Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

дівчата, де ви робите воскову депіляцію зони бікіні? (бажано глибоку, ну і скільки коштує заодно :) )

2. Левицька

Левицька New Member

я роблю в салоні "роял" на Левицького, ціна - 80 грн. - глибоке бікіні, гарячим воском без смужок. Маю пораду - додатково собі дезінфікувати потім ділянку депіляції чим бажаєте (мені навіть підходить спиртова настоянка календули), бо майстер змащує лише олійкою.

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Вчора повернулась з цієї "чудової" процедури....Ходжу в Косметологічну лікарню, Чорновола 1.
    Раджу - Яремчук Зеновія і її дочка Ярина(власне, вчора була саме в неї) - роблять дуже добре. Ярина так взагалі віддихатись/розслабитись не дає, раз-два і готов. Зате все чудово - акуратно і професійно.
    Ціна 58 грн.

4. Левицька

Левицька New Member

а чим роблять? за допомогою смужок, чи без?

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А ви настоянку з собою берете в салон чи обробляєте вже вдома?

6. Левицька

Левицька New Member

Коли як. Якщо одразу йду додому, то не беру, а якщо ще повертаюсь на роботу, то беру. Взагалі, обробляю десь 3 рази - одразу після процедури, перед сном, і вранці. Можливо, це зайве, але я не хочу псувати собі враження і гладеньку шкірку подразненнями...

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Робить за допомогою б"язі(тканини)...Ви це мали на увазі?

8. Левицька

Левицька New Member

9. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

і мені нічого не допомагає. Ситуація така-користуюсь електроепілятором десь раз в місяць,між тим користуванням-станком. Волоски всерівно вростають, роблячи шкіру "гусячою", далі йде подразнення і просто капец-ноги абсолютно неестетичні. Не можку знайти оптимального рішення для шкіри...А хтось звертався до дерматологів по таких питаннях?

10. Aurora

Aurora New Member

Скажіть будь-ласка, можливо хтось чув чи впливає лазерна епіляція на родимки? Оскільки лазер реагує на меланін, то якась реакція мала б бути, але ніде такої інфо не знайшла.

11. smarkylj

smarkylj New Member

Привіт усім)))Є у мене одна проблема!я користувалась довгий час епілятором!жахлива штука!(((тому що вростає волосся!
    я весь час виколупувала його в зоні бікінь і зарас шкіра там зруйнована!що робити?як можна відновити вигляд і стан шкіри??підкажіть благаю!

12. Rona

Rona Мама-йожик

може почитайте книжку Міріманової "Система мінус 60", там є розділ по догляду за шкірою, Катерина відновлювала шкіру за допомогою мумійо (там все детально описано)

13. Fleur

Fleur Well-Known Member

Я колись хотіла видалити волосинку яка росте з родимки, лікар дерматолог попередила що цього не можна робити, тому що лазер може спровокувати ріст родимки і навіть її переродження в меланому. Порадила спочатку обсмтежити родимку, потім її видалити, а вже тоді позбуватись небажаної волосинки.

14. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

не вдається мені щось цю книгу з нету скачати, може хтось зможе , то киньте ссилку будьл...

15. Tempernice

В мене щось подібне, часто коли волосся вростає (при чому найбільше вростає попри скрабування тільки в зоні бікіні), підчепляю волосинки голкою, щоб витягти і потім залишаються некрасиві шрамчики, плями колишніх ранок, нерівний колір шкіри. Недавно взяла собі за правило скрабити зони депіляції через день, так от помітила, що після частого пілінгу шкіра оновлюється і вирівнюється. Після скрабу обов"язково змазую всю зону бікіні дитячим кремом. Так от, пройшов місяць зараз спостерігаю там вже набагато кращу ситуацію. Ще планую спробувати бадягу від тих слідів від ранок, які не зітруться скрабом, читала, що цей порошок якраз призначений для виведення синців, слідів від ранок і прищиків.

16. Rajstopy

Rajstopy New Member

Нещодавно спілкувалась з працівниками салону краси.Вони у захваті від лазерної епіляції.Хто пробував лазерну епіляцію:наскільки ефективна?скільки коштує у зоні ніг та бікіні?на скільки болісна ?скільки часу необхідно затратити?Які плюси та мінуси цієї процедури?

17. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Дівчатка ще таке питання до тих, хто робив і воскову депіляцію, і електо вдома. Після електро дуже волосинки вростають, а після воскової???

18. Tempernice

Як на мене одинаково, бо вростає тому, що вирвана з цибулинкою волосинка ослаблена і не може прорости крізь шар шкіряного покриву, а в цих видах депіляції ми однаково вириваєм волосся з коренем. Хоча читала, що вростання ще залежить від кута виривання волосся, тобто якщо ми вириваємо проти росту, як в восковій депіляції чи епілятором, то вростання більш вірогідніше, ніж , наприклад, коли виривають за ростом при цукровій депіляції (шугарингу). Але шугаринг не пробувала, тому підтвердити це не можу. Сама рятуюсь від вростання інтенсивним скрабуванням, на 90% таки допомагає

19. Fleur

Fleur Well-Known Member

А почитати тему не пробували? Або скористатись пошуком у даній темі :girl_wink:

Електро епіляцію вдома :girl_crazy: ? Ви мабуть мали на увазі епілятор? ... Електроепіляція це пускання електричного струму у волосяну фолікулу, навряд чи хтось має такий апаратик вдома.

20. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

так, саме епілятор я мала на увазі.