Так,тема для роздумів.. На днях подивилась документальний фільм під такою назвою.Якесь дуже суперечливе відчуття...Просто фантастика якась,хоча... Якщо вірити цьому,то існує нова генерація людей,яка втілює в собі підвищене почуття справедливості,вищий рівень інтелекту,надприродні здібності,і головне- в них відмінна від інших людей структура ДНК,котра дозволяє виробляти імунітет до СНІДу... "Дети, которые воплотились недавно, отличаются от других поколений. За это их называют "детьми Света", "детьми тысячелетия", "новыми" детьми, Детьми Индиго. Они обладают высокоразвитым сознанием и повышенной восприимчивостью. Они нетерпимы к неискренности и фальши." "Эти дети могут быть очень яркими, очаровательными - и совершенно невыносимыми. За одну секунду они успевают подумать о десяти забавных и невероятных вещах. Пока вы пытаетесь погасить огонь, они умудряются бросить жариться на плиту зефир и забраться в ванную, чтобы посмотреть, выживет ли золотая рыбка в горячей воде." Наташа Керн, мама, из интервью Нэнси Гиббс для журнала "Time" Інтернет переповнений інформацією про це явище,але як воно насправді?.. На кожному кроці можна побачити діток,які в 2-3 роки просто "ковтають" інформацію, комп`ютери,мобілки тощо для них - іграшки... Індиго?..
Відповідь: Діти Індиго Моя коліжанка зайшла до мене в гості з донькою віком 1рік10міс. Дівчинка вже вміє читати!! І не простий текст з дитячих книжечок, а для демонстрації своїх здібностей взялася за дорослий журнал Бізнес - прочитала усі мені заголовки статей (сам текст не читала, бо трохи задрібно для дитини написано). Я була вражена! А мама пояснила, що вчить дитину читати з піврічного віку за якимось методом (я назву забула, вона обіцяла мені принести інфу на цю тему). Тобто сама мама не думає, що донька її особлива, вундеркінд, а вважає, що це може кожен, якщо батьки займатимуться таким розвитком дитини! А для мене ця дівчинка як геній була Індиґо?..
Відповідь: Діти Індиго Умо, здається, то методика Зайцева. Діти знають алфавіт, купу слів (і не лише рідною мовою), можуть порахувати предмети, лише подивившись на них, не рахуючи, як усі інші. І це справді можливо, якщо батьки терплячі і дитина теж. У нас із Дарком не вийшло, бо він непосидючий і в мене з цим теж не найкраще. Ми на інше перекинулися. Дарко почав ходити у 9 місяців, а повзати навчився лише в 10. По турніках лазити почав ще до року і далі лазить по різних драбинкуватих та сіткоподібних. Тут усі в парку дивувалися, бо він у 2 роки лизив на сам вершок, чого не боялися лише діти старші від нього на 3 роки. Молодші лише тупцяли навколо і трималися за найнижчу перекладину. Все залежить від батьків.
Відповідь: Діти Індиго Коли Фрезії-молодшій був рочок і трішки, її дідусеві зробили операцію і йому не можна було піднімати її на руки, що він дуже любив (а вона - ще більше). То він садовив її біля себе і писав на аркушиках простенькі слова :МАМА, БАБА, КАША тощо.. І скоро вона почала впевнено називати усі літери. Пізніше я чула, що це якась там сучасна методика вивчення літер - одразу у словах, а у дідуся отак вийшло дати початок мимоволі - і дієво. Потім нові і нові літери "вивчилися" просто. А от склади з них змогла прочитати лише у 2,0 чи 2,5, бо раніш само собою не виходило, а приділяти надто багато уваги не хотілося - найбільше боялася її відохотити від того читання. А згодом мені одна бабуся на дитмайданчику, колишня вихователька, розповіла дуже простий і ефективний спосіб навчання читання по складах: "Спершу вчаться голосні літери. А потім задається питання: Як з літерою "А" читається оця літера? БА, КА тощо.." Того ж дня ми вже читали (2,5 років) усі склади з літерою "А" - сама здивувалася як такий спосіб подіяв! А всього лише - у потрібний спосіб сформульовано було (я ж ніби те саме її до того просила, а не тими словами). Коли завчили як слід - почали з "О".. На кубиках, згодом - на вивісках (так цікавіше було), а в книжках з дрібними літерами чи довгими рядками - втомлювалася, не хотіла.. До речі, якось читала статтю про так званих дітей-вундеркіндів, і що цікаво - про їх подальші долі. Так от - дуже невеликий відсоток використовував повною мірою "ранній старт" у подальшому дорослому житті. Часто організм ніби брав реванш за раннє навантаження і в подальшому, наприклад, студентському, житті ніяких супер-здібностей не спостерігалося.. IMXO, не так важливо коли і як дитина чомусь навчиться, а що вона робитиме з цими вміннями далі.
Відповідь: Діти Індиго Пам`ятаєте "Грицеву шкільну науку" Франка - А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА? Все нове - добре забуте старе...
Відповідь: Діти Індиго Не впевнена, що методика Зайцева, бо коліжанка якесь іноземне прізвище називала. Але принцип саме такий, як описала Фрезія - дитина на виглад запам"ятовує короткі слова, а потім самі літери закарбовуються в її пам"яті, а тоді легко формує нові літери у слова при читанні. Про геніїв колись дивилася документальний фільм. Так от, якщо геній з народження і все своє життя використовує свій "геніальний" ресуср на всі 100, то його вік дуже короткий. Більшість з них живе всього до 30-40 років.
Відповідь: Діти Індиго про дітей Індиго я чула, що і покликання має кожен з них. Його легко виявити і неможливо змінити. Тому вже не батьки вибирають хоббі, а сама дитина. Наскільки ця теорія поєднується з християнством? Є якісь лінки у Вас? а про читання - це Методика Глена Домана. На хлопський розум галичан, можна починати читання з підписів на фото всіх родичів. Просто підклеювати картки з іменами родичів, чітко називати імена, щоб дитина могла повязувати напис+зображення+звучання. Я деякий час показувала доні презентації з картинками, як їй було 6 місяців, голосно називаючи те що там написано і намальовано. Їй було цікаво, але щось закинула тепер. Треба буде нові зробити... Дякую, що нагадали
Відповідь: Діти Індиго мене теж вже давно цікавила ця тема... в неті є багато англомовної інформації. проте, в основному, як поводитися з такими дітьми і як їх виховувати. на кількох лиш сайтах знайшла тести - як класифікувати таку дитину. Можна протестувати й себе. Одне з питань, - чи виявлена у дитини (чи дорослого, бо "індіго" зустрічаються серед різних поколінь) така хвороба, як аутизм, - мене особливо насторожила... У двох моїх коліжанок такі особливі діти. Один хлопчик часом в мене викликав острах. Він живе абсолютно ізольовано від усіх, деякі вчинки з погляду пересічної людини - дикі. але має феноменальну пам"ять, фантастичні здібності в одному і повністю безпорадний в іншому...
Відповідь: Діти Індиго це чужа дитина. а нет мені часом нагадує маленьке гірське село, де усі між собою переженилися. між іншим, росіяни теж зробили цілий фільм про таких своїх дітей, котрі можуть спілкуватися подумки між собою (і я можу ), терпіти не можуть стояти в чергах (і я теж), замкнуті, небагатослівні, але час від часу нагороджують світ глибокодумними сентенціями.
Відповідь: Діти Індиго Фільм йшов на якомусь російському каналі. В Москві таких діток десь біля п"яти тисяч. Але як це можна вирахувати!? не знаю, чи є в неті. А чому Вас це цікавить, Шреку ? Маєте якісь відчуття ? Діти Індіго - гуманісти, вони з жабок повітряних кульок не роблять, як Ви в мультику...
Відповідь: Діти Індиго Обдумую відповідь ,а поки що ось що знайшов "Индиго" — художественный фильм о новых детях. Фильм должен выйти на DVD и видео в США к концу весны. Мы надеемся, что летом он появится в России на русском языке, и у вас будет возможность приобрести его. 29 января объявлено Всемирным днём индиго. В этот день по всему земному шару впервые будет показан новый художественный фильм «ИНДИГО» (США), пройдут встречи, посвящённые детям индиго, и молитвы-медитации в поддержку этих детей. С радостью сообщаем, что жители России также будут иметь уникальную возможность увидеть этот фильм — 29 января в Санкт-Петербурге и 30 января в Москве, — а также послушать две интернет-трансляции о новых детях. О фильме «Индиго» Главный герой (его играет Нил Дональд Уолш, автор серии книг «Беседы с Богом») совершает ряд ошибок и теряет семью. Проходит время, и внучка-индиго помогает ему восстановить отношения с близкими. Общаясь с девочкой, он узнаёт о её необычных способностях, которые изменяют жизнь всех, с кем она встречается. Эта кинолента появилась благодаря энтузиазму многих людей: Джеймса Тваймана — автора идеи снять фильм об индиго для широкой аудитории, Стивена Саймона (продюсера фильмов «Куда приводят мечты», «Где-то во времени» и др.) и всей съёмочной группы, четверть которой работала на общественных началах, воплощая мечту о появлении такого фильма. Картина была снята на средства людей всего мира, откликнувшихся на призыв Джеймса о финансовой помощи. Всемирный день индиго Организаторы акции — «Билавид Комьюнити» (Beloved Community) объявили день выхода фильма на экраны — Всемирным днём индиго. Дети-индиго говорят, что им нужна помощь и поддержка. Поэтому в этот день участники встреч, посвящённых новым детям, направят свою любовь новому поколению детей, охватив этой волной весь земной шар. Известно, что объединённое намерение многих людей изменяет мир. (О научных исследованиях этого феномена, а также о древнем способе молитвы, который был утрачен, а недавно открыт вновь. Новые дети — кто они? Не желающие вписываться в общепринятую систему, очень чувствительные, наделённые самыми разными удивительными способностями, обладающие глубокой мудростью, они замыкаются в себе, если не находят поддержки, и полностью раскрываются, когда их понимают и принимают. Их рождается всё больше и больше, и скоро они изменят мир просто самим своим присутствием, воплощая мечты о мире справедливости, гармонии, добра и любви. Встреча, посвящённая новым детям 30 января в Москве состоится встреча, посвящённая Всемирному дню детей индиго, где будет рассказано о том, кто такие дети индиго, показан документальный фильм о них, а также часть фильма «Глазами ребёнка» с лекцией Друнвало Мельхиседека, где он говорит о новых детях, и где мексиканская девушка демонстрирует свои необычные способности. И, конечно, пройдёт ЕДИНСТВЕННЫЙ в Москве показ нового фильма «ИНДИГО». Те, кто захочет присоединиться ко Всемирной волне любви и поддержки, направляемой детям, смогут сделать это в общей молитве-медитации в конце встречи. Интернет-трансляция о новых детях 29 и 30 января в 20 часов по московскому времени в Интернете будут транслироваться две передачи о новых детях. Мы предполагаем рассказать о детях, которые так озадачивают сейчас родителей, учителей и психологов, познакомить слушателей с фрагментом лекции Друнвало Мельхиседека из фильма «Глазами ребёнка», рассказать о Всемирном дне индиго, и соединиться в глобальной молитве-медитации с людьми в других странах мира. В День индиго пусть и из вашего сердца прозвучит песнь любви и Мира о нашем будущем — новых детях Земли! Официальный сайт фильма "ИНДИГО" на английском языке www.indigothemovie.com
Відповідь: Діти Індиго сайт Дети Индиго Дети Индиго. Материал подготовлен по книге Ли Кэрролл, Джен Тоубер "Дети Индиго". і ще трохи інформації
Відповідь: Діти Індиго "Маленькие детки индишата могут очень по-долгу совершать одно и тоже сложносконструированное движение, как бы оттачивая какую-то особую сноровку... Среди детей ещё довольно часто замечается любовь к сбиванию с толку окружающих посредством очень хаотичных телодвижений..." (або звуків, я б дописала.....) - це з Ліліних лінків.
Відповідь: Діти Індиго У кого-то есть такой ребенок? Напишите мне, пожалуйста. Мой старший сын похож на описываемых детей. Психиатр ставит синдром Аспергера (высокофункциональный аутизм). Но я почитала характеристики, они очень похожи на описание индиго. Высокий интеллект, феноменальная память, необычные способности и низкая социальная адаптация. Сейчас забираю его из школы. В коллективе, где 30 человек работать ему трудно. Если урок ему неинтересен, он просто отключается от происходящего. Найти контакт с детьми не может. Зато в том, что ему интересно разбирается до очень высокого уровня. Будем пока учиться дома. Как быть дальше не знаю.
Відповідь: Діти Індиго Воно ніби і не до теми, але якось переглядала сюжет про одного американського хлопця, у котрого діагностують аутизм, але він має феноменальну здібність: лише єдиний раз прослухавши складний фортепіанний твір, він може відтворити його на інструменті. Вразив експеримент, коли хлопцю дали прослухати аудіозапис початку 20-го сторіччя, нот якого не збереглося, і який були невзмозі відтворити навіть музиканти.. він прослухав і зіграв те саме без жодної підготовки! Таке враження, що всі вміння і навички, що розпорошені у звичайних людей, у нього спрямувалися лише на одне - чути музику і відтворювати її... в решті речей від відстає у розвитку як і всі аутичні люди. Незбагненно.
Відповідь: Діти Індиго У нас цього тижня найбільша місцева газета помістила здоровенну статтю про аутизм на першу сторінку. Сім"я з Клівленда перше в історії країни подала у Верховний суд заяву від імені свого сина, якого діагностують на аутизм. Результати ціє справи будуть прецедентом для всієї нації і стануть в допомозі усім сім"ям з подібними проблемами. Справа в тому, що місцева школа відмовила в навчанні 11-літньому хлопчику після того, як він кілька років провчився в одному й тому ж класі, мотивуючи це тим, що йому потрібний спеціальний інструктор для індивідуальних занять, на якого в школі нема грошей. Батьки віддали дитину у приватний учбовий заклад для дітей з діагнозом аутизм, і коштує заклад 60 тисяч в рік... Мотивуючи тим, що школа допомогла іншій їхній дитині теж з таким діагнозом і тим, що сім"я справно платить податки державі, у заяві вимагається повернення шкільною системою сім"ї тих уже витрачених грошей і виплачування в майбутньому усіх витрат, які підуть на навчання хлопчика. Довідка, що лякає. У 2000 році в Огайо було 2257 студентів діагностованих на аутизм. У 2005 - 7734 ...
Відповідь: Діти Індиго Привіт. мене почала цікавити ця тема, переглянув декілька десятків сторінок в неті (загальнодоступні через Гугл). шкода, що там оригінальноі інформації небагато, радше скопійовано 5-6 оригінальних статей. Зі свого боку скажу, що особисто я вірю в феномен, тобто инакшість дітей нового покоління. Але не вірю в попередні життя, марсіан, та ще деякі надзвичайні риси, які приписують окремим дітям. Причому саме ці сенсаційні риси і здібності описані чомусь лише в одного хлопчика з Росії чому лише він один, але пишуть щось дуже неймовірне(власне, про ті житття, Марс, і т.п.). цікаво... а от на рахунок певних здібностей і талантів - вірю! і підтримую, що система виховання і навчання ДУЖЕ-ДУЖЕ потребує змін, і має враховувати таких дітей.