Відповідь: Дитячі Перлини Катюня просить братика або сестричку. Я кажу: "Буде дитинка малесенька, буде вночі плакати, тобі спати не давати" Катя не розгубилась, каже: "Як вона буде вредна, ми тобі її назад в животик запхаємо".
Відповідь: Дитячі Перлини Ми вчили професії і тепер Тарасик всюди мусить показати, який він вже розумний. Читаємо казочку, він питає, чому в вовка такі вуса і зуби. Кажу ти сам подумай. То його так художник намалював, а будівельник набудував і він такий получився.... Далі дойшло до зайчика, чого в нього такий ротик смішний. Кажу, так вже його намалювали. Тарасик додає - і майстри змайстрували.
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо зі старшою по дорозі, а там все тече. Я така:"Боже, прямо річка тече". Мала додає:"Полтва". Ти диви, запам`ятала ж.
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно - "Мама ти така сойодка-сойодка як сакаядка (шоколадка)". На днях маємо з Ромчиком діалог. Я: Ромчик, ну хіба можна так себе поводити? Тобі не соромно? Що я маю з тобою робити... Ромчик : Мама, обняти і поцьомати) (то і з серії понять і простить)))
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора на вулиці в малого був приплив ніжності. прибігає, обнімає і каже до мене: - Квіточка...м-м-м...Квіточка незів'яла)))) і що тут скажеш
Відповідь: Дитячі Перлини Прошу позбирати з підлоги фасольку (вона в нас замість сміття, пісочку і т.д.). Тарасик підняв десь 5 штучок, а далі ліг і жалісним голосом каже, що він вже змучився і не має сили. Я кажу, що треба все попіднімати. Той показує мені свої руки і каже: Диви які вони маєнькі, вони не можуть так тяжко робити :p
Відповідь: Дитячі Перлини Розплакалася Єва під час сніданку в садочку. От я ввечері і виясняю, чого плакала. Каже: - Мені чомусь стало так сумно, що з очок почали падати круглики. Падали і падали в кашку.
Відповідь: Дитячі Перлини Устиночка в 2 рочки з серйозними очками,каже: Тато має "альо" (телефон). мама має "альо", а Утинка немає "альо". сьо за не справедливість?
Відповідь: Дитячі Перлини В п'ятницю, коли був снігопад, прийшла з колегою на роботу до школи. Назустріч нам вибігає п'ятикласник: - Добрий день! А я сьогодні один з класу! Більше нікого нема, не змогли добратися! - То чому ж ти сам вдома не лишився у таку погоду?! Пощастило з транспортом? Школяр так сумно-сумно: - Та ні, навпаки, не пощастило... Просто я живу навпроти школи, ніхто б не повірив, що моя маршрутка не доїхала... Дитину пошкодували, і відправили додому.
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора придивляюсь до малого: - Ану покажи, в тебе тут родимка є під волоссячком на голівці. Сашко зірвався і кудись побіг. Йду за ним - біля дзеркала, і каже: - Де той народ, я теж хочу подивитися?! Великий вже, 5р., а слова смішно перекручує...
Відповідь: Дитячі Перлини З обуренням : -Тату, не обзивай мої ніжки ГОЛИМИ!! Ми: -мар, ти такі перли видаєш))) доця: -самі ви перлитесь!
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні везу Христинку в садочок, а вона так із заднього сидіння принюхується і питає, що то так пахне. Я кажу, що нічого не чую, нема ніякого запаху, а Христя мені каже, що то яйко (кіндер) пахне з магазину :xaxa: Кіндер вже чекає, коли Христя прийде з садочка.
Відповідь: Дитячі Перлини Даю меньшому зупу, ставлю перед ним тарілку. Він попробував, зупка гаряча. Каже: "А тепер дуй і годуй!" Хоча вміє сам їсти))).
Відповідь: Дитячі Перлини Привчаємо малечу спати у своїй кімнаті, іноді я чи чоловік спимо з нею в дитячій. Сьогодні вночі: сплю з малою, прокидаюсь - бачу Катюшка встає і десь збирається йти. Питаю: "Ти куди?" Відповідь: "До мами". Кажу: "Катя, я тут" малеча довго і уважно на мене дивиться, і каже: "тоді до тата", і засинає.
Відповідь: Дитячі Перлини Їсть Моє Чудо яблучко. Підходить хресний і просить собі трошки. Тарасик шось там довго длобає і потім видає: Іван, ти кажи дякую, я вже не хочу
Відповідь: Дитячі Перлини Маруся в ролі принцеси, яка прийшла в салон краси, я - майстер. -Д.д я би хотіла помити голову. -чудово, сідайте ( всідається мені між ноги я типу мию їй голову) - Може поговоримо? -так так, куди ви сьогодні? - та... зустріч маю, з принцем - а як він виглядає? - ой, чудовий, у нього великі руки, і бант - а куди він вас запросив? - йдемо на бал, але ми посваримося - чому? - бо я у нього вкраду той бант, він таакий гарний!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Прочитавши, я вражена...: Образу: Син: "Тату, можна мені задати тобі питання?" Батько: "Так, звичайно, що ти хочеш знати?" Син: "Тату, скільки ти заробляєш за годину?" Батько: "??? Це не твоя справа, чому тебе цікавлять такі речі?" СИН ". Я просто хочу знати, будь ласка, скажи мені, скільки ти заробляєш за годину?" Батько: "Якщо хочеш знати, я заробляю 100 грн. на годину." Син: "О…" (з опущеною головою) Син: "Тату, можеш мені позичити 50 грн.? Будь ласка!" Батько розлютився. Батько: "Якщо єдина причина, через яку ти мене розпитував - позичити грошей, щоб купити собі дурну забавку чи інші дурниці, то забирайся в свою кімнату і лягай спати. Подумай, чому ти такий егоїстичний. Я важко працюю заради тебе кожного дня, а ти мені віддячуєш такою поведінкою". Хлопчик тихо пішов у свою кімнату і зачинив за собою двері. Чоловік сів і ще більше розізлився через питання маленького хлопчика. Як він сміє ставити такі питання тільки, щоб отримати трохи грошей? Приблизно через годину або близько того, чоловік заспокоївся і замислився: "Може й дійсно було щось, що було необхідно купити за 50 грн., і він дійсно не так часто просить грошей". Чоловік підійшов до дверей кімнати свого маленького сина і відчинив двері. Батько: "Ти спиш, синку?" Син: "Ні тато, я прокинувся". Батько: "Я подумав, що може я був занадто строгим до тебе, у мене був довгий та важкий день, і я мабуть зірвався на тебе. Ось 50 грн., які ти просив ...». Хлопчик сів на ліжку, посміхаючись. Син: "О, дякую татку!" Потім, заліз під подушку і витягнув звідти кілька зім'ятих купюр. Чоловік побачив, що у хлопчика уже були гроші, і знову почав злитися. Маленький хлопчик повільно перерахував свої гроші, а потім подивився на свого батька. Батько: "Чому ти хочеш ще грошей, якщо у тебе вже є" Син: "Тому що у мене не було достатньо, а тепер вистачить! Тато, у мене уже є 100 грн. Чи можу я купити годину твого часу? Будь ласка, приходь додому завтра раніше. Я хотів би повечеряти з тобою"… Батько був приголомшений. Він обняв свого маленького сина і попросив у нього пробачення. Це просто коротке нагадування для всіх, хто так тяжко і дуже багато працює. Ми не повинні дозволити часу промайнути, не провівши його з тими, хто дійсно важливий для нас, з тими, кого ми любимо, хто живе у нашому серці. Не забувайте ділитися ним - чого вартують 100 грн. в порівнянні з часом проведеним з коханими? Якщо ми помремо завтра, компанії, задля яких ми працюємо легко замінять нас протягом декількох днів. Але сім'я і друзі, які залишаться без нас будуть відчувати цю втрату до кінця свого життя. Якщо задуматись, ми віддаємо себе більше роботі, ніж власній сім’ї . Деякі речі більш важливі.
Відповідь: Дитячі Перлини Помалювала наша баба брови і трошки перестаралася . Тарасик оцінив "новинку" і каже: Баба, помий личко, в тебе брови в болоті
Відповідь: Дитячі Перлини - Тату, за мною сьогодні бігли : собака " вовчарка", і мама, неясно якої породи :xaxa::xaxa: маруся танцює, з дверима, за клямку тримається як за руку партнера) я- може тобі музику включити? Мар- та ні, у мене своя музика в голові
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно їсть Ромчик палички, а я прошу мене пригостити. За четвертим моїм проханням слідувала відповідь : "Мама, досить. Ти запісяєшся".