Відповідь: Дитячі Перлини Ми взяли собі маленьку кицьку. Ото вже потіха для малої!!!! Що вона тільки не витворяє з нею. Кицька "чітко виражений" флегматик, тому терпить все. Вчора ввечері прибігає донечка на кухню. Я питаю, де киця. Мала серйозно: Мамусічка, вона мене таааак замучила, таааак натиськала зі всіх боків, що аж за котлетом заховалась!!!! Котлет в нас чомусь ніяк котлом, тобто собою не стане...
Відповідь: Дитячі Перлини Миємось в душі і пішла трохи тепліша вода. Таня каже - мамо, хмарка з доща гавяча (гаряча). Побачила Таня на полці жабку (давно її шукали і тато знайшов) і каже - мамо,мамо дивись жабка прилетіла до нас.
Відповідь: Дитячі Перлини У мене продовження пригод з кицькою... Сьогодні зранку. Заходжу в ванну, де доня сидить на унітазі. Кицька, побачивши відкриті двері, почала щосили давати драпака, щоб в черговий раз сховатись десь під ліжком. Мала злазить бігом з унітазу і зі спущеними штанами-колготами-трусами біжить навздогін... І як не гепнеться!!!! Бігом встаючи, каже, знову ж-таки серйозно:"Ой, голий Брєжнєв упав..." Я ледве не вмерла зі сміху! Заспокоївшись, намагалась вияснити, чому вона Брєжнєв, і де вона таке чула, все марно... Ви не подумайте - ми демократична християнська сім'я
Відповідь: Дитячі Перлини моя доцька так само з "Веселою абеткою" спілкувалася, ще й на її запитання примовляла: "Тьотя, ти со, не знаєс?"
Відповідь: Дитячі Перлини а моя Маруся навпаки, прийшла з садку сіла на горщик і каже: я гарно пісяю, а хлопці негарно і в них піся неправильна)))
Відповідь: Дитячі Перлини Надумала купити дітям якогось " звіря"( напевно буде хом"ячок). Діти дуже чекають того дня, але синок зразу заявив: - Мама, а давай купимо зразу запасного, бо всякі трафунки можуть статися. Ось тепер сиджу і думаю, купляти чи ні.
Відповідь: Дитячі Перлини Доця вправляється в римуванні: "А для того, щоб робити- треба менше говорити" І ще один (вчорашній): "Щоб багато купувати- треба гроші назбирати" І звідки вона то бере?
Відповідь: Дитячі Перлини Пішов муж клієнту комп"ютер ремонтувати. Дзвоню йому на мобільний два рази - трубки не бере. Яна каже: а може, в нього там британський консул? :wacko1: Ой, не консул, а корпоратив... :confused:
Відповідь: Дитячі Перлини Меняю постельное бельё на нашей с мужем кровати. В спальню заходит дочка (четыре годика) и спрашивает: — Мам, ты что делаешь? Отвечаю: — Не видишь, постель меняю. В глазах ребенка появились искорки удивления и лукавства, после чего последовал вопрос: — Обоссались что-ли?
Відповідь: Дитячі Перлини Маруся намалювала якогось дяпана, в коробці, і з чимось типу антени на голові. Я-щоце, хтоце? Мар- тато! Я-чого в коробці? Мар- бо він в скайпі Я- на голові що таке стирчить? Мар- то антена, щоб він нас частіше в скайпі ловив :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитрик і Сергійчик після обіднього сну бавляться. Спочатку мирно, потім починають один одного посмикувати. а я борщ варю, і тільки забігаю з кухні: "Дмитрику, не штовхайся!", "Сергійко, не щипайся!" За деякий час Дми каже мені: "Мама, ти собі йди, а ми самі поб'ємось трошки" Хлопці...
Відповідь: Дитячі Перлини Дали на вечерю киці рибку. Донечка з великим подивом та майже криком: Мам, та киця ту рибку їсть, аж за вухами кліщить!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Готуємо сьогодні кріп на заморозку. Сидимо за столом і доня коментує нашу з нею роботу, каже: - мама бавиться і Таня бавиться Я: ні, мама готує запаси на зиму, а Таня бавиться. Знаходить доня серед кріпу один такий ніби суцвіття і каже: - я бавилась, бавилась і вийшов тюльпан, а в тебе мама що вийшло?
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора з чоловіком ходили на каву, приходим а доця нас зустрічає : мама плєт , плєт мама , тато плет , плет тато. Моя циця де? Плєт - привіт
Відповідь: Дитячі Перлини Читаємо з донечкою надобраніч-книжечку. На малюнку дядько розвів широко руки в сторони. Доня: Мамо, а чому той дядьо так широко руки роззявив???? Чоловік збоку, не відриваючись від журналу: Ага, очі роззув, руки роззявив.......:biggrin:
Відповідь: Дитячі Перлини читала цю тему і думала ну коли? коли я щось напишу? Домчик дуже довго не розмовляв, і хоч перлин в нас вже багато-багато було, але якось посміялись і забулось , а сьогодні не так щоб смішно до неможу, але настільки зворушливо, що я вирішила "увіковічнити" тут і нехай то буде наш дебют сидить Домінік на унітазі, в руках тримає свого "друга" на ім"я Бєєє, якого ніжно називаємо Бєшечка, взяв етикетку перебирає, водить пальчиком і "читає": "бєшечка, моя бєшечка, теба цьомати, юбити, однімати (обнімати), давати істи, бєшка міє какати і пісяти" ну ось і все, що ще треба? любити-обнімати-давати їсти- ---все просто до слова, він завжди "читає" всюди і все, перш ніж бавитись іграшкою вивчає інструкцію і малюнки, коли по вулиці йде то вивіски теж "читає" то завжди якісь вигадані смішні штуки
Відповідь: Дитячі Перлини Я під колір нового волосся сьогодні вирішила переглянути всі свої шалики і шалі. Знайшла один з цікавим східним малюнком і одягаю. Моя Анна (11 років) сидить коло мене, побачила мій шаль і так безпосередньо каже - МАМА!!! Він виглядає чисто як килим в баби Юлі в Україні на стіні. Ти будеш перша, хто на собі килим носить!
Відповідь: Дитячі Перлини Настя дзвонить зі школи і каже мам можна я затримаюсь в школі? Я на автоматі кажу - можна , а за секунду думаю шо то я таке ляпнула і передзвоню їй зі словами , доця а шо ти там робиш? Настя - затримуюсь ))
Відповідь: Дитячі Перлини Соломійка приймає ванну. Я трохи перестаралася з водою. Доця кричить: -Мама-а-а-а, вода гаряча-а-а-а. Палить як вогонь
Відповідь: Дитячі Перлини Романові в садку порвалася куртка в по шві, я питаю: - хто ж то ремонтуватиме? - то нестрашно, баба зашиє, ото буде довга робота бабі, правда мама?..