Відповідь: Дитячі Перлини Телефонуємо до знайомих у Німеччину, ставимо на мікрофон і всі говоримо. Племінниця в куточку грається ніби і не слухає. Говоримо про кризу, знайома жаліється, що як бізнес їх накриється, то і їсти не буде що. Днів через десять знову розмовляємо. Віка в трубку: "Ну як там ваша клиза? Ще має що їсти?"
Відповідь: Дитячі Перлини Яня дивиться книжку про солом"яного бичка. Каже: він такий великий, вусатий, телятий:8::8::8:
Відповідь: Дитячі Перлини А ми так: "ди да ти" (один два три) :xaxa: на квадрат каже "дадА", на овал "оуА", а на коло "оуО"
Відповідь: Дитячі Перлини :xaxa:Продовжу. Устя піля садочку загинає пальчики на рученятах: - Ненисько (ймовірно Дениско) буффф, Нануся (тут варіанти або Гануся,або Дануся)буля, а Сьоля не буля. (Після паузи) -се Таталя (то вихователька) буля!!! Для повноти картини: в садочок ходимо три місяці, до того не говорили в принципі!:ninja:
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора дивимося новини, Катя бавиться. Диктор : До зустрічі на СТБ Катя: етебе, етебе.... з днем народження тебе ( в неділю в неї був день народження і та фраза їй сподобалась найбільше)
Відповідь: Дитячі Перлини :xaxa:Сьогодні натрапили на альбом "наше малятко", з великим задоволенням все з малою переглянули, прочитали всі коментарі, і знайшли ще записи перших слів: так доця говорила після 1,5 роки хліб-іб, компот-тепот, випила-їпава, Мартуся-Атуся, руки-нусі (пізніше нюхи), картопелька-тепосіка, лимон-немон, апельсин-апесисі, мандаринки-мнисі, Захарчик-Хахасік, крісло-тавасі, фотографії-тахи (пізніше атавахії).... Реготали обоє:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Таня, дися, такад. Моя дитина називає мене Таня За сьогоднішній день ніразу не сказав мама, аж плакати хочеться. Так от, стоїть на віконечку і дивиться на небо, там побачив літак (такад ) Дивимося телевізор, і тут реклама "кіндер пінгві я люблю.....". Моя дитина все кидає і кричить: "Таня, дися" залазить на ліжко і починає танцювати і співати "кіндел...кінде....кіндел", а потім "Таня, давай" :D Так само реклама кіндера, там де співають пісеньку про маму. Дма співає - сібая...сібая...сібая...сібая (що це таке, це сібая, нікому не відомо). О, і ще згадала. На тата ми говоримо, тато, але деколи як зайде то кажемо або муж, або....зака (це я так чоловіка називаю )
Відповідь: Дитячі Перлини Мої десь рік назад співали "підел, підел, я лубу". Ще в нас було "офігєло" - "рафаело", "нєфіг" - "несквік" і "хуйма" - "хурма". Хтось чужий як чув, то казав, що діти "погані слова" вживають, тому мусила кожен раз розшифровувати...
Відповідь: Дитячі Перлини а у нас зі старшою як раз навпаки було: тата називала по імені, а мене - мама... і мені так обідно було! (вибачте за сурж, але "прикро" тут не підходить)
Відповідь: Дитячі Перлини А у нас колись був улюблений мультик "як гав і мняв мив бабло" - про підпільний бізнес песика і котика ) В оригіналі мультик мав назву "як песик і котик мили підлогу"
Відповідь: Дитячі Перлини Дітки похворіли, тож я приготувала на вечерю всі страви з часником. Яринка попробувала-почастувала і перекривившися каже: А мені видавалося, що ти смачніше готуєш!
Відповідь: Дитячі Перлини Бабуся забирала Аню із садочка, у той час інший дідусь забирав хлопчика і ніяк не міг його одягти - то малий бігав, то стрибав. От цей дідусь вирішив поставити слухняну дівчинку у приклад, а щоб було ефектніше питає: "Така чемна дівчинка! Як тебе звати?" Аня дивлячись на того пана чітко відповідає: "Аня!", а потім повертає голову в сторону і лукаво посміхаючись бурмоче:"Бадяка-маняка мене звати."
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо вчора зі садочку, вже достатньо стемніло. Тут нас обганяють двоє мужчин в синьо-оранжевих куртках з написом на спині ЛКП (комунальники). Малі кричать: "Мама, подивись дяді-двойняшки пішли!" Дядьки аж повернулись, зробили квадратні очі і пішли... Я: "Це не двойняшки, це просто два дядька." Малі: "Як не двойняшки, в них однакові курки, подивись, які МОДНІ. Ти нам купиш такі?..Але то коли ми виростемо і станемо такими ЗДОРОВИМИ ДЯДЯМИ-двойняшками..." Я: "Ви дівчатка і ніколи не станете такими дядями!" Малі: "Ну добре, але куртки хоч такі нам купиш?..Ми їх тоже будемо так носити, щоб перед з буквами був назадУ..."
Відповідь: Дитячі Перлини Пам"ятаю, як Тані було років 2, їй з весілля подарували повітряну кульку - величезне сердечко. Дуже вже вона з ним носилася, ледь не спати з ним лягала. Ми боялись, що ж рано чи пізно лопне і буде вселенська трагедія. Ну і одного вечора - лясь! - є! Ми поприбігали, стоїмо з такими переляканими виразами обличчя, вже думаєм, що обіцяти, аби не ридала, а Тетяна: - То шо? Будемо плакати за якимсь бальоном?Ми ж за нього не платили... І ще після приїзду від бабусі із села: -як ми тута живемо?! Огірка свого нема, моркви нема, малини і не буде, бо то дерево, а воно в нас не виросте!
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо з малим зі садочку, зустрічаємо знайомих. Малий: Добрий день! Я кажу: Андрійко, вже темно надворі, як треба казати? Він подумав секунду і каже: Добрий ТЕМНО! Вчора після зроблення своїх справ на горшку щось задумався. Через хвилину каже: мама, от дупця какає, піся - пісяє, а що яйка роблять?! Чесно, навіть не знала що йому відповісти.
Відповідь: Дитячі Перлини Моя мама завжди згадує... Коли я була маленька і в нас були якісь гості і почали мене допитувати : "А от скажи, кого ти більше любиш - маму чи тата??" - А я подумала і кажу: "А більше нікого" :xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Зайшли ми з малим в іграшковий магазин. Почалася страшна паніка. Дімі вже потрібні всі машини які є в магазині. Вибрали 2. Кажу до малого "Діма, що треба тьоті сказати?", Діма "Фуру" :D :D :D :D :D :D :D :D
Відповідь: Дитячі Перлини Прошу Катрусю поприбирати іграшки, а вона мені: Я не мозю, у мене в пузіку ляля! Я їй пояснюю, що дитинка в пузіку у її хресної (була!), а вона ще маленька, тому пузіко в неї теж маленьке, і лялі там іще немає, тому можна сміливо прибирати. Тоді вона подумала і каже: Добре, але ти перша!:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Передмова. У садочку є факультативне заняття з англійської. Тим діткам, котрі добе підготувалися ставлять "оцінки": на шафку клеять липучку із позначкою "молодець". Отже, приходить Петрик і хвалиться татові: - я сьогодні з англійської оцінку отримав! тато, не відаючи про що мова: - молодець, а яку оцінку? Петик, не роздумуючи: - жовту! (папірець справді був жовтого кольору). Щойно пораємося в кухні. Мариную рибу, Петрик крутиться під руками, випитуючи що з того буде і видає: "мамо, а що та риба буде така маринатна"