Відповідь: Дитячі Перлини Миколка (7р.) застерігає Аню(5р). Анічка, ти з отими дівчинками не дружи, вони тебе обдурять, дивись, вони ж однакові.:D:D:D
Відповідь: Дитячі Перлини Катруся питає: Хтоцині черевички? Яринка дууууже хотіла, щоб татко купив їй рожевого гаманця. А вони таки шкарадні і дорогущі!!! Татко їй каже: Як будеш заробляти гроші, тоді куплю. Яся півдня ходила-перетравлювала-думала, а тоді ввечері каже мені: Я придумала, як я зароблятиму гроші! Я візьму коробочку, піду з нею в центр і співатиму.
Відповідь: Дитячі Перлини Оце так, Бородінко! Я мало не впала! Знала, що твої дівчатка такі файненькі говорушки і фантазерки, але щоб таке придумати! А в нас по іншому. Я вчора кажу чоловікові, що треба купити чохол для телефона, щоб він не нищився, а мій Назарко підходить і так по-діловому: Мама! Якщо ти хощеш, щоб на твій телефон не нападали пилюшечки, то я тобі раджу користуватися от такою моєю коробочкою!" Я на мить задумалася, про пилюшечки. Це- пил
Відповідь: Дитячі Перлини У спеку мама набирає для Соломійки і Северинка водички у ванночку, виносимо на балкон і хлюпаємося в ній. А тут на вулиці холодно. Соломія питає: -Мамо, а, може, ми водички у ванночку наберемо? -Ні, на вулиці холодно. -А що, водичка змерзне? - питає Соломієчка. Мама: - Соломія, Ти вже доросла, одягайся сама! Соломія: - Ні, то Ти доросла, Ти їж гриби і майонез, а мені не даєш!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Як моя дворідна сестра мала три роки її відвезли влітку в село. Посадила баба її на горщик на вулиці а там корова пасеться далі діалог -Баба а хто коровці дупку витирає як вона покакає? Баба думає і каже ніхто-вона хвостом то робить -Мала видає-то та корова якась дуже нечемна дівчинка...
Відповідь: Дитячі Перлини Ну а до нас, коли я була малою, (3-4 рочки) часто приходила бабусина коліжанка і весь час мене допитувала, чому батьки мені не купують братика або сестрички. Я по -діловому їй зробила культпросвєт: "Ви вже така стара баба, а досі не знаєте, що діти не купляються, а родяться!?" З того часу вона майже до нас не ходила. Лише віталася з бабусею при зустрічі, але вже не зупинялася ніколи потеревенити на вулиці і до хати не ходила.
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляла моя бабця з Христинкою. Підійшов хлопчик років 4-5. Х.: - А то у Вас дівчинка? Б.: - Так, дівчинка. Х.: - Я так і думав, бо вона така гарненька. - потім пауза і додає: - дівчатка гарні. Б.: - Але хлопчики теж гарні. Х.: - У мене є маленька сестричка. Вона теж гарна. Дівчатка гарні
Відповідь: Дитячі Перлини Я теж пригадала, як була малою, років 7, і десь впала ясна розсікла. Мене до хірурга-стоматолога зшивати повезли. Ну і лікар входить в довіру до пацієнта і питається мене: Чи знаєш ти що таке "Пєрєстройка" (90 роки були, тож питання актуальне). а я кажу: То коли в магазинах нічого нема, а баби на базарах з під поли все продають. Довго з мене лікарі сміялись. Отака тоді була політінформація.
Відповідь: Дитячі Перлини Янка вчора вдягнула мої туфлі, стоїть коло зеркала і каже: "Тато, дивись, Яня плацента на аблаках" (принцеса на каблуках)
Відповідь: Дитячі Перлини Розмовляю з чоловіком, так щоб малий нічого не зрозумів, бо кашляє: Я: Йди в магазин і купи те що починається на букву "м", а закінчується на букву "о" (морозиво). Діма: Тато і Дімі купи морозиво! Ми впали...
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні моя трирічна племінниця уперше була в цирку. Після вистави ділиться враженнями: - Там і мавпочки, і слони, і папужки літали, і змія з шляпи вилазила, і клоуни аж три було, але вони людьми були, не звірами. - О, там ще була така велика-велика коняка і звати її було - ВЕРБЛЮД! - (розчаровано) Поп-корм, поп-корм !!! Кукуруза то жарена! - У мене сьогодні такий класний ГУЛЯЩИЙ день!
Відповідь: Дитячі Перлини Розказує Ярина сьогодні нам вечірню казочку про курочку рябу. - Дід плаче, баба плаче, Яруся плаче...
Відповідь: Дитячі Перлини питає - куди ми їдемо? кажу - в гості - не хочу в гості, хочу до бабусі! - але там буде багато діток і ти зможеш з ними бавитися! - о, так, так! я хочу з ними бавитися! поїхали в гості з багатомА дІтоками! :8:
Відповідь: Дитячі Перлини Я вкладаю свою Андріану спати і кажу -Давай я тобі казочку розкажу! Жили були ... -НЕ ХОЧУ ДІД!!! НЕ ХОЧУ БАБА!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Ви мені нагадали... Трохи не в тему. Я коли була вагітна, чоловік мені каже: - Давай потренуємся як ти будеш казочки на ніч дитині розказувати Я ж починаю: -Жили-були... дід та бааба... А він завернувся в одіяло та - АААА, нехооочу жили-буууули... Нехооочу дід та баааабаааа....
Відповідь: Дитячі Перлини Ідем вчора з Катькою зі стоянки, вона мене питає чи папа дома, я кажу нє, він на роботі, вона питає: а ким папа працює, я кажу - головний інженер, Катька: Ух ти клас! Він там шо самий-самий головний? *********** К: мама, я коли виросту, знайду собі дядю і буду з ним зустрічатись, але жити з ним не буду! Я: а чому? К: бо я від тебе ніколи і нікуда не втікну і в губи я з ним цілуватись не буду і ти мені не дозволяй!
А мій синуля ходить до дитячого "сТадочку". Мабуть, від слова "стадо" А ще недавно по радіо почув пісню Н.Карпи "Час-пісок", дуже розхвилювався, почав допитуватись, чи то пісня про магазинчик? Я довго не могла зрозуміти, чому про магазинчик. Каже:"А ми коли до тьоті підходимо, вона так "пікає" нам". Тут до мене й дійшло, що у вступі до пісні є дійсно точнісінько такі ж звуки, як має сканер на касах у супермаркетах. То му й пісня про магазинчик А ще загадка - хто вгадає, що таке "Дзидзита зозона дзизина"? (загадка для всіх, крім Уми)