Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Флешечко і софка, ви по моїх стопах йдете-безсоння і бажання їсти:) сьогодні вирішила себе трохи обмежити, то реально важко рухатись... Купила щойно колготки для вагітних, сперичалась з продавцем, що мені треба увага!-4-ку! Ну а що? Мені все тисне. Думала купити халат в пологовий, а там як не стразіки то мікімауси, один знайшла нормальний, але на замку хм, ну і ціни на Південному капець, а ще я ледь не загубилась, аж голова закрутилась, сиджу чекаю малявку бо він на занятті і вирішила прогулятись...ледве повернулась І нащо тут стільки всього набудували? Бррр

2. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене вже видно нормально, і теж вже поправилась на 7 кг приблизно. в мене зараз 23 тиждень

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

і в мене так, спочатку заснути дуже довго не можу. цієї ночі десь біля третьої заснула і сплю дуже чутливо, пробуджуюсь при найменшому звукові чи поруху і потім довго не можу заснути. а зранку встати не можу(((
    а які то теплі чи капронові?) скільки коштують?
    я ще хотіла спитати. а ви білизну яку носите - звичайну чи спец. для вагітних?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Я колготки купувала капронові під джинси щоб одягати, 40 ден-50 грн., були ще щільніші 100 ден-100 грн., але мені таких не треба бо маю колготки легінси, ще в США купила 150 день ніби. Грубих колгот не ношу, якщо чесно то думала, що цієї зими без колгот обійдусь, але таки зима прийшла. Білизна-трусики в мене переважно для вагітних, мені такі трусики зручніші, минулого разу тільки останній місяць спец носила, а цього разу вже місяці два як, бо дуже таз широкий став, не те щоб попа велика, але широка ггг ну і животик великий

4. Virna

Virna Well-Known Member

о, і в мене таке. стандартно в 6-7 буджуся, потім десь в 8-9 засипаю і то таким міцним сном, що годі встати, будильника не чую.
    а ще, я зараз як маленька дитина, тільки вийду на свіже повітря відразу спати хочу:girl_in_dreams:

5. misss

misss New Member

у мене так було з малим, а зараз трішки по іншому, і живіть іншої форми.
    я звичайну, наприклад трусики на розмір більші, мені комфортно, а от колготи думаю вартувало б купувати для вагітних, бо не дуже мені зручно з тими резинками.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Щодо колготок, то в минулу вагітність купила собі колготки тут на форумі в Оленки, був дуже великий вибір, мала з чого обрати і не пожалкувала, бо все таки з колготочками які не тиснуть і мають спеціальне "відділення" для пузіка набагато тепліше і зручніше. Я ще жартувала, що може то не для пузіка, а для габаритної попки таке відділення зроблене. Щодо бюстиків, то ношу спортивні топи без швів, недавно купила і така задоволена як слоник.:girl_claping: Ніде не тисне, не ріже. А от щодо трусенят, то мала проблем. Всі мені тиснули і навіть спеціальні для вагітних, і навіть для вагітних на розмір більший від мого, всерівно мені дискомортно було . Довго я з тим питаннячком промучилась, допоки не згадала, що у минулу вагітність ходила по хаті у чоловічих сімейках, і так мені було в них зручно, ммм, тож довго не думаючи, пішла на базар і прикупила собі пару пар. З того приводу дома навіть інколи жартуємо, що обоє ходимо в одинакових трусиках. Тому можете насміхатись і сміятись з мене, а мені так зручно і нехай весь світ зачекає :girl_haha:))))

7. ReyeN

ReyeN New Member

мені на підприємстві порахували і виплатили

8. domino

domino Well-Known Member

ггг в мене пузік є, але маленький, і його видно, тільки якшо я вдіваю щось облягаюче, напр футболку, а так - то і не скажеш:girl_in_dreams:
    я раніше займалася каланетикою,робила 400разів пресу в день, тому, як мені сказали, мязи добре ше тримають живіть, не дають розтягуватися:girl_cool:
    от незнаю)))
    на рахунок ваги - то я набрала +6 кг, стартувала з 53 кг при моїх 167 - -то кг розприділилися всюди))) треба трохи обмежувати себе ввечері, але мені важкувато)))) а який в вас ПДП?:girl_cool:

9. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Ми вже народилися! В п’ятницю, здоровенькі і гарненькі!

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчата, щось чути за Зорянівоньку? Як вона?

11. Dream-baby

Dream-baby Member

у мене не видно, хіба ввечері коли добре поїм:girl_cool:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Зорянівонька ще в патології. Відпочивають)

13. Bilenka

Bilenka Member

я тоже до вас в компанію)))) ПДР на червень...але коли мої донечки захочуть побачити маму з татом невідомо....

Останнє редагування модератором: 29 Січень 2014
  14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щось я сьогодні не розрахувала своїх сил.
    Як зранку вилетіла пулею, так в 6 вечора припленталась. Враховуючи що весь цей час була на ногах і щей вночі спала лише 2 години, зараз маю віддачу в районі поясниці. Тягне жахливо. Ледь вечерю хлопакам доробила, лягла і вию від болі. Уууу.

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене вже такий добрячий є. В першу вагітність такий був десь на 7 місяці.
    А тепер я навіть спочатку думала, що там двоє, бо живіт почав рости десь з 11-го тижня:)

16. Kryhla

Kryhla Member

І я до компанії... :d25: Сказали ПДП 20 червня. Перші роди були точно як написано, день в день, а тепер думаю, що не доходжу так довго, хоча хто його зна. Здається,що пузо в мене тепер більше ніж тоді і такий самий термін, ну і взагалі якось важче.

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І я такі колготки ношу, теж купляла тут в Олени. Трусики ношу звичайні такі як і до вагітності, нічого не тисне, хоча таз пішов....він потім стане на місце? А в мене апетиту нема, їм одні фрукти вага стоїть вже тижня 3 на місці. Сплю теж нормально.
    Сьогодні теж ганаяю цілий день, всі з мене дивуються, їздила возила на будову плитку, кажуть шо баба кінь)))здуріла. То теж зараз вже сили на нулю

18. Nola

Nola Member

думаю, що так! у мене після перших пологів все повернулось до своїх розмірів, навіть трохи худіша була (пояснювала собі це довгим грудним годуванням)
    ех...счаслівая:girl_in_dreams: а я вже мучусь по повній, чомусь так бока болять і затерпають, що змушена цілу ніч перевертатись :sad:

19. domino

domino Well-Known Member

О, у вас близнюки будуть, класно, ще й в знак зодіаку Близнюків:girl_tender:

І в мене 20 червня:girl_wink: Класно, скільки нас)))) Вітаю всіх вам дівчатка!!!

20. newlife

newlife New Member

Якби не узі на 5 тижні, то такеж було б. Бо зараз пузік такий як в минулу вагітність в 27-28 тижнів, куртка вже впритик, а в першу вагітність почала її носити з вставкою після 27тижня.

Статус теми:
Закрита.