Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

І мені, а ще ж ходити й ходити... В мене цього разу живіт "м"ячиком", то я поки той "м"ячик" ввечері вкладу спати, то вже прокидатись пора. На боці лягти нормально не можу, бо заносить сильно вперед і тоді вже малеча протестує. Підпираюсь подушками, трохи ситуацію рятую, але тоді руки дуже терпнуть. Починаю думати над тим, аби вчитись спати стоячи :)

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

а в мене ноги терпнуть, тому мушу часто перевертатися на іншу сторону, а то процедура не проста...всі тазові кості при тому болять і зразу в туалет хочу....

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

важко сказати що вона хоче) оскільки спілкування відбувалось кілька хвилин через її занятість.. типу- шось турбує... прийдеш 25 на огляд на кріслі.. і погнала..

мені от цікаво, як відбувається відкриття мечнікова і закриття джамбула, в один день? наприклад 27 червня.. а якщо схватки припадуть на ніч 27 червня, джамбула ще прийме? чи вже буде мечнікова працювати..

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у братової був такий під час 2 вагітності. Але вона і мазюкалася і білизну компресійну носила і т.п. Ніц не помогло. Так і залишилося після пологів. Єдине, що проф. Маркін не пукав її у природні пологи з тим варикозом через великий ризик кровотечі, брався сам кесарити. Вона не послухалася і пішла родити в ін. пологовий- сама і без проблем. Але варикоз від промежини до литок так і залишився.

У мене варикоз виліз вже після пологів - і з початкових стадій і мазюкалася і дотримувалася усіх приписів. Все рівно- лише прогресує

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

всю вагітність Сергійком я не вилазила з 2ї декомпресії. Зараз от прохолодно - то знов одягатиму, а в спеку запарила до пітниці свої бідні ноги - то зняла панчохи.
    Щодо мазі - нажаль, не та стадія :sad: то ще тоді той же Данков сказав ,що для самозаспокоєння маститись можна, особливо, якщо біль зніме. Але ефекту буде чуть, бо вже на пізніх термінах ніяк не зняти той тиск з малого тазу

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

ліву ногу хірург ще після 2ї вагітності сказав, що "оперувати обовязково". Ну але ясно, що я народжу - і буду консультуватись ще не в одного спеціаліста, бо "любителів порізати" все ж більше, ніж нормальних лікарів, а вже вкотре чую, що операція - не панацея...
    а ще рекомендували не сильно поправлятись в цю вагітність, щоб не так тяжко було нижній частині тіла. Але голодувати ж не буду...
    От і будь мудрий. Пожалілась, називається. І все одно, нині зранку значно краще, бо не так спекотно

6. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Якщо справдиться прогноз погоди, то всі ми зможем відпочити від спеки кілька днів:girl_dance:

7. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене також така думка виникла. Як не як "клієнт" пропадає, бо термін вже великий, і розуміє, що якщо не в неї, то до відкриття точно не доносите.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мене на цю думку надихнула історія моєї коліжанки, яка народжувала в останній день перед закриттям Мечнікова.

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Дівчата, чьо то так сили нема?)) Я ще так зле себе ніколи не почувала.
    Ледь кочусь, ноги болять, на промежину все так тисне, якби та дитина 10 кіля мала.:girl_cray:

9. ГаЛоЧкА

в мене теж куму так простимулювали перед закриттям на мойку Джамбула. раніше 2 тижнів ПДП...:girl_cray: правда лікар інший :girl_cool:

10. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Так, Chukuiladka вже народила, ми з MaryF наступні на черзі. Хіба ще Iruska*8 нас обскакає) З самого ранку дивні відчуття, ніби й підниває якось, але все так незрозуміло. Це може бути воно - наближення свята, дівчата?:) В четвер маю йти на плановий огляд в ПБ, то цікаво чи буде огляд, чи можливо вже народжувати буду...

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може вже цілком бути.)
    Рахуйте час між тими болями, якщо все менш-більш стане ясно.

12. сніжна

я писала вже про цей випадок своєї родички: за 3 тижні до пологів її лікарка з Джамбула запросила на огляд під час свого чергування і успішно "розродила" без будь-яких на те ознак: просто на кріслі розвела плідні оболонки і почали підтікати води. Потім сказала одну фразу: йдіть скажіть чоловіку, що сьогодні народите, бо у вас і відкриття 3 см ( ага, 1, 5пальці ще з 36 тижнів може бути і зтим ще місяць можна ходити) і води у вас почали підтікати ( чомусь- це одразу як з крісла встала). А далі- по схемі : окситоцин-атропін-промедикація .

13. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Та власне, що періодичності поки взагалі ніякої, тому й сумніваюсь. Ну побачим :)

14. ГаЛоЧкА

хто в курсі. як відбувається відкриття одного пб і закриття іншого? чи приймають породіль в останній день-ніч перед закриттям?
    питаю, так як домовлялась джамбула-мечнікова, а бува всяке і раптом "пофартить" на таке попасти

15. сніжна

якщо пологовий закривається, наприклад, з 27 числа, то приймаються усі до 23:59 26 числа ( так згрубша написала). Тобто основне- потрапити до дати закриття.

16. ГаЛоЧкА

ок, якщо Джамбула наприклад закривається 26 червня о 12 ночі, то коли відкривається Мечнікова? 27 зранку?
    цікавить чи зможу я туди звернутись вночі? чи тре буде чекати до ранку або їхати в інший пб?

17. сніжна

так, зранку. Вночі вас відвезуть до чергового пологового ( скоріше за все- на Батальну)

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ех, пузатiки, не можу не похвалитись: я зараз ВПЕРШЕ за вагiтнiсть буду приймати ванну)))). Просто в нас дома тiльки душова кабiна, а сьогоднi я привезла малого до мами i вирiшила зробити собi таку приемнiсть перед 'здаванням' в ПБ.

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

То файно! Я люблю поніжитись у ванні ... ляпота !:girl_dance:

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я ось коли поскладала сумки до кінця, так наступного дня вже і народила - то без перебільшення )))))

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Моє мале теж любить нагадати про себе тоді, коли я лягаю-сідаю, особливо, коли лягаю на плечі, бо тоді комусь треба змінити положення ))) і мсця стає менше )
    Деколи рухи так кумедні, наче в диригента )))

Статус теми:
Закрита.