Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

в мене термін на 17-18 лютого,а він десь 20 має їхати:confused:,тому треба вкластись!!!!!шо по чому сама незнаю :confused:. а домовилась:прийшла на Джамбула дочекалась його,він послухав пощупав,і сказав прийти на 36 тижні (бо сідничне передлежання і крупний плід)

2. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Розповіді про пологи.

Може якраз все вийде:). А хіба в такій ситуації не кесарський роблять? Я вчилась в медичному, була в нього на КР- стільки емоцій! Як він гарно все зробив,і швидко, ми тільки роти повідкривали, а він сміється"чого стоїте?вже все!". Ще до пологів дитинка може перевернутись, не переживайте,так дуже часто буває, а він без потреби кесарити не буде. А що, надовго їде:-( ???

3. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

З Новим роком всіх!!!:radist: Дівчатка , куда ви всі пропали? Невже всі так гарно святкуєте?:rus: Повертайтесь на нашу гілочку!:)

• Подобається Подобається x 4
  4. viltis

viltis Well-Known Member

Так ...тут цілковита тиша:)

Ми вже здоровенькі. Новий Рік святкували в батьків, в пів 2 вже мирно спали ..(настрій новорічний щось так і не був прийшов). Зате моєму татові прийшлось 3 години переглядати всі лашки для Ляльчика, дивитись на комбінації, як би я його вбрала і т.д.
    На Новий рік Ярік спробував троки шампанського:)))

А сьогодні ми гуляли Львовом ... нагулялись....:haha:) а зараз наш татко робить супер десерт і в нас буде романтична вечеря:)

П.С. Сьогодні руки чесались купити хоч щось. То купила 3 розпашонки по 6 грн....дивлюсь я а ті розпашонки...і так мені сумно, бо вони і поряд не стояли з речами з Нексту і т.д.
    І ще, питання --скільки і яких пеленок ви готуєте для своїх ляль??? і якого розміру? бо коли ми були маленькі, то були 120*120, а зараз 80*90??

• Подобається Подобається x 5
  5. Іриска

Іриска Well-Known Member

Усіх з Новим 2009 роком! Нехай цей рік всім нам принесе лище щасливі миті: комусь довгожданої зустрічі з малятком,комусь довгожданої і вдалої вагітності, комусь чемних та талановитих діток!!!! всім нам - здійснення найзаповітніших бажаннь та досягнення поставлених цілей!!!!!!:y::y::y:
    П.с.: а ми вже мамусю копаємо - нарешті!!!!:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 11
  6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Всі матусі зараз в русі :xaxa: - до свят готуються :xaxa: З новин - в мене щось знов зупинився приріст ваги :sad: - з одного боку рада - і іншого - ну ви розумієте - а чого, а мале ітд ітп. сьгодні купила бюстгалтер для вагітно-годуючих (для годуючих звичайно, але почну носити зараз) - бо ті що були почали перетискати груди - а отже вони таки ростуть :clapping: (я вже вас на цю тему здається заморочувала :xaxa:). Мальота взяла собі за звичку піддавати мені по ребрах - збитошник росте :xaxa: - або вже чітко виставляти ніжку або ручку. Це так класно. Спробую сфоткати. Тепер ще ритми активності мальоти і татуся (а татусь працюють за трьох :sad:) мають співпасти - бо хто ж буде фотохудожником :)

7. Angel

Angel Well-Known Member

А в мене сьогодні супер-настрій:clapping:,нарешті домовилась з фотографом пофотографувати мій любимий пузік:xaxa:вже неможу дочекатись:tanksmile:

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, вітаю всіх з Нови Роком !!! Бажаю всім здоровья, щастя, кохання і здорових діточок. Я нарешті свою розповідь про пологи накатала.

• Подобається Подобається x 12
  9. Ніка

Ніка Well-Known Member

а Ви збираєтесь пеленати???:)
    бо тепер в пологових на таке не ведуться. зі мною у палаті лежала дівчинка, яка попросила санітарку запеленати свою донечку, бо самій ще важко було з ліжка вставати. то та санітарка(молоденька дівчинка) так на неї глянула!!!:xaxa: і сказала що не вміє...:8:
    а в пологовий краще байкові 2 шт брати - щоб ліжечко дитинці застелити. і для перевдягання можна взяти, але такі беріть цупкіші, бо теперішні ситцеві просто світяться - такі тонюнькі!!!
    і ще - беріть собі достатньо води! бо пити хочеться страшенно!!!:)
    усім вдалих пологів!!!:naci:

• Подобається Подобається x 3
  10. viltis

viltis Well-Known Member

Всім привіт:haha: бачу свята прохордять активно в майбутніх мам:)

Ми вчора були в магазині на Джамбула ( ніколь, дякую, що тоді написала). То треба було бачити --- я, чоловік, мої мама і тато ходять з блокнотиком і все записують...Що мені подобається, кіко воно коштує, якого кольору і т.д.
    Потім купили 2 розпашонки, 2 пари повзунків, шапочку і пральний порошок ..заплатили 100 грн. Я тихо прозріваю....
    Уляночці маю ще каву поставити , бо такий комбез, як ми відкупили за ** гривень, там коштує 270:)

А щодо пеленок, то просто мама попросила показати...і теж сказала, що ті пеленки і поруч не свояли з совєцкими....прийшли ми до мами ---а вона як вивалила цілу гору байки і простого сукна...і таке воно гарне ...я аж не сподівалась. То буде нам бабуня шити ті пельонки:haha: Ясно, що пеленати не збираюсь, хіба після купання на трошки...але їх все таки потрібно трошки ---навіть в калясочку чи на пеленальний столик...

П.С. Дівчата, в мене в родині просто бейбі-бум:))) за свята ще про 3 вагітних дізналась:haha: і майже всьо дівки:))) от то наш кавалєр буде мати кумпанію:)))

• Подобається Подобається x 10
  11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Спочатку купила по 2 байкових і ситцевих. Зараз маю приблизно по 6 кожних - байкові стелю на ліжко або на диван коли годую лежачи, а ситцеві під голову складені в багато раз в ліжечко - щоб коли зригує не треба було міняти цілу простинку, а можна було тільки пеленочку нову покласти. А по 6 штук, щоб не прати кожен день :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

З свого досвіду - пеленок для дитини майже не використовувала, і ті тільки байкові. Я їх використовую коли в мене молоко тече і щось повитирати.

• Подобається Подобається x 1
  13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Привіт красуні! Вітаю всіх з минули Новим роком, та з наступаючим Піздвом Христовим! Давно не писала, та ось "созрела". 23 листопада в нас народилась донечка - принцеска!!! Ми вже трошки великі!!!
    viltis, а навіщо тобі розпашонки??? ;)
    Я наприклад набирала купу речей...в основному "человечики", десь напевно шт 10, чого так багато, по-перше була в роддомі тиждень, з розрахунком 1-2 шт в день, пеленки...певно шт - 5, для чого? на пеленальний столик 1, друга в ліжечко...а решта, щоб було!!! Короче...все що брала все пригодилось!!
    Зорянівонька, а я навпаки...в мене пеленок гора, і все мені мало, маю і байкові, і сатинові...чи які вони там...все пригодилось, всім користуюсь..наприклад, дитинку "промокнути" після вани...звичайна пеленка...то що треба

14. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Піздвом...перепрошую....сміюсь...істерика...
    Різдвом Христовим, так мало бути

15. Ніка

Ніка Well-Known Member

я тепер пеленки хіба для пеленатора використовую, ну і для ліжка - малий зі мною спить. а ті одноразові для пеленатора нам не підійшли, бо ми голенькі подовго лежимо, а після одноразових пятничка...
    розпашонки нам теж не підійшли! улюблені речі - бодіки і чоловічки. по-моєму, багато мамочок теж так писали!!!
    сорі за оффтоп, але якщо комусь для хлопчика тре комбінезон-кишеню 68 розміру - можу продати(Coccobello)(пишіть в ПП).

16. Curly Xena

В нас на форумі був такий інсайдер - пан accoucher :) (на малечі також) :). Обіцяв план закриття на мийку пологових на 2009. Де план ?:) Чекаємо з нетерпінням :)

17. viltis

viltis Well-Known Member

О_о....А в мене сьогодні план на день: оприділитись з лікарем, хоча б приблизно, а то чим далі в ліс ..тим більше помідорів:) До речі, в нас тут була темка про лікарів ---їхні плюси і мінуси, а зараз я її не можу знайти.

Сиджу з табличкою, в яку вношу всіх лікарів, їх плюси і мінуси -- наразі картина така : Данков (Джамбула), Ковальчук ( Батальна), Федина (Мечнікова)....але попереду ще 3 форума по 70 сторінок в середньому:)))

18. Angel

Angel Well-Known Member

ооого!ну робота серйозна!:tanksmile:

19. Curly Xena

А які ще форуми про пологові ви знаєте? наш, малеча, а ще? Буду вдячна за зсилку. :) Бо моя ситуація вам відома - на Батальній все домовлено, але якщо її закриють то Данков -Джамбула (але на малечі вичитала , що числа з 20 лютого він кудись їде) , Стах або Бєседін (Мед) та Федина (Мечнікова). Про останнього лікаря знаю мало. Якщо знаєте позитиви- розкажіть :)

20. viltis

viltis Well-Known Member

Наш ( але все-таки ту темку про лікарів так і не знайшла), малеча, форум рідного міста ...ну і просто в гуглі шукаю...

А Ви на Батальній з ким домовлені??? бо я тут теж прозріла ..мені на останньому УЗД поставили ПДР -- 1 березня. А якщо врахувати, що то хлопчик....то і мені напевно Батальна відпадає.
    Про Федину вже багато доброго прочитала, і нічого !!! поганого. Сьогодні ще має прийти коліжанка, яка на Мечнікова родила в вересні, то буду її штурмувати. А ще, десь числа 9-10 мають мені влаштувати кавусю з працівницею Мечнікова, то вона мені і сказала, щоб я вибрала пару лікарів, а вона вже про них всю правду0матку розкаже:))). А мед---я щось не надто хочу...я в принципі і Джамбула. Я так зрозуміла, що якби не Данков --Джамбула би загнулось, а от О.В. --то дійсно світило...Але ше я собі так думаю : в мене , т-т-т, ніяких ускладнень не має бути, мама і бабуся взагалі дужжжее легко родили, то може мені й не треба такого серйозного лікаря?:)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.