Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Це швидше приємне відчуття. Я от ходжу як танк, якщо чесно, вже так важко, де там ще місяць :girl_impossible: І це при тому, що при першій вагітності десь так само поправлялась, і теж була "животата"... а тепер - то взагалі - не дарма всі піджартовують, може тоя двійню ношу :girl_crazy:

2. taniarz

taniarz Active Member

Привіт,усім Вам,мамочки!!!
    На цій гілі пишу вперше,моєму пузику вже 19 тижнів!
    Спочатку я планувала прочитати всю цю гілку,потім вступити в спілкування...але де там????Там стільки всього,що я й не встигаю,бо ще є книжки,журнали,хатня робота. Читати все дуже цікаво,набиратись досвіду.( а паралельно буду читати попередні записи)!

Була вчора в жк на узд,мене розстроїли:girl_sad:,навіть приступ сліз був, бо сказали ,що плацента низько, і треба її підняти. Сказали лежати,нічого не робити,а для мене то каторга.Ще прописали Лютеїну(прогестерон)...так от і живемо.

Гемоглобін теж впав до 101 з 126...тому їм мясо печінку,язик, кілограмами чорниці,черешні і ше всяке добро,щоб його підняти!

Маю інтуіцію,що в мене там хлопчисько мацьопкий,а чоловік хоче доцю. А маля наше на узд так махало руками і ногами ,що ніц не побачили!

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

:girl_in_love:
    Lvivna,ми з Вами десь однолітки)))
    а щодо рухів бейбика, у мене аналогічно...я почула перший раз дуже рано, потім якийсь час не чула, а тепер активніше, хоча позавчора цілий день не борсався, я аж переживала, то коли на узд сказали не видно статі,бо дуже махає ручками-ніжками,то мені аж легше стало!

3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

О, в мене сьогодні була досить кумедна ситуація. Сиджу годину в кріслі у стоматолога , вона якраз пломбує канал , і тут малий в животі ТАК починає копати ногами , що лікарка аж злякалась. :girl_crazy:

4. taniarz

taniarz Active Member

Нам на курсах казали,якщо животик опускається,то ви свобідно можете помістити свою долоню між животиком і під грудьми,тобто є висота 5 пальців! Хоча може це індивідуально:girl_wink:

5. slobodianka

slobodianka Member

В мене аналогічно! Чоловік хоче донечку, аж пищить, та з імям все не може визначитись Веронічка чи Настуся.:girl_in_love:
    Так вже чекаю наступного УЗД, цікаво хто там так борсається?! І нарешті подивитись нормально на наше малятко, бо на попереднбому УЗД мені показали лише головку і то нічого не зрозуміла-кружочок якийсь і все.

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я б з того приводу не переймалась сильно:girl_nea: В багатьох така проблема, хоча це і не проблема. Плацента до пологів сама підійметься, на такому терміні ще трохи зарано говорити про положення плаценти. Йой, люблть в нас настрашити. А стосовно лежати - це теж якось дико. Знаю точно що якщо замало рухатис може виникнути інша пролема - та бідна плацента "приросте" що куди гірше при пологах... Я думаю перейматися не варто, а почекати місяці зо 2 і все внормується:girl_curtsey:

7. taniarz

taniarz Active Member

Тож і ми так чекали,чекали,а воно таке нечемне крутилось там так швидко)))
    Я спочатку хотіла доцю, апотім завжди як я уявляла ту дитинку,то все чомусь голубеньке і хлопчика модного в джинсаках:girl_cool:,в кросиках манюньких))))

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Ви мене трохи заспокоїли,бо я в перший день в сльози,вже себе уявляла якимось лежачим кабачком,але в мене так не виходить,я роблю все ,що робила, єдине ,що не в дуже швидкому темпі. І ше надіюсь та Лютеїна своє зробить!

8. slobodianka

slobodianka Member

і на голівці банданка:dance:

9. taniarz

taniarz Active Member

я тіко хтіла написати "в бандані".але думаю,ладно поскромнічаю,а то подумають ,що я бідаку-дитину замість пеленок буду видівати як модницю....ну але така я....та й як всі напевно.Заходжу в дит магазини і розтаю біля тих всіх манюньких речей:girl_in_love:

10. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я сьогодні була в гостях у свекрухи, то мені сказали там всі, що буде хлопчик, бо маю живіт такий чубкуватий як на хлопчика. Мені вже надоїло віднєкватися і казати, що відчуваю,що буде дівчинка, та й на узд в 19 тижнів казали про дівчинку. В когось так справдилося, що форма живота відповідала тим забобонам?

11. Златка

Златка Well-Known Member

Я - якраз приклад, коли не справдилось :connie_pull-pigtail мені всі без винятку під час першої вагітності говорили, що в мене "хлопчачий" живіт - в Златки ж хлопчачий тільки характер :girl_crazy: тепер знову ті самі розмови - але на УЗД ми добре бачили дівчинку. Так що колись Зануда гарно сказала, що форма живота залежить не від статі дитини, а від фігури мами :girl_curtsey:

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене з малою всі стверджували, що буде знову хлопчик, бо живіт "ну зовсім як на хлопчика". Але родилась донечка.

13. Mamusya

В мене живіт - як причіпний , ззаду ніц не скажеш, що то вже сьомий місяць. Так само було з Богданом . А от подруга по кругу якось стала животата - в неї і спереду все округлилось , і на спині , і на бедрах. Вона чекає дівчинку .Правда в нас з нею різниця в стартовій , "довагітній" вазі була порядка 15 кг. Тобто , як в кого росте і виглядає живіт залежить від конституції тіла.
    Сьогодні моя малеча почала тиснути на копчик , я вже налякалась , що то вже роди почались. Бо з Богданом в пологах було таке - він тиснув головою на копчик ,але то вже було в роддомі , зі схватками . А тут тисне , а я - з малим на Привокзальному, в руках - малина , перець, і мільйон планів на вихідні. Причому , хапає вже не перший раз , але так сильно - то нині перший раз. Що то воно таке може бути ?

14. taniarz

taniarz Active Member

Не може форма животика залежати від статі бейбі, то все тілоскладення мами! А чубатий-нечубатий,то все один з ...народних йой прикмет,які співпадають час віід часу ,а час від часу ні! в нас на форумі вроді Коза-Дереза все описувала свій гостренький живіт як на хлопчика, а в неї то дівчатка,якшо не помиляюсь!
    Все дуже індивідуально!

А ще теж кажуть таку банальщину,що якщо полоска вертикальна на пузі,то на хлопчика.От в мене така зявляється,але не шкіра темніє,а просто волосата така полосочка....і хочу синочка! Взагалі в мене пузо заростає якимись маленькими волосками,чого б це?

15. Joker

Joker New Member

то вам так здається, живіт округляється, на волоски дивитесь під іншим кутом і здається що волосків побільшало, а вони там були:girl_crazy: ... в мене теж так (хоча може справді в когось пузо заростає щоб дитині тепліше було :girl_haha:)

16. Златка

Златка Well-Known Member

Ну от, ще одне "народне" підтверження, що Златка в мене мала бути хлопчиком і тепер знову чекаю хлопчика :girl_crazy: Так що вкотре переконуюсь, які то дурниці :girl_cool:

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене теж перед пологами самими так копчик "хапало". Але вам то ще дуже скоро. Може проконсультуйтесь у лікаря. Бережіть себе.

18. Nata

Nata Well-Known Member

А якщо немає то на дівчинку? То у мене вже дві донечки мали би бути :) За попередні дві вагітності жодна народна прикмета на мені не справдилася, тепер тільки плями на обличчі повизализи, я з прикметами не пов"язую, а народ мені каже, що то дівчинка красу забирає :):):)

19. Mamusya

Не знаю, чи то правда , можливо дівчатка більше впливають на гормональний фон мами , але всі мої знайомі , які були вагітні дівчатками , ходили всі прищаті на лиці :girl_impossible:

20. taniarz

taniarz Active Member

ну все, читаючи всі попередні дописи і здійснення тих прикмет,не вірю навіть в полоску:girl_cray: але хочу синульку!

Статус теми:
Закрита.