Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Тут є гарне відео про початок ( і про гормони, які виділяються та для чого) і самі пологи.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас був чай із малинового листя та розмова з малючком: "виходь, чекаємо з відкритими обіймами". Через три години після того перейми почалися. :girl_haha:

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні , не зовсім. Так, ще кілька років тому усім жіночкам у патології кололои фолікулін у якості "дородової підготовки". Він має властивість пом якшувати шийку матки. Але, якщо матка не готова- коли не коли, пологів він не викличе ( на відміну від окситоцину). Особисто у мій час перебування у нас були дівчатка, які лягали у патологію у 41 тиждень і ще 8 днів їм кололи фолікулін і вичікували. Тобто він не викликає безпосередньо пологи. Як на мене, це скоріше ефект "плацебо" від нього, як каже Комаровський "для заспокоєння, бо треба щось робити...". Зараз у більшості пологових від такої практики відмовилися. У цьому році, принаймні на Мечнікова у патології були дві мої родички, дві коліжанки. Жодній не кололи нічого, навіть фолікуліну.
    до речі, ніхто його колоти вас не примусить. Теж із власного досвіду: виписують при покладенні у патологію стандартний список для "дородової підготовки". Тоді він виглядав так: фолікулін, шприци, но шпа, трав яні свічки. Все це ви купували у аптеці, тримали у тумбі і самі мали контролювати періодичність застосування і на уколи самій приходити в маніпуляційну.. Особисто я не хотіла, і не застосовувала. Питали чи приймаю, відповідала, що "так"

4. kolibri

kolibri Well-Known Member

маємо ще тиждень :girl_sad: може встигнемо. Всі способи природньої стимуляції: секс, робота по дому (прибирання приготування їжі і т.д.) і не переставала робити бо нема замість мене кому, і в маршрутках теж приходиться їздити але більше стараюсь пішки прогулюватись якщо не спішу, а толку...... зараз буду знову починати пити чай з листя малини, бо пила але десь 2 тижні назад закінчилось. тепер нове підсохло - будем починати знову. що ще робити - незнаю:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Рибка дякую за відео

5. natorella

natorella Well-Known Member

насолоджуватись
    нашо спішити?

6. airy_cat

airy_cat New Member

Угу.
    И тут угу.
    Кушать вкусняшки, которых потом еще долго лучше не кушать, отдыхать, гулять, побольше быть с мужем вдвоем, вобщем побыть последние деньки эгоисткой, а то потом реально все это будет некогда :)

7. Liliyah Romanova

Я так трускавок наїлася в останній вечір. :girl_bye2:

Ще читала один народний метод на початок пологів (але в мене не спрацював) - цілий ананас з'їсти. :connie_pull-pigtail

8. airy_cat

airy_cat New Member

Я тоже слышала, но не успела - мы его накануне купили, но он так в холодильнике и остался :) Обидно было - я его так клянчила задорно до этого, а в итоге муж его целиком торжественно сьел, когда из роддома вернулись :)

9. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Привіт!!!В нас майже один термін..я також на Джамбула домовлялась..напевно зустрінемось))))А з ким Ви домовлялись, можна в ПП??

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я зїла - а толку:)

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А задоволення ?:)
    Я теж їла, навіть декілька. Не помогло, але і не зашкодило.

12. natorella

natorella Well-Known Member

от я так вимагала пепсі. мало не благала
    муж купив. випив 0,4 л. мені лишив 100 мл
    зате задоволенняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

джамбула не люблю - дуже багато в них умовностей непотрібних. капельниця мус бути, довідки, пожертвування ..... не піду туди

13. Joker

Joker New Member

була сьогодні в ЖК гемоглобін 97, невже то такий низький шо тре так кіпішувати?понавиписували вітамінів з залізом і от незнаю шо то робити чи варто щось з них пити, цілу вагітність ніодної таблетки не випила, а тут на тобі... наскільки я знаю шо по мірі росту плоду невелике зниження гемоглобіну всерівно має бути і от суши собі голову чи пити ту синтетику чи ні:girl_cray:

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А коли збираєтесь, чи я щось біля своїх "гавриків" пропустила?:girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Та нема що сушити, якщо себе почуваєте добре, то для чого хімія вам та малятку?
    до речі, з малою два рази здавала аналізи, які показували дуже низький гемоглобін, тоді лікарка мене попросила повторно здати аналізи, але при лабораторії біля поліклініки. Як на диво? аналізи показали зовсім інший результат: гемоглобін практично в нормі.

15. Liliyah Romanova

А виникла потреба йти? :girl_wink:

16. Hanny

Hanny Active Member

Для чого синтетику, краще гречку кожен день, яблучка і інші продукти багаті залізом, от в мене зараз 107 і лікар не кіпішувала , просто сказала яких продуктів більше вживати.

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

18. Liliyah Romanova

Нижче 100 - це проблема.
    У мене це питання теж стояло номером один. Із Дарком показники впали до 84. Я ходила біла як смерть. Дуже швидко втомлювалася, сонлива була. Мені тоді теж виписали ліки, але ніщо не допомогло. Цього разу я від початку вагітності вживала горіхи, гранати, персики, абрикоси, словом усе, що мало високий вміст заліза. Проте, коли показники впали зі 117 до 104, мої акушерки забили на сполох, бо з показником нижче 100 пологи вважають вже ризикованими й такими, що потребують лікарняного нагляду. Вони дуже кровотеч бояться, хоча я їм казала, що з Дарком показники були низькі, але кровотеч не було. Оскільки я хотіла народжувати вдома, то залізо треба було піднімати ліками власне. Коли є така проблема, як у мене, що є схильність до анемії, там їж продуктів скільки завгодно - на різке падіння вони не поможуть. Тому я вживала залізо в таблетках. Правда, була налаштована дуже скептично, бо з першою вагітністю таблетки не допомогли, хоч і пила їх місяць чи більше. А тут по 3-ох тижнях уже було 114. Вочевидь, залежить також, що саме пити, чи сприйме організм чи ні. Правда, я мусіла розділити вживання молочних продуктів та заліза. Першу половину дня я їла молочні, а другу - брала ліки й споживала продукти з вмістом заліза. Крім того, в другій половині дня також пила багато помаранчевого соку або лимонад, оскільки вітамін С сприяє кращому засвоєнню заліза в організмі. Мені то все допомогло. Навіть після пологів рум'янці не зникли, хоча тато все жартував, що мій природній колір - зелений. :girl_haha:
    Так що ви проаналізуйте ситуацію для себе. Зважте всі "за" та "проти" - й вирішуйте, що для вас та дитинки буде найкраще.
    107 то не так страшно. Проблема є тоді, коли людина в принципі має схильність до анемії. А загалом, у всіх вагітних гемоглобін паде, бо заліза організм потребує вдвічі більше, ніж нормально.
    Я теж проти синтетики, але в моєму випадку вживання продуктів би не допомогло, просто тому, що я би мусіла їсти неймовірні кількості всього, а то нереально.
    Тут таке питання не виникає, але у Львові дійсно чула, що плутають результати. То одним із перших кроків при падінні показників має бути повторний аналіз, бо мало що...

Останнє редагування: 7 Жовтень 2010
  19. squirrel

squirrel New Member

Таки прийшлося мені сьогодні випити гініпрал бо зранку знову проснулася живіт твердий, внизу ниє на поперек віддає через квартиру не можу перейтись і укол ношпи не зняв спазм. Жах!... Не знаю як маю доносити дитятко.:girl_cray: Дівчата хтось з таким стикався? Що ви робили?

20. MaryF

MaryF Well-Known Member

з попередньою вагітністю у мене таке було, то помогли тільки капельниці (аж 15)

Статус теми:
Закрита.