Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюнчик

Олюнчик New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я була 14 січня, от вже також не можу дочекатись наступного, але то ше не скоро буде. Хоча нам з двійнятами треба після сьомого місяця раз в 4-5 тижднів ходити на УЗД, а потім раз в три тиждні. То так мені вже троє лікарів сказали.
    Один на задній стінці, другий зліва на боковій. Але вони ж можуть рухатись, переміщатись?
    А ви вже знаєте хто у вас?

2. vanilia

vanilia Miracles are real

Мені теж так казали. Але в мене ще тільки 16-й тиждень, то ще не посилають так часто.
    Ну так, прикріплені то вони там, де прикріплені, але в них місця поки-що повно, то плавають собі кругом, де є місце :))

Я була на УЗ ще як на терміні 11 тижнів, тоді ще не видно було :) Може, на наступному УЗД вже скажуть.

3. apelsyn

apelsyn New Member

Привіт всім! Видерли мені таки зуб, сказали- нема вже що спасати. Сказав лікар, що весь нарив вийшов з кров"ю. Дуже тішусь, бо переживала за інфекцію. Наркоз ще не відійшов, надіюсь не буде боліти сильно. Страшенно хочу їсти , але боюся з наркозом, бо по-перше смаку не відчуваю, а по-друге - вічно собі язик і щоку накусаю:girl_crazy:.

4. Олюнчик

Олюнчик New Member

Мені в 11 тижднів на УЗД Прокопчук сказала шо певно два хлопці, то зараз це підтвердилось :girl_crazy:

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

То точно, інколи в мене таке враження, шо в кожному куточку живота чую рухи, ото деколи насміюсь. От сьогодні на парі сиджу, приймаю семінар, а мені живіт - ходуном, то мусіла аж вийти, от студенти довольні були:girl_crazy:

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

vanilia, а у вас животик вже видно? Бо мені здається, що в мене дуже вже великий. В 16 тижднів вже неможливо було приховати пузіка

5. vanilia

vanilia Miracles are real

О, то класненько! :) Вітаю! ;)
    А студенти, то так :girl_yes: Їм то в радість ))

А вже давно носите одяг для вагітних?
    Ну так :) В мене теж. В мене вже давно таке пузо, що приховати неможливо ))) Сусіди в дворі питалися вже чи я вагітна, то ще в грудні. І то при тому, що я й так далеко не худа :)). А зараз пузіко таке, що мені далеко ходити вже важкувато. Джинси для вагітних вже давно ношу, бо в звичайні не влізаюся.

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я в Скрині сьогодні купила собі джинси, досить не поганий магазин, і білизна для вагітних і колготки і одяг за досить нормальними цінами і навіть бандаж собі на потім придивилася, правда 450 грн, але дуже комфортний.:girl_curtsey:
    А потім ше зайшла в Тигрес, там зразу рядом і ходила і вибирала мацьопчику постільку в ліжечку і візок і ше всякі штуки...яке воно все маленьке і красиве :connie:

7. Олюнчик

Олюнчик New Member

десь на початку грудня купила перші вагітні штани. А зараз навіть ніякі гольфи-кофти-светри звичайні не можу носити. Все мені мале

8. zetta

zetta Well-Known Member

а я нарештi стала на облiк ) маю хорошу лiкарку , отака подiя в мене )

9. Hanny

Hanny Active Member

І я економна, також купила на початку вересня штани і до тепер в них ходжу і більше ніц з вагітного одягу так і не купляла!

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

я ніби і нічого дуже не купляла,але як були на свята вдома,то я майже все привезла(ну,бо хто знає,коли куди доведеться піти,а треба ж бути готовою!:)),то мама так подивилася,і каже:"таке враження,що ти як мінімум роки три збраєшся вагітною ходити:haha:"
    а шо я? я собі потім все гарно поперу і поскладаю - хай чекає другого захОду:)

11. VERO

VERO Well-Known Member

І я вже вагітний гардероб обновила. З першим пузом влазилась в звичайний одяг до кінця))) Обійшлася одними вагітними штанами. А тепер ще в першому триместрі купляля "пузатий" одяг, бо постійно нив животик і в звичайному одязі було некомфортно. Та і пузо більше))) Купила в "діанорі" штани, поїздила пів дня в них в машині і виявилося, що тисне пояс. Продавець здивувалвсь, що там ще може тиснути. Я їй пояснила, що пузо в мене меншим точно скоро не стане, а таких, що тиснуть, в мене вже є ціла шафа. Поміняли без проблем. Навіть без бірки.

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Напишіть у відповідну тему який візок Ви вибрали:d23:

13. lerucha

lerucha Member

Моє маленьке чудо вже з'явилося на світ:girl_dance: 26 січня, 3300 вага і 52 см., такий гарнюній хлопчик, не можу надивитися, дуже змучена і виснажена, але дитинка варта тих мук. Покидаю цю гілочку і переходжу в іншу, всім дівчаткам легких пологів, здоровеньких діточок і бадьорого настрою!!!!

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

15. Hanny

Hanny Active Member

Вітання мамусі і синочку, ростіть здоровенькі і чекаємо розповіді!!!

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Вітаю, Нехай росте здоровенький на радість мамі:d25:

17. lerucha

lerucha Member

Дякую, дякую, дякую....! Розповім трошки пізніше, зараз втягуюсь в новий ритм життя

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

Мене сьогодні так болить голова:sad: і так хочеться спати, а ще здається я відчуваю, що трішечки виріс живіт:) ,але може, то я собі так придумала;)

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка в мене завтра дуже важливий день:girl_sad: йду на 15:00 в ІНТЕРСОНО на УЗД. Дуже маю велику віру і надію, що я почую серцебиття:d25: а як не то хоть щоб моя дитинка підросла:sad: дуже переживаю чесно...

20. Котя

Котя Оптимістка :-)

Не переживайте, Вам не можна))) Будем за Вас тримати кулачки)))

Статус теми:
Закрита.