Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. katamaranka

katamaranka New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мені на узд сказали, що буде хлопчик, а я вже з початку вагітності відчувала, що буде хлопчик і щиро надіялась, от і здійснилось!мені записали декілька коротеньких відео з узд і я з своєю цікавістю вирішила уважно продивитись, щоб переконатись на власні очі...і....я побачила те що хотіла:girl_claping:

Останнє редагування: 22 Лютий 2011
  2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

приємно,що цікавитесь:)
    я ще вдома,маля подивилося,що надворі таке Брррр,і вирішило,що нема чого квапитися:)
    по лікарському і узд-шному терміну ще має декілька днів,а от наші терміни,які ми собі понапридумували,вже всі пройшли... їх було декілька:
    1) я собі надумала,що коли доп"ю банку вітамінів,то і народжу. Вітаміни закінчились тиждень тому.
    2)коли закінчиться олійка,якою ми животик мазали. останні краплі викапали позавчора.
    3) кожного вечора старалися читати казочку, третя книжка закінчилась разом з олійкою,татко вигадувати сам не хоче,лягаєм без казок:sad:
    4) наших знайомих манюня народилася 11-го(в нас був тиждень різниці по вагітності),чоловік сказав,що наше буде 22-го. вже,мабуть,не встигне:)
    Півтора тижні тому спеціально для тої події постригла нігті,щоб потім "на алярм"того не робити,вже треба знову:)
    то,звичайно,все жарти:) але кожного дня стаю перед дзеркалом,задираю футболку і мордую чоловіка : "Ще не опустився?":):) він,бідний,сьогодні навіть сказав:"нууу,може трошки...":girl_claping:
    тай таке-то,дівчатонька... перебуваєм "в режимі очікування":)

3. olena

olena New Member

Ми вже вдома.Доня гамає цицю ,знайомиться з братиком і сестричкою і тішить нас тим ,що вона є.
    Дякую усім за привітання і хочу, в свою чергу, побажати всім гарного настрою,не хворіти і щасливо дочекатися зустрічі з своїми малятками.

4. Ташка

Ташка New Member

Rosynka, не переймайтеся, манюся знає, коли буде найочікуванішою для мами.... не хвилюйтеся і насолоджуйтеся останнійми днями "з животиком". Кажуть бувалі, що потім за ним сумуватимете...
    olena, рада за вас і вашу донюську!!!!

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А ми щойно з першої фотосесії нашої, як виявилося, донечки:girl_tender: І той факт, що в нас 98% доця (а тих 2 відсотки я в лікарки випросила ))))))), був для мене такоооою несподіванкою. Я чомусь була впевнена в протилежному, ще досі не можу думати про лялю як про дівчинку:connie_pull-pigtail. Словом, дівчИна в нас шустра, відразу все показала, гарно покрутилася, тепер маємо класнючі фотки:)
    Поставили нам термін 15 тижнів, а то означає, що моя вагітність наступила десь на 10 день циклу. А в мене ніколи не було таких ранніх овуляцій, завжди 15-16 день, і от в останньому циклі я зовсім її не відчувала і ні на що не сподівалася. А те "що" вже спокійно жило собі в пузі:) Правда, що чудо стається, коли його найменше чекаєш.
    Отаке. Мацьопа здоровенька і активна. Попередньо має народитися 19 серпня.

Сорі, що купу всього написала, мусіла поділитися такими позитивними емоціями:)

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

а нам сказали 22 серпня

7. vanilia

vanilia Miracles are real

Вітаю!!! :) Здоров.ячка вам і смачненького молочка!

Я давно не заходила сюди, забігалася з роботою, аналізами, УЗД, ЖК...

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

То ми з вами ще можемо в один день доць дочекатися:girl_wink:

9. marianast

marianast Well-Known Member

А мені в 20 -тих числах серпня.:girl_in_dreams:

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

нам теж сказали, що більше на дівчинку схоже, але у нас не точно...
    може зустрінемось десь там:)

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

та я не переймаюся:) коли ж ще зможу спати до обіду і ТАК байдикувати:)
    просто цікаво,коли то таки станеться,але нема такого,що от хочу вже і негайно!!!!

12. Ташка

Ташка New Member

Бачите, дівчата тут аж на серпень готуються, а нам з вами з дня на день.:girl_claping:
    Наша манюська теж уже опустилася трохи..... а вчора нам ще такий класнючий baby shower організували, що вже точно ми готові родитися. Правда, насміялася вчора ввечері так, що, думала, пузко саме лопне....
    А тепер йдемо допаковувати пакети до пологового.... бо таки відкладаю-відкладаю, а мала вже товчеться так, наче готовність йде на дні )))

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я вже колись його сюди закидала,закину ще раз...отой китайський календар4)

14. Ташка

Ташка New Member

Я до другого УЗО по всіх ознаках "навизначала" собі синульку. І за календарями, і за овуляцією, і за апетитами, і за чим тільки не було....
    А на УЗО сказали, що донька.... тому календарики та інші речі - така відносність..... Татків сперматозоїд календариків не читає....
    Але, мо в кого іспівпадає, хто зна :girl_blum:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

угу, співпадає 50 на 50:) Чи ще якісь варіанти є? :)

16. Vika

Vika Well-Known Member

я не вірю у всі календарі. хто може визначити який з тисячів чоловічих сперматозоїдів ( Х чиY) першим допливе до яйцеклітини. тут тільки " випадок", 50 на 50

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене співпало:)
    В мами і зі мною і з сестрою співпало, в братової також в обох випадках....:)

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Та в мене теж ці календарики на дівчинку вказували. По цьому китайському взагалі з червня по листопад тільки дівчинка може бути. А в нас то сталось чи то в кінці серпня, чи на початку вересня - і хлопчик. Але.... бувають і лікарі помиляються. Може буде сюрприз?

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

в мене по тому календарю виходить хлопчик, і чогось всі на роботі кажуть що хлопчик буде, і я чогось так відчувала, а на двох УЗД сказали, що дівчинка ))) от скоро побачим на чиєму боці правда )))) на боці техніки, чи на боці усіх інших ))))

а про календар - чомусь теж переконана, що ймовірність 50 на 50

Статус теми:
Закрита.