Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. julka

julka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

На рахунок снів, то мені дуже погані сни снилися, але я не звертаю на тих уваги, а от вчора сниться мені, що ми пішли на УЗО і виявляється що в мене дівчинка:D
    А взагаліто зауважила з яким настроєм лягаю спати, такі сни і сняться!!!
    Олюська, пишіть диплом, але дуже не перепрацьовуйте, побільше відпочивайте, я купила собі книжку An American tradegy (Dreiser), чоловік питає мене, чи часом в мене не має магічного абзаца після якого я так солодко засинаю:).Дуже цікаво читати, але сон перемагає....
    А ми вчора святкували 30-річчя співробітниці, і виявилося, шо на квашені огірки і помідори натискала не тільки я (ще одна вагітна з"явилася), всі на нас дуже підозріло дивилися:D , і думаю всі зрозуміли!!!

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну, думаю, вони просто хочуть показати. що недаром гроші платите.
    Мені лікарка сказала, що я маю здавати, бо в мене перша, а вона ніби конфліктує з іншими...

Додано через 1 хвилину
    Я на огірки чогось дивитися не можу, а помідорчики хотіла раніше. Зараз вже капусточка "ДОЗРІВАЄ"

3. julka

julka Well-Known Member

І капусти переїла, вона була дуже класна, з бюряковим соком,я такої ніколи не їла, а смак просто суперовий, ніби квашена, і маринована одночасно.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мені постійно снилося що я народила хлопчика, і так дуже легко. І я народила хлопчика :) Тепер можу сказати що легко, але одразу після пологів я так не думала

• Подобається Подобається x 2
  5. julka

julka Well-Known Member

А мені два або три рази снилося, що в мене хлопчик, а от недавно приснилось що дівчинка, і я на УЗО чітко бачу що дівчинка!!!
    Чекаю наступного УЗО, щоб точно сказали!!!
    Сни є снами, але деколи шось як присниться то потім цілий день ходжу загружена, але чоловік мене розраджує.(навіть деколи починає сваритися, що я думаю, тільки за себе, а не за дитинку, думаю від правий).

В нас аналогічна ситуація, але квартика велика, тому думаю на маленького мешканця місце знайдеться:)

6. Зорянівонька

Я вже другий день відчуваю, що таке печія:sad: Це я певно вчора з фруктами і соками перегнула палицю:sad:

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Loyal ви так багато аналізів здаєте! Я здавала на групу крові і на АФП ну і недавно з пальця на гемоглубін, і все! Про багато аналізів, про які ви писали, я й навіть не чула!

Додано через 6 хвилин
    І я теж мучуся:sad: Вчора навіть пити нічого не могла! Можна Ремі чи Рені, ті таблетки від печії випити, як вже так дуже погано! Мені напевне прийдеться купити, бо так пече аж тошнить!

Додано через 33 хвилини
    Я дивилася що на понеділок сніг передають!:)

8. Зорянівонька

Справді сніг, і холодно:sad:
    Чомусь дуже снігу боюся, вірніше, леду. Я завжди так падаю:sad:

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я собі куплю такі шипи як альпіністи в них лазять замість каблуків! І зручно і не впаду!

Додано через 1 хвилину
    Може вже краще хай сніг падає і ніж той дощ, бо то так сиро на вулиці і всякі віруси гуляють!

10. Мія

Мія Well-Known Member

Дякую дівчата за те що поділилися.
    Погані сни сняться дуже багатьом особливо в першому триместрі. Це пов"язано з початком формування дитини, проте це не свідчить про якісь вади, чи проблеми. Це нормальний процес повязаний з енергетичним формуванням людини, де матір виступає в ролі свідка того процесу у ві сні. Вже з 23 тижня дитинка починає бачити сама сни і матір рідко попадає в коло довірених осіб.
    Незнаю чи варто росповідати адже люди з різними світоглядами є і тема не підходяща. Нову створимо якщо Ви дівчата того захочите.
    А тим часо як маєте ще щось росповісти буду дуже вдячна.

11. Зорянівонька

Діти мені ще ніколи не снилися(мої). А сниться якась небезпека і потенційне насилля. То після такого важко заснути, мушу чоловіка будити, щоб заспокоїв...
    Miya, якщо маєте якусь цікаву інформацію, то поділіться, цікаво щось нове читати.

12. julka

julka Well-Known Member

Я теж падаю, шось дуже холодно, горло починає боліти, треба полоскати, а від печії навіть не знаю, я пробувала соду з оцтом, але потім дізналася що воно шкідливо, то може дійсно краще Ренні.
    Знаю, що якщо на пізніх термінах вагітності пече печія, то в дитинки росте волосся.

13. Зорянівонька

Тепер повертаюся до молочниці. Лікарка приписала пімафуцин три дні. На інструкції написано, що спробувати раз, якщо не допоможе - то ще. Я спробувала. Правда, мені здається, що майже вся та свічка зранку вийшла. Але, здається, виділень таки менше, хоч це тільки другий день і ще важко точно сказати. Побічних ефектів не було.

Додано через 1 хвилину
    :D :crazy: То в мене малий дуууже волосатий буде(хоча термін не пізній)

Додано через 2 хвилини
    То треба молоко пити від печійї?

• Подобається Подобається x 2
  14. Андріана

Андріана Well-Known Member

Привіт!
    Саме так,печія це значить в дитяти волоссячко росте. Але краще натуральними засобами боротися. В аптеці продається біологічно-активна добавка олія насіння льону,випиваєте столову ложку,коли пече,дуже допомагає.

15. julka

julka Well-Known Member

Мені пімафуцин не допоміг,
    А молоко пити напевно треба, але теж не багато.

16. Соня

Соня Well-Known Member

По-моему цей аналіз ще іменують як комбінований тест, я такий здавала на 12 тижні, бо він тільки до 12-го тижня здається, але то не обов"язковий аналіз, як сказала лікар альфа-фетапротеїни скажуть набагато більше.

17. Зорянівонька

Ха, сиджу дома і "Не родись красива" дивлюся. Але настрій не дуже...

18. Соня

Соня Well-Known Member

А на рахунок снів, то за 1-й триместр не пам"ятаю, зараз ми перейшли в другий і вже декілька ночей підряд сниться бебік, один раз хлопчик файнюній, ми його купаєм, вдіваєм, а на наступний день дівчинка, ну і пологи теж снились, але все легко і без ускладнень, я ходила по пологовому і собі нагадувала "дихай, дихай..." :) - це мабуть після школи материнства наслідок :)

19. julka

julka Well-Known Member

В мене теж настрій шось не дуже, голова болить, але скоро кінець робочого дня, вихідні!!!!Правда передають таку зимницю шо дуже нікуди не підеш, але треба піднімати собі настрій, подивіться фотографії, гарну комедію, а "Не родись красива", це звичайно шото з чемто:), мультики дуже розряджають, коротше щось треба з собою робити!!!
    Тільки не прибирай і нічого не двигай!!!

20. Галинка

Галинка Well-Known Member

Ці аналізи обов"язково треба здавати перед плануванням вагітності. Я, наприклад, про це не знала, і на превеликий жаль втратила першу вагітність. Багато знайомих теж на цьому "попеклися".

Додано через 10 хвилин
    І не тільки. Лікарі фінансово зацікавлені! Якщо вони посилають в конкретний заклад на здачу аналізів - то це точно! Це стосується навіть з приписуванням різного роду лікарств. Ви ніколи не помічали в ЖК медичних представників? Вони заохочують лікарів різними подарунками, в т.ч. і фінансовими. Я сама торговельний представник і мала можливість поспілкуватися з колишнім медичним представником. Знаєте, волосся дибки ставало. Лікарство - це не шоколад, не продукти щоденного харчування, це дуже небезпечна річ, а вони приписують їх нам як цукерочки! Їм треба ж чимось свої сім"ї утримувати!

Додано через 20 хвилин
    Коли в мене була печія, я дуже довго вивчала від чого саме це може бути. Так ось: від соків, від кислого, від солодкого, від повного шлунку, від змішування багатьох страв і від вечері в 20:00. Потрібно їсти малими порціями але часто і вечеряти мах.до 18:00. Пізніше можна якийсь йогурт або фрукти. Зараз в мене все ніби внормалізувалось, але якщо вип"ю чорний чай - піднімається кислотність.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.