Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. eva

eva Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а які признаки молочниці?Хоча в мене її не виявили, але на майбутнє, щоб знати

2. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя сестра лікувала молочницю при вагітності то ходила на процедури в ЖК і потім казала, що добре робила, що ходила, бо при вазі малої 4.100 немал ажодного розриву
    у випадку молочниці, кажуть,шийка матки не така еластична при пологах

• Подобається Подобається x 1
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Перед пологами мені призначили Мератин Комбі, там написано що для очищення піхви перед пологами. І молочниця пропала.

4. eva

eva Well-Known Member

лікарка казала ,що у мене незначна ерозія.Зара всі навіть молоді дівчата мають ерозії.І причиною є молочниця або роди

5. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

В мене теж таке саме. Я все дивувалась що та дитинка там таке витворяє, і як в неї получається так ритмічно стукати. А чоловік взагалі не вірить, що то дитинка стукає. Каже що то якісь м"язи в мене скорочуються.

6. Злата

Злата Well-Known Member

У мене теж є. Я лікувала мікогалом (може не точна назва), але повністю молочниця не пропала. Мені лікар сказала, що під час вагітності її повністю ніяк не виведеш, лише можна звести кількість до мінімуму. Сьогодні купила собі кандібене, тому що перед пологами обов'язково потрібно провести санацію родових шляхів, інакше можна заразити малечу...

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Всім привіт! І знову ще не родила!:sad: Вчора ввечері мала легенькі схватки, відчувала як живіт стискається і потім відпускає, була легенька ниюча біль, але на тому все скінчилось!:sad:

На рахунок молочниці, то мій лікар казав що дитинка може мати конюктювіт як що мама має її! Я не маю, але виписав мені свічки профілактичні і для очищення піхви перед родами, називаються вони Гексикон!

Додано через 3 хвилини
    А ще на рахунок температури, то я до 14 тижня вагітності мала постійно 37,2 - 37,4, лікар мій казав що то так може бути! А мене ще й голова невиносимо боліла на початках.

• Подобається Подобається x 10
  8. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Марточка , совсем немножко осталось!!! Держим за вас кулачки!!!

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А пробка ще не відходила у Вас?

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ще минулої неділі почало щось виходити, але не кровянисте! І я не знаю що то таке було! Відходило на протязі 2-х днів а потім перестало!

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Питаю, щоб бути в курсі, а то сама відслідковую, щоб часом не пропустити)

12. Zoryanazirka

Гикає :)

• Подобається Подобається x 3
  13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А я не знала, що ляля в животику гикати може... ось що форум робить - розвиває наш світогляд та надає нових знань... та поперше дає можливість знайти багато однодумців, бо де ще взяти стільки вагітних?!!! :)

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хто може - дивіться 12 канал, там десь перед 6 мають школу показувати:)

Додано через 52 хвилини
    Ха!!! Там навіть я попадала в кадр:) Але той сюжетик дуже короткий був. Цьому питанню варто більше час не телебаченню присвятити... Бо якби не інтернет, я би про школу точно не знала...

15. Zoryanazirka

Я була вагітна на перших сторінках цієї гілки і повідомлення що я народила на 64 сторінці :) І про гикання я вже писала не раз, ми гикали тричі на день.

16. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я би не переймалася, якби втрата дитинки, на яку ти чекала і про яку ти вже мріяла було настільки болючим. А чистка? це не тільки фізичний біль, а й душевний!!! Найгіршому ворогові того би не побажала! Мене зрозуміє тільки той, хто то пережив.

Додано через 1 хвилину
    І ми гикали щоденно! По 3 рази:)

• Подобається Подобається x 9
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

а через скільки ви вагітніли?:shy:

18. мацьопка

Так,дійсно гикає. Бо коли копає ножками або б"є ручками, то горбики по животі бігають, а в даному випадку ніяких горбиків нема. Тільки ритмічне стукання.

19. eva

eva Well-Known Member

за сьгоднішній день мало дописів.напевно всі пішли гуляти.Дуже гарна погода

20. мацьопка

Мене останнм часом хвилює мій животік. Раніше такого не було. А тепер він мені по кілька разів на день стає твердим-твердим на пару хвилин, а потім відпускає. Твердіє раптово. Я зразу це відчуваю: чи лежу, чи стою, чи йду. А пройде пару хвилин і він знову стає м"ягенький. Мені це дуже не подобається. Магне В-6 п"ю 3 рази на день . Не помагає. Підкажіть щось.

Статус теми:
Закрита.