Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Та я ледве по хаті пересуваюсь, дуже стегна і поясниця болить і живіт хапає!:sad: Не знаю скільки мій синок вас і мене ще мурдувати буде!:no:
    Шкода що нема такого прибору щоб самостійно можна було відкриття матки віміряти, я б собі точно такий купила!:)

• Подобається Подобається x 10
  2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Мартусю, думаю шо вже дуже скоро побачитесь з малечою!!! Може чоловік ще подарунок отримає сьогодні, ну максимум завтра... Тримайтесь...

• Подобається Подобається x 2
  3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Мартуся як ти?
    Тримайся, думаю сьогодні ти таки зробиш подарунок своєму чоловіку:radist:
    Ми всі тут з Тобою, і тримаємо за Вас з манюнею кулаки:)

• Подобається Подобається x 5
  4. Іруня

Іруня Well-Known Member

В нас теж трьохколісна, але Quinny Buzz. Не можу сказати, що супер задоволена. З розблокованим переднім колесом ніхто не вміє їхати, крім мене. А частенько воно ще й заблоковуватись не хоче, бо туди пісок набивається. По плитці в магазині воно теж не їде. Стає боком, і ні туди, ні сюди. Хоча, я вже звикла. А чоловікові не маю права пожалітися, бо сварить, що я сама таку вибрала.:sad:

Додано через 2 хвилини
    Ні, думаю Мартуся зробить подарунок СОБІ у суботу.

• Подобається Подобається x 3
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я максимум по хаті і в магазині коли купляли їздила тим візочком, і в магазині і в нас на кухні і в коридорі плитка, то колесо переднє нормально їхало!

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мартуся, ти би відпочивала, щоб потім сила була! І вітай свого чоловіка від нас!!!

• Подобається Подобається x 5
  7. Іруня

Іруня Well-Known Member

Мартуся, я говорила про свою коляску, а в моєї колесо менше, ніж в твоєї (можна на ТИ?). Якесь зовсім неповоротке. А така коляска як в тебе є в моєї знайомої, лише на 4 колеса. Дуже мені подобається і лежачий і сидячий варіант.

8. Злата

Злата Well-Known Member

Мушу визнати, що я доволі жвава, спина поболює, але це швидше можна назвати ниттям, не знаю що й робити, вирішила сьогодні прасувати

а ще помітила. що малеча вже має свої вподобання і мене виховує:beee: . Коли я лежу на спині, то вже довго не можу, боліти починає, і хочу повернутися на правий бік, то відразу ж з цього боку виставляє ніжку і дуже нею впихається, що не можу повернутися на той бік. Отак вже третю ніч сплю на лівому боці, тому що коли повертаюся вліво зауважень жодних не надходить:agree:

і скажіть тепер хто з нас кого буде виховувати??:cowboy:

• Подобається Подобається x 11
  9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Не пам'ятаю,що то була за модель,але їх багато бачила.Вони є голубі і бірюзові.Тільки це для щасливчиків без ліфта,бо вони широкі.А нам все впирається в розмір.З вужчих придивились або everflo (трохи важкувата в керуванні) або, забула фірму, :o польська в Кенгуру продається.На останній напевно і зупинимось-дуже гарна амортизація,сама би в ній гойдалась :)

• Подобається Подобається x 1
  10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас та сама ситуація, раніше могла на спині лежати, а тепер вже боліти починає, а от з правим боком ми не дружимо вже давно. Тільки ляжу на правий бік, починається війна. Навіть вночі як перевернусь на правій бік, думаю собі ну посплю хоч трохи так, може малий спить і не відчує,що мама повернулась..ага, розмріялась називається, навіть серед ночі мене на місц поставить:)

• Подобається Подобається x 6
  11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя малявка також на правому боці не хоче лежати-зразу отримаю копняки під ребра і б'ється поки не перевернуся :)
    Мамочки,а як у вас із тиском?А то я раніше не звертала увагу,і виявилось,що він у мене піднявся (135/85).Тепер лікарі залякують,якщо не вирівняється,доведеться в лікарню лягати :sad:

Додано через 2 хвилини
    Ckorpionsha,дивлюсь на твою лінієчку,а у нас різниця рівно 1 тиждень і 1 день :)

12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Я вже десь писала, шо в мене постійно був підвищений тиск, постіно пила таблетки. А от день перед родами суттєво піднявся. Аж тоді йшла лягати в лікарню, але одразу народила.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Донедавна тиск був 90-110/50-60. Тепер трохи піднявся і 120/65. То ніби нормально.
    Моя черга приближується - страшнувато. Ще чекаємо Марту, Черепашку і Таню найближчими тижнями:)

• Подобається Подобається x 4
  14. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

а ше здається Злату пропустили

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дівчатка, я перепрошую, але бачу, що багато хто взяв колясочки з подвійними колесами. А мене навпаки відговорювали... Кажуть, що забивається всяка травичка і т.д. і вони не їдуть!
    Бо мені багато з таких подобається, а з одинарними виглядають як трактори. Зрянівонька, а в тебе яка? Здається високої "посадки", чи я переплутала...

16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Марічка собі може тоже так думала...
    Але обскакала всіх !!!:) :) :)

• Подобається Подобається x 8
  17. Nata

Nata Well-Known Member

їдуть, якщо колеса великі, а якщо маленькі, то і одинарні не будуть їхати.
    А оце наш візочок, схожий на Мартин, тільки Шассі інакше http://http://www.babyzone.ru/catalog/stroller/bebecar/bebecar_1508.html

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Щось ссилка не спрацьовує! Яка то має бути?

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

По лінєєчці я маю родити на наступний четверг, а по останньому УЗД в неділю:) цікаво чий прогноз переможе..........

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Будемо гадати всі ;)

Статус теми:
Закрита.