Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Всім привіт! По даних УЗД я сьогодні мала би родити. А симптомів то ніяких... Ходжу вже як качечка. Хочеться зустрітися з малятком:D . По моїх підрахунках родити маю до суботи , а по підрахунках лікаря -до понеділка. От і сиджу, чекаю...

• Подобається Подобається x 14
  2. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А це буде тоді, коли на хвилинку якраз про це перестанеш думати і чекати (відволічешся - типу : "... а... вже напевне завтра народжу...") кажуть так найчастіше буває :) :D :) ...

• Подобається Подобається x 1
  3. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

лікар - це такий сивий в окулярах?
    я от що в неті напорпала:"Отже, в нормі до 30 тижнів вагітності повинен визначатися нульовий ступінь зрілості плаценти. Перший ступінь вважається допустимим з 27 по 34 тиждень. Друга - з 34 по 39. Починаючи з 37 тижня може визначатися третій ступінь зрілості плаценти. В кінці вагітності наступає так зване фізіологічне старіння плаценти, що супроводжується зменшенням площі її обмінної поверхні, появою ділянок відкладення солей.

Передчасною вважається поява ІІ ступеню зрілості раніше 32 тижнів вагітності і III раніше 36 тижнів. Якщо вам поставили такий діагноз, це ще не говорить про те, що можуть виникнути ускладнення, просто обов'язково треба перевірити стан матково-плацентарного кровотоку. Як правило, лікар отримує достовірну інформацію після проведення доплерографії (варіант УЗІ). Порушення кровообігу приводить до розвитку дегенеративних змін в плаценті, що спричиняє за собою її передчасне старіння. При цьому у дитини відмічаються явища гіпоксії і синдрому затримки розвитку."
    Загалом я ще бачила один відгук, що на лисенка одній вагітній "помилково" на узі той же діагноз поставили...ну і звісно, ніхто не визнав і не вибачався...
    назагал, дякую за поради, буду зарядку робити :)

Маля собі гарний день обирає :) якщо раптом вже - то тримаємо за вас кулачки :)

• Подобається Подобається x 7
  4. eva

eva Well-Known Member

А я читала, якщо довго пити вітаміни, то з-за них виникає передчасне старіння плаценти.Моя лікарка до них обережно ставиться.Я п"ю їх коли вже погано почуваюся.А краще морковку потерту з яблуком і т.д

• Подобається Подобається x 4
  5. pampyshka

я теж це недавно читала, але в тому то й річ, що я до вчора жодних вітамінів не вживала, намагалася салатики, моркву, сир, кашки, юшечки, рибу, яйця, тро-о-охи м"яса, горіхи, родзинки, чаї з шипшини... словом прагла ідеалу:) ще й було добре самопочуття, я думала, що організм сам підкаже що йому потрібно зараз...
    і тут на тобі!:sad:ніде не можу знайти інших причин старіння, крім вживання матерни і полівітамінів, але ж я того не їла...:sad: от така я загадкова:)

6. eva

eva Well-Known Member

Це ще нічого не значить.Треба трішки зачекати і знову піти на узі можливо до іншого лікаря.Мені на 22 тижні написали багатовіддя.То я як начиталась інтернету то мені аж погано стало, настільки це поганий діагноз.Але позвонила до іншої лікарки, то вона сказала, що на такому малому терміні це не діагноз.А через місяць пішла на УЗІ і показало ,що води в нормі.Так що не можна зразу все брати до серця.Але я вас розумію, бо хочеться зробити як краще для малятка

• Подобається Подобається x 2
  7. pampyshka

Юля, я подивилась склад курантилу...от посилання, де це є http://www.rodi.ru/drugs/curantyl.html,
    в ньог входить складник "краситель хинолиновый желтый (Е104)" - згідно класифікації "коуд експерт" він небезпечний для здоров"я... втішає тільки те, що того фарбника там не багато і що він тільки небезпечний, а не шкідливий...
    в мене таке враження, що я останнім часом багато обурююсь, але ж на це є причини :sad:

Додано через 2 хвилини
    я мабуть так і зроблю...у кожного лікаря своє бачення
    дакую за розраду :)

• Подобається Подобається x 4
  8. zara

zara Well-Known Member

Вітамінчики тобі прописали від старіння плаценти?? Так це саме старіння і відбуваэться від черезмірного вживання таблеток та вітамінів, вони там накопичуються, бо всі проходять через плаценту (. Так мені пояснила лікарка з УЗД. Казала, щоб поменьше тих таблеток їла.

9. pampyshka

я вже не знаю що думати...
    може дядя лікар за 80 грн недобачив на узі, що там нема старіння ніякого і з легким серцем послав мене "розважатись"?
    мене ця медицина геть не надихає:sad:

Позатим я рада, що є ще такі опівнічники як я на цій гілочці майбутніх мамунь :) буде з ким словечком перекинутись :)

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Мені також прописували курантил і нічо страшного всьо в нас добре, а ти я так поняла на обліку на Симоненка? Ніхто не має права зняти з обліку нехай не лякає, я також мала би стояти на Симоненка , але знаю як то там тому стала на облік не в своєму районі і дуже задоволена , ніхто нікуда не посилав на лишні аналізи лише на ті шо треба, ти просто проконсольтуйся ше з якимось лікарем.

11. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

мені ще пару тижнів носити,але вже моторошно,трохи я боягузка:) .а це чекати з дня на день,з години на годину...ой! здається ми будем морально разом з вами родити.тримайтеся молодчинкою!

12. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Додано через 3 хвилини
    Дякую!!! Але ще не вже ! :)
    Бачу, що Мартуся до нас час від часу заглядає. МОЛОДЕЦЬ!!!
    Навіть ставши мамочкою , не забуває про майбутніх мамочок.
    Дякуєм за підтримку.

Коли читала дописи Марти 2 перед пологами, то не дуже розуміла чого вона так сильно хоче вже поскоріше народити. А тепер можу сказати так як в тій рекламі:" Як я Вас розумію..". Зрозуміла нарешті. :rolleyes: Самій вже не терпиться.

• Подобається Подобається x 9
  13. Mari_JA

не треба судити загалом про всю ЖК!не може такого бути,щоб всі там лікарі погані!я з другого кінця міста їду,щоб попасти до Петренко(Третякова),і мабуть не одна я,бо черга там не маленька.і спеціаліст вона толковий!відповідальна людина з покликанням бути лікарем!

14. pampyshka

дяк :) з понеділка піду...

Петренко - це там дечерги довжелезні? фахівця дійсно по черзі видно :) я до Кутковець більше 15 хв не чекаю ніколи...але то мало втішає :)

15. Mari_JA

там де черги!

16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Навіяно прочитаним вище...
    Я коли вперше прийшла в ЖК, то теж не була в захваті від лікарки, тому порадилася зі знайомими мамусями і пішла ще до однієї лікарки. Тобто зараз я стою на обліку в однієї лікарки, а поряд з тим ще консультуюся в іншої, яка працює в іншому медзакладі. Точніше, консультувалася, бо тепер вже перейшла під опіку лікарки, в якої будемо народжувати.
    Не треба вважати, що всі лікарі погані. Пацієнти теж бувають "не подаруночок". Зрештою, якщо наділяти лікарів лише негативними рисами, то що ж тоді робити? Не можу сказати, що я, закривши очі, довіряю лікарям, але якщо мене мучать якісь питання, то читаю, раджуся зі знайомими та на форумі, а потім мучу запитаннями лікаря.
    Я не медик (думаю, що як і більшість тут присутніх майбутніх мам), тому не можу знати достатньо, щоб обійтися без лікарів. І я не сміливий пан Левандівка, який взяв на себе відповідальність щодо ДП.
    Я не захищаю лікарів, бо між ними є справді некомпетентні, але все ж треба вчитися довіряти людям. А щоб легше було, то можна просто довіряти, але перевіряти, як говориться в народній мудрості.

Додано через 2 хвилини
    І ще одне..
    Майбутні мамусі, які недавно приєдналися до нас, будь ласка, поставте собі лінієчки, бо трохи важко запам"ятати на якому ви тижні і доводиться шукати ваші попередні дописи, щоб це дізнатися

• Подобається Подобається x 11
  17. Mari_JA

18. Натася

Натася Well-Known Member

а я сьогодні зранку рвала:sad:
    прям як в кращі часи перших місяців.
    а потім виявилось, що в мене тиск високий був (140/90), то мабуть від того то все і сталось.
    тільки продукти перевела:)
    і зараз так зле почуваюсь...

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Можеш зайти http://www.malecha.org.ua/lines/pregnancy/ вибираєш собі те,що подобається. Коли лінієчка готова, то копіюєш посилання і вставляєш вже тут на форумі: заходиш в "Мої налаштування", далі "Підпис" і ставиш сюди посилання на лінієчку

Додано через 1 хвилину
    Бідоська. Тримайся, Натася

20. Mari_JA

дякую,Бурулько,спробую.

Натася,який в тебе термін?ти правильно думаєш,що рвала бо тиск високий.але це ще може бути пізній гестоз.я би задзвонила до лікаря свого. не хочу тебе лякати, алене жартуй з цим.

Статус теми:
Закрита.