Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Доброго дня всім !Хоча для мене від далеко недобрий , от пишу зараз а сльози капають, сьогодні я собі остаточно пообіцяла, що на облік в ЖК більше в житті не ставатиму, краще вже в приватну клініку а в ЖК прийду на 39 тижні. Це суцільний жах, так от попала я сьогодні до іншої лікарки, моєї не було , а та "с.." інших слів не знаходжу так розізлилася що мене скерували до неї от і вирішила всю злість на мене зігнати ...почала мол так що у вас є проблеми , бо то не так і те не так, я їй кажу що сама медик і постійно контролюю всі свої аналізи і до сьогоднішнього дня мені ніхто нічого подібного не говорив, вона почала репіти на мене , мол вас там зараз нічого не вчать , а ти чому мені суперечиш і тед. потім взагалі почала нести що мол у мене мало вже не викидень, понаписувала в обмінці що суцільні набряки , хоча їх там близько і нема, потім повторно тиск міряє а він вже підскочив після тої нервотрьопки до 130/90 (до того був 110/70)так вона пише гестоз, хоча всі аналізи в нормі і тиск я постійно контролюю, кажу їй це у звязку тим що я перенервувалася , вона знов почала рипіти мол який вплив мають нерви на тиск...і знову ж таки пише негайна госпіталізація!!! ну для перестрахування я звісно ж поїхала в Пологовий, де мене оглянули і сказали, хто таких лікарів як вона взагалі до роботи допускає, набряків нема, тиск в нормі, аналізи теж, а вона мені щей про викидні пише... Добре що все добре закінчується як то кажуть, але скільки мені сьогодні нервів це коштувало, от досі заспокоїтися не можу, сльози капають і капають...

• Подобається Подобається x 10
  2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Масік, сонечко, заспокойся, подумай про лялю свою, про те, як вона тобі буде посміхатися, як вам буде добре вдвох, як вона хоче побачити свою мамусю радісною і усміхненою, все ДОБРЕ!!!!! А таких людей як та стерва просто треба сприймати, як "чудо" природи, а ще краще засміятися їй в обличчя і сказати "Дякую за консультацію, надіюсь Ви розумієте що на вас зверху дивиться хтось, в кого набагато більше влади над нами всіма ніж в вас."

• Подобається Подобається x 9
  3. Масік

Масік Well-Known Member

щиро дякую за підтримку, мені справді зараз дуже зле, одна частинка мене розуміє що вона дурна і їй з тимм жити, а інша все ж таки намагається віднайти відповідь як таких можна в ЖК садити , їй в медицині взагалі нема що робити, куди ж поділася та гуманність ?... їй якщо і працювати то лише в патанатомічних бюро , тоже лікар мені...

Додано через 44 секунди
    саме боляче що зараз з нами нема татуська нашого буде аж в четвер, а так хочеться на його плечі поплакатися ...

• Подобається Подобається x 2
  4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та ні, то ти ше гуманно, я б їй хіба на якийсь склад запроторила, замість собаки гавкати:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  5. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Масік
    :scare: Нема слів..... Ото с....и!!!!! Таких лікарок не те що до вагітних, взагалі до людей пускати не можна...... Але нажаль зараз 50 % всіх лікарів такі(якщо не більше) і це дуже сумно ... :sad:
    А в якій то ЖК?
    І не переживайте, якщо у вас все добре зі здоров"ям то не переймайтеся:) Хоча сама розумію, що то важко на таке "забити"..... В мене самої були подібні випадки з лікаркою, яка кричала що тиск 120/80 то вже високий (при чому я ніколи не була гіпотоніком, то мій нормальний тиск) і в мене може бути потім гестоз.:shutup:

6. Масік

Масік Well-Known Member

То ЖК на Топольній, і взагалі наша поліклініка, як на мене жахлива, я мала пари на Симоненка і на Виговського, то ті поліклініки не до порівняння у нас постійний бардак, хамство і ще й кожен в кишеню тобі заглядає.

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Заспокійся, ти сама лікар, щей майбутня мама, тобі краще знати свій стан здоров"я. Думаю, якби щось було не так, ти перша на сполох забила б. Правда? :)
    А ще, я зрозуміла, що не дарма всіх форумянок своїми запитаннями про ЖК задовбала, бо зараз задоволена на всі 100%. Стала у "Центр здоров"я жінки" до чудової лікарки, яка не лякає, не сварить, спокійна і розважлива. ПлачУ вказану суму грошей і із задоволенням іду у ЖК що 2 тижні. :)
    Масік, нступний раз, зроби як я. Все взнай і слідкуй за перебігом вагітності разом зі спеціалістом. Звичайно, ти сама медик, але деякі нюанси, якщо гінекологія у тебе не профілююча, ти знати не будеш. Не став хрест на ЖК, а та с***а що тобі зіпсувала нерви, своє ще отримає. Все у цьому житті повертається.

• Подобається Подобається x 8
  8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Масік! Коли я йду в державні установи, наперед налаштовуюсь на негатив: довге очікування, злі працівники, вимагання грошей і інші жахи, часто попадаються люди, які просто від заздрощів що у тебе хороший настрій з усіх сил намагаються тобі його зіпсути:ireful1: (їх девіз: якщо не зробив зла ближньому - день пропав:scare: ) Так от після такого попереднього тренінгу все складається не так уже й погано;) спробуй наступного разу, може й тобі допоможе:)

• Подобається Подобається x 2
  9. zara

zara Well-Known Member

а мій лікар так казав- "ну а що будете робити, коли схватки? - будете збирати сумки, та й час швидше пройде" :)) :wacko:

..то я скрізь була )

• Подобається Подобається x 8
  10. Масік

Масік Well-Known Member

Дякую вам за підтримку, я вже заспокоїлася і готова до нових подвигів :)

• Подобається Подобається x 7
  11. zara

zara Well-Known Member

а які травички треба прикупити для купання? ....і раз Ви вже до нас завітали)), не відчеплюся, поки все не спитаю))-- коли ви "переїхали" з маленької ванночки в дорослу?, А які чайки для лактації купити? вони потрібні вже з перших днів в роддомі? .. ну от, і заходьте до нас частіше)

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Розкажу про останній візит в офіційну стуктуру - БАНК в м.Стрий (для відкриття рахунку, на який поступатиме допомога від держави). Так вийшло що мала змогу в розвідку послати чоловіка. Зайшов він у банк, запитує у жіночки що відкриває рахунок і видає пластикову картку, які документи для цього потрібні (перед ним вона помучила:ireful1: і "послала" :ireful1: двох вагітних) Жіночка довго порпається в компютері (реально просто водить мишкою по коврику:) ) і каже: "а ви з якого села"?:shutup: :shutup: :shutup: Типу "холоп попав на прийом до Цариці":D Коли чоловік (до речі програміст:D ) відповів що він з Міста, вона зі скрипом назвала перелік документів, але натякнула що довідку з Соцзабезу він так просто не отримає, якщо не дасть на лапу:ninja: Соцзабез за 5хв ходьби від банку, ще 15хв і довідка в чоловіка на руках:) повезло бо там сиділи такі ж дівчата як ми з вами - і все те видно вже теж проходили:radist: - так от в результаті мій похід в банк зайняв 10хв - жіночка до мене особливою любовю не воспилала, але нічого не змогла зробити, бо всі документи і довідки були у мене на руках:radist:
    Висновки:
    1) в кого є можливість - пускайте в розвідку чоловіків
    2) не у всіх установах працюють "змії підколодні"
    :radist: ;) ;) ;)

13. Масік

Масік Well-Known Member

А що відкривати рахунки потрібно завчасно?

14. Nastyusha

От мене теж зацікавило то! Невже наперед щось тре робити?
    Xomka, і що за довідку ви брали в Соцзабесі?

15. Масік

Масік Well-Known Member

В мене от проблема в декрет скоро а я ще паспорт не поміняла, завтра вже точно йду!

16. Nastyusha

Та то вроді не така вже проблема:)
    Я першу дитину родила зі своїм паспортом непоміняним і нічого, просто всюди додавала ще копію свідоцтва про одруження. Правда якщо маєте охоту то міняйте, бо я з тим затянула і поміняла "як припекло" ;)

17. Масік

Масік Well-Known Member

Та я от не маю куди далі вже затягувати, тай паспорт вважається недійсним

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я стараюсь зробити наперед що тільки можна, щоб потім не відриватись від мальоти, та й хто його знає чи буде можливість відірватись:) а малечу по тим установам я тягати зовсім не маю бажання. Наприклад для відкриття рахунку і картки треба ваш особистий підпис, тому ніхто крім вас цього точно не зробить. В принципі рахунок для отримання соціальної допомоги можна відкрити, маючи тільки паспорт і ідентифікаційний код, а якщо ще хочете пластикову картку (це соціальна картка-видається безкоштовно!), то треба довідку з Соцзабезу,що ви саме в цьому місті (чи районі міста) стоїте на обліку (тобто проживаєте) і саме тут і будете отримувати допомогу. З карткою цікавіше, бо без неї для того щоб отримати гроші, треба вистоювати в чергах з пенсіонерами:8: , а по картці може забрати гроші будь-хто кому ви довірите пін-код (чоловік наприклад:) ), і вам не прийдеться стояти в чергах чи шукати діючий банкомат, коротше бігати туди-сюди з коляскою:download:

Додано через 25 хвилин
    Ще таке: краще піти в свій Соцзабез і взнати в якому банку відкрити рахунок на отримання допомоги по вагітності, бо це може бути Ощадбанк, Промінвестбанк, може й ще якийсь...
    Крім того відразу можна уточнити перелік документів, що потрібні будуть для отримання допомоги (а вона складається з
    1) декретна допомога (2 місяці до народження+2місяці після),
    2) допомога від держави на першу-другу-і т.д. дитину,
    3) допомога по догляду за дитиною протягом 3 років)
    Різні соцзабези можуть вимагати різну кількість довідок.
    Перший вид допомоги теоретично можна починати отримувати ще до народження дитини, а от два інші тільки після. Але для всіх трьох треба одинакові довідки, тому напевно зручніше буде протягом перших трьох місяців після народження оформити всі три допомоги. Але слід мати на увазі, що всі довідки мають термін дії 1 місяць, тому тут треба або точно розрахувати, щоб по два рази їх не збирати, або брати їх вже після народження малечі. А рахунок можна і до народження відкрити:)
    Ну й настрочила:crazy: :crazy: :crazy: :D :D

• Подобається Подобається x 5
  19. Улік

Улік Well-Known Member

Привітики всім "несплюхам":) !
    І ми сьогодні були в нашої дохторки в ЖК, то сказала нам що серце в малого дуже скоро б"ється, так ніби кудись біжить.... дала нам Курантил попити. А хто знає частіше серцебиття в дівчаток чи хлопчиків? Може в нас там дівка замаскувалася....:)
    І ще направила на аналізи на стафілокок і сальмонелу. Хтось таке здавав? Як то виглядає?

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Стафілокок ми здавали для сімейних пологів. То мазок з носа.А сальмонелу - вперше чую.

Про купання. Ми купаємо в ромашці, череді і корі дуба. 2 рази на тиждень миємся милом з головою. Поки в дитячій ванночці, але вона дуже велика. Воду кипятили, поки пупок не зажив.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.