До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: До кого звернутись?

Досить буде для початку і дерматолога з поліклініки. Те, що чухається не так страшно, може її щось подразнює і вона чешеться. Головне, щоб не роздряпувати до крові. Гірше коли активно росте-розрозстається. Таке не можна тримати, а треба показувати... відразу, бо родимки хоч гарні (а бувають у дуже вдалих місцях і формах) та можуть бути проблемні.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Десь чула, що то не є добре

там 100% обстежать

3. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, порадьте може до кого звернутись
    На початку лютого на лижах дуже сильно стукнулась головою, майже в висок, тиждень була опухша, мала "метелика" під обидвома очима, одне око було набрякше, тоді мені лікар-травматолог на буковелі без ніяких обстежень сказав, що нічого серйозного нема, мінімальний струс, ну і забій, я тоді пила пірацетам і на тому все.
    Але вже пройшло більше двох місяців, а я маю жахливі головні болі, вони були до того, але після просто загострились, спати не можу ніяк, голові погано, в машині їхати не можу - голову стискає, і те око, де був удар, я відчуваю щось якось не так.
    Була в невроптолога, в якого до того з головою лікувалась, вона теж сказала, що це від удару трохи спазм судин збільшився і більше ніяких наслідків нема.
    До якого лікаря звернутись з тим тепер і які обстеження при цьому можуть призначити?

4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, маю зразу два питання.
    В чоловіка страшно хрустять і болять коліна - то до якого лікаря? Бо я щось не знаю, хто тим займається, може, ще й порекомендували, хтось, може, лікувався.
    А ще де поближче до району Патона є цифровий рентген, я продовжую лікувати голову, треба зробити знімок шийного відділу хребта.

Я б радила звернутися до іншого невропатолога. Якщо ця без жодного обстеження вам каже, що все ок - то тікайте до іншого лікаря. До якого, нажаль, не пораджу, сама з головою мучуся.((

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Може до толкового хірурга чи ревматолога звернутись, так може починатись артроз чи артрит. Ще таке знайшла
    Тут раджу обовязково почитати http://www.spina.co.ua/simptomy/hrust-v-sustavah/

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Так, то воно і є, артроз по ходу.
    Чоловік вже кілька років час від часу приймає препарати з хондроітином і глюкозаміном (речовини для суглобів) причому не наші (там малі дози), а закордонні (колисьза кордоном лікар призначив). Толк є лише коли приймає. Тожі хотілося б толкового лікаря, щоб з"ясувати, чи то постійно вже їх приймати потрібно, а можливо потрібне додаткове лікування.

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Порадьте хірурга хорошого, бажано в 8 лікарні. Бо чоловік і так не горить бажанням іти, плюс як його відішлють, то потім хто зна коли знов надумає

8. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Порадьте лікаря щоб перевірити очний тиск. Дуже часто болить голова, навіть зранку після сну.

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Мучить мене кашель. Три тижні тому підхопили з малим якийсь вірус, відхворіли однаково, одним з симптомів був сильний кашель. Синок вже давно здоровий, а я кашляю. Легені чисті, кашель сухий, терапевт каже - горловий. Та й сама відчуваю, що він спричиняється подразненням-лоскотанням в гортані, в отій ямці під кадиком.
    То до лора йти?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не обов язково. Просто ларингітичний кашель- найбільш противно-тривалий. він так і до 2 місяців може бути. А лікування при цьому терапевт назначає так само, як і лор.

11. Talya

Talya Well-Known Member

і мій чоловік таким хворіє. вже місяць той кашель його турбує. ходив до терапевта (взагалі то був педіатр, котрий лікує нашу дитину, але нам час прийому підходив)

12. Ria

Ria Member

Дівчата,підкажіть де можна зробити рентген зубів,без направлення, на Сихові?

13. Siania

Siania Love Life

Будь ласка, питання термінове! До кого можна звернутись у випадку інсульту?
    В подруги бабці інсульт, лікарі виявили це аж на 3 день! Вона зараз на Топольній, але там ніхто не рухається, нічого толкового не роблять, лікарі міняються, ліки теж...дурдом. Може є центри де займаються саме хворими після інсульту? Або підкажіть толкового лікаря. Дякую!

14. NataliaFed

З інсультом напевно в нейрохірургію або серцево-судинну.

15. Siania

Siania Love Life

А в нас є клініки що в тому спеціалізуються? Або потрібне конкретне прізвище толкового лікаря. Бо вона зараз лежить в лікарні швидкої допомоги у відповідному відділі, але толку геть нема(((

16. NataliaFed

Я не спец в тому але після інсульту, мабуть, миттєвого результату не може бути.
    Знаю лише професора Іванів Юрія Андрійовича він в Меді і має приватний кабінет. Можу дати контакти в приват. кабінет, щоб хоч проконсультуватись, він скеровує куди потрібно.

17. Guapa

Guapa Active Member

Неврологічне відділення Обласної лікарні, зав.відділом Саноцький Януш Євгенович.
    Неврологічне відділення 8-ої лікарні, Вовчак Мирослав Іванович.

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, до кого мені звернутись: болить мене голова, точніше біль у лівій скроні, я не пам'ятаю, чи я вдарилась туди, чи донечка могла вдарити, чи протягнуло... біль така ниюча. Раніше, щоб її відчути, мені потрібно було б трішки натиснути, а останні дні, я провести рукою не можу, так болить. Я не знаю, до якого лікаря мені звернутись, щось переживаю дуже, це ж голова:sad:

19. poetka

poetka Well-Known Member

Це швидше за все вас просто задуло...Якщо провести рукою,то неприємне відчуття залишається.Підіть до терапевта. Мене одного разу так задуло, то я просто масажувала голову до тепла, і навіть феном вигрівала, все перейшло за день..Але найкраще піти до терапевта, він порадить..

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

а може так довгий час тривати?бо це вже так з місяць мене болить, тільки тепер сильно, що спати не можу на цій стороні. Дякую за пораду, почну обстеження з терапевта.