Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

а я вже так замучилаась від того Спортлафу - ну як можна жодного разу, жодного тижня не змінювати той довбаний графік занять - одне й те ж! Ну чому б не зробити зміни хоча б раз в квартал - можна ж міняти ті заняття наприклад, посезонно - на зиму - легші заняття, спокійніші (ну, як зараз, наприклад), на весну, в сезон, коли всі хочуть східнути - давати побільше й поритмічніші заняття, на літо, коли спека - знову теперішній графік.. а то, блін, вічно одне й те ж! я цього місяця якось дуже регулярно ходжу - вже напам*ять знаю що й коли по вечорах.. Ніякої різноманітності. Думала, може хоч під кінець року щось змінять - але нашо?

2. gnoma

gnoma Member

Підкажіть хто знає де в районі Привокзальної є зумба?
    Ківі фітнес не підходить нажаль через розклад :girl_sad:

3. modernessa

modernessa New Member

4. simona

simona Well-Known Member

дівчата скажіть мені таку річ - я сьогодні на 15 хв. запізнилась в Ківі , що знаходит. по вул. Степана Бандери, мені двері не відкрили:girl_cray:, в них такі правела, що після початку заняття закривають двері чи просто в мене не "феншуйний" ранок. Моїй злості не було меж я пропустила 4 зан.каланетики тепер прийдеться вдома наздоганяти

5. Annette

Annette Well-Known Member

Таких правил в них точно немає. Певно адміністратор відійшла десь від свого місця. В них, до-речі, є дві кнопки дзвінка: одна з домофоном повязана і дзвонить так зовсім легенько, а інша звичайний голосний дзвінок. В таких випадках раджу дзвонити в той другий;)

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

ходить хтось у FitCurves на Сихові? як враження?

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Я ходила декілька раз, все-таки це специфічна система. Щоб реально оцінити, потрібно спробувати хоча б раз.:girl_yes:

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Про FitCurves, як то кажуть, "з перших вуст" розкажу трішки

9. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Я відвідую залюбки, правда ще не довго 2-и місяць. Наразі влаштовує майже все, тренуюсь коли зручно, зайняття- кожні 30хвилин, тренери- уважні. Пропускати бажання нема.

10. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А яка ціна за місяць? І де вони є на Сихові?

11. KoshAnja

KoshAnja New Member

на Сихові вони по вул. Драгана, 24 а. знаходяться. Ну то дійсно специфічна методика.Я походила, але люблю більше виснажливі заняття, коли викручую футболку і ноги трусяться, мазохістка...ну шо тут скажеш=)))) Але для підтримки форми - це добре, ну і графік теж гнучкий! А ціни думаю залежать від різних факторів - краще підійти і вони вам може ще якісь прпоозиції розкажуть.

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Стосовно Сихова, клуб на Драгана, 24

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

якщо ви викладаєтесь під час тренування на 100%, то третє коло дається з великим "трудом" й по спині тече:)))
    В кожному клубі є таблиця відповідності частоти серцевих скорочень до Вашого віку та фізичної витривалості, тому кожні 8 хвилин обов"язково слід вимірювати пульс, щоб знати з якою інтенсивністю слід далі займатись.

13. Музик

Музик Мартуська

такс, я тепер активний член клюбу Ківіфітнес (на Масарика), розкажу куди я і по що ходжу.
    Зумба - любов моя, ах, як же це класно, якщо хтось вагається чи йти пробувати - то пробувати однозначно! дуже мене втішило, що я там не один грубасик на занятті і що в мене трошки виходить гарно танцювати :) я отримую від того масу задоволення і майку після тренування можна викручувати :)
    а от нині вирішила додати екстриму- пішли з сестрою на джампінг - дуже здивувало мене те, що після заняття футболка була майже суха - але відверто халявила, бо інакше, маю таку підозру, що завтра би з ліжка не злізла :) - це кльово, весело, але дуже важко, як на мене. особливо важко переключитись - коли тренерка сказала, що частину вправ - розтяжки - будем робити на паркеті- ноги не слухались, коліна намагались відштовхуватись від твердої підлоги за інерцією. і попри все і піду ще на заняття - моєму хребтові сподобалось стрибати на батуті, ну принаймні він зараз не болить

14. Музик

Музик Мартуська

ех, змінили нам вчора тренера, Софія більше не буде вести тренування, тепер маєм Олену. Трошки сумно то вчора було... Дівчинка дуже енергійна і заводна, класна, але звикати до неї не вийде - бо за місяць знову іншу тренерку дадуть :sad:

Останнє редагування: 17 Жовтень 2012
  15. Rona

Rona Мама-йожик

ота зміна тренерів дуже збиває... в кожного своє бачення і стиль тренування

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

А ще в понеділок була Софія...
    Вона на Бандери теж не буде проводити заняття? Яка причина?

17. Музик

Музик Мартуська

про Бандери не знаю, вона нам ще два тижні тому казала, що не зможе вести заняття на ту годину яка в нас була - бо в неї чи то лекції, чи то пари - щось таке. нам пропонували переставити заняття, але так дуже мало кому підходило. тому нам поміняли тренера, але через місяць і Олена піде - їй свою групу зумби відкриють, а нам мають третю поставити. але я так собі думаю, що як мені час буде підходити, то буду вже Олени триматись - кльові розтяжки дає, мені дуже сподобалось

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

Знадця в нас все буде ок, ніц нам Софія не казала.

До-речі, багато людей на 19,30?
    Хочу собі додати 3-є тренування в тиждень на зумбу.

19. Музик

Музик Мартуська

дуже :) коли нас було 12, я думала, що то забагато, а вчора було 17 (зал в нас той на Масарика, менший, і збоку ще стоять батути для джампінгу - купу місця віднімають)
    а у Вас скільки ходить? і на котру Ви годину туди ходите? може я би на Бандери походила, до Софії

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

ех. значить не судьба. Тре буде щось інше придумати)