Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а я вже так замучилаась від того Спортлафу - ну як можна жодного разу, жодного тижня не змінювати той довбаний графік занять - одне й те ж! Ну чому б не зробити зміни хоча б раз в квартал - можна ж міняти ті заняття наприклад, посезонно - на зиму - легші заняття, спокійніші (ну, як зараз, наприклад), на весну, в сезон, коли всі хочуть східнути - давати побільше й поритмічніші заняття, на літо, коли спека - знову теперішній графік.. а то, блін, вічно одне й те ж! я цього місяця якось дуже регулярно ходжу - вже напам*ять знаю що й коли по вечорах.. Ніякої різноманітності. Думала, може хоч під кінець року щось змінять - але нашо?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Підкажіть хто знає де в районі Привокзальної є зумба? Ківі фітнес не підходить нажаль через розклад
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Delfy, я впевнена, що розклад розрахований не на Вас одну і багато жінок та чоловіків хочуть занять силових, а не тільки "поритмічніших". Комусь взагалі підходить тільки йога, стретчинг та пілатес... А щоб схуднути - одних "поритмічніших" занять недостатньо. Запитайте про це тренера, до якого Ви ходите - отримаєте кваліфіковану відповідь. І тут немає значення - "сезон", чи "не сезон". І не всі хочуть схуднути - хтось хоче поправитись, хтось - просто покращити тонус м"язів. Тому кожного вечора є заняття різного напрямку - перегляньте розклад.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчата скажіть мені таку річ - я сьогодні на 15 хв. запізнилась в Ківі , що знаходит. по вул. Степана Бандери, мені двері не відкрили, в них такі правела, що після початку заняття закривають двері чи просто в мене не "феншуйний" ранок. Моїй злості не було меж я пропустила 4 зан.каланетики тепер прийдеться вдома наздоганяти
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Таких правил в них точно немає. Певно адміністратор відійшла десь від свого місця. В них, до-речі, є дві кнопки дзвінка: одна з домофоном повязана і дзвонить так зовсім легенько, а інша звичайний голосний дзвінок. В таких випадках раджу дзвонити в той другий
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я ходила декілька раз, все-таки це специфічна система. Щоб реально оцінити, потрібно спробувати хоча б раз.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Про FitCurves, як то кажуть, "з перших вуст" розкажу трішки Це американська система тренувань, розроблена спеціально для жінок, яка проходить легко, швидко та безпечно; тренажери всі оригінальні, працюють за гідравлічним принципом (аналог аквааеробіки), це дає змогу спалювати жир та регулювати м"язеву масу, але жодним чином не накачуючи "чоловічих" рельєфів. Тренування кругове, триває усього 30 хв. (цього часу цілком достатньо, щоб отримати потрібне навантаження й якщо викладатись, то на четверте коло Вас фізично не вистачить), за цей час проходиться повних три кола. Принцип кругового тренування: 30 секунд тренажер - 30 секунд аеробна станція, на тренажері ви максимально викладаєтесь та отримуєте потрібне фізичне навантаження, на аеробній станції (яка містить амортизаціну подушку) ви повторюєте вправи за тренером в колі, при цьому (якщо на хлопський розум), відпочиваєте від одного тренажера та готуєтесь до роботи на іншому й одночасно підтримуєте частоту серцебиття у потрібних межах. Цей фітнес містить в собі розминку, силове тренування, аеробне тренування, заминку и й обов"язково розтяжку. Від виду абонементу не залежить кількість та час тренувань, тренуватись можна й щодня (або навіть два рази на день), крім неділі й у будь-який зручний для Вас час. Мінімальна кількість тренувань - 3 рази на тиждень. Якщо ще скоригувати трішки харчування, то результат буде гарантованим. В клубах працює дієтолог, який за розробленою програмою харчування навчить як можна їсти та не набирати вагу, також цікавим (як на мене) є заняття Зумба, це поєднання роботи на тренажерах та танців, воно проходить 4 рази в тиждень в певні години й лише для членів клубу (оскільки бажаючих на саму Зумбу аж занадто Основне "гасло" - без дзеркал, без макіяжу, без чоловіків, Ви себе почуваєте комфортно, не задумуючись, як виглядаєте під час тренування та всю увагу фокусуєте на результаті. Спробуйте самі)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я відвідую залюбки, правда ще не довго 2-и місяць. Наразі влаштовує майже все, тренуюсь коли зручно, зайняття- кожні 30хвилин, тренери- уважні. Пропускати бажання нема.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! на Сихові вони по вул. Драгана, 24 а. знаходяться. Ну то дійсно специфічна методика.Я походила, але люблю більше виснажливі заняття, коли викручую футболку і ноги трусяться, мазохістка...ну шо тут скажеш=)))) Але для підтримки форми - це добре, ну і графік теж гнучкий! А ціни думаю залежать від різних факторів - краще підійти і вони вам може ще якісь прпоозиції розкажуть.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! При річному абонементі - 146грн./міс Піврічний - 161 грн./міс. Студентський 584 грн за 4 місяці (по 146) Сімейний - різні варіанти, в середньому 146-161 грн./міс. Двомісячний - 198 грн./міс. Є разовий членський внесок 249 грн., але при деяких абонементах він йде в подарунок. Дуже часто є акційні пропозиції, де дарується 1-3 місяці в подарунок. Стосовно Сихова, клуб на Драгана, 24 ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- якщо ви викладаєтесь під час тренування на 100%, то третє коло дається з великим "трудом" й по спині тече В кожному клубі є таблиця відповідності частоти серцевих скорочень до Вашого віку та фізичної витривалості, тому кожні 8 хвилин обов"язково слід вимірювати пульс, щоб знати з якою інтенсивністю слід далі займатись.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! такс, я тепер активний член клюбу Ківіфітнес (на Масарика), розкажу куди я і по що ходжу. Зумба - любов моя, ах, як же це класно, якщо хтось вагається чи йти пробувати - то пробувати однозначно! дуже мене втішило, що я там не один грубасик на занятті і що в мене трошки виходить гарно танцювати я отримую від того масу задоволення і майку після тренування можна викручувати а от нині вирішила додати екстриму- пішли з сестрою на джампінг - дуже здивувало мене те, що після заняття футболка була майже суха - але відверто халявила, бо інакше, маю таку підозру, що завтра би з ліжка не злізла - це кльово, весело, але дуже важко, як на мене. особливо важко переключитись - коли тренерка сказала, що частину вправ - розтяжки - будем робити на паркеті- ноги не слухались, коліна намагались відштовхуватись від твердої підлоги за інерцією. і попри все і піду ще на заняття - моєму хребтові сподобалось стрибати на батуті, ну принаймні він зараз не болить
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ех, змінили нам вчора тренера, Софія більше не буде вести тренування, тепер маєм Олену. Трошки сумно то вчора було... Дівчинка дуже енергійна і заводна, класна, але звикати до неї не вийде - бо за місяць знову іншу тренерку дадуть
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ота зміна тренерів дуже збиває... в кожного своє бачення і стиль тренування
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А ще в понеділок була Софія... Вона на Бандери теж не буде проводити заняття? Яка причина?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! про Бандери не знаю, вона нам ще два тижні тому казала, що не зможе вести заняття на ту годину яка в нас була - бо в неї чи то лекції, чи то пари - щось таке. нам пропонували переставити заняття, але так дуже мало кому підходило. тому нам поміняли тренера, але через місяць і Олена піде - їй свою групу зумби відкриють, а нам мають третю поставити. але я так собі думаю, що як мені час буде підходити, то буду вже Олени триматись - кльові розтяжки дає, мені дуже сподобалось
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Знадця в нас все буде ок, ніц нам Софія не казала. До-речі, багато людей на 19,30? Хочу собі додати 3-є тренування в тиждень на зумбу.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дуже коли нас було 12, я думала, що то забагато, а вчора було 17 (зал в нас той на Масарика, менший, і збоку ще стоять батути для джампінгу - купу місця віднімають) а у Вас скільки ходить? і на котру Ви годину туди ходите? може я би на Бандери походила, до Софії