Відповідь: Допоможіть знайти перепис а хто памятає де є рецепт, випивка - вино настояне на фруктах, ніяк не можу згадати як називається. Підкажіть.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Є сангрія, то те вино настоюється з фруктами і обов*язково розводиться мінеральною водою.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Дівчата , був собі колись такий тортик з вафельних коржів і печева крекер + вишні + сметанковий і згущоночний крем . Може хтось знє -має - пам*ятає . Поділіться .
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Поділіться перевіреним рецептом пляцка медового з чорносливом, буль ласка.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Багато дівчат хвалилося, що спекли різдвяні штолени, а от рецепт ніяк не можу знайти( можливо хтось допоможе і кине ссилку? буду вдячна
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Я пекла за цим рецептом: Правда, чорнослив в тісто не давала, а попередньо відварила його в солодкій воді, потім змолола в блендері і цю масу намащувала на корж. Вийшло: корж, чорнослив, крем...
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Я роблю по такому рецепту: половину 3-літрової банки засипаю ягодами (порічка, малина, чорна смородина, вишня, можна інші), цукру по рецепту 1 кг (я даю менше, до смаку), 1л горілки, і заливаю до верху банки теплою водою, перемішуємо до розчинення цукру, накриваємо кришкою, і ставимо в темне місце. Настоюється до нового року. Проціджуємо, повторно ягоди можна залити сухим вином і теж настояти. Дуже люблю таку настоянку на чорній смородині.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис може тут вже десь зустрічався рецепт пампухів, або хто поділиться... я ще ніколи не робила, завжди мамині смакували, але цього року будемо святкувати у Вінниці, то ж так хочу пампухів на Святвечір аж гину, дякую наперед
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Зайшла в темку просити рецепт, а мене випередили. ))) Хотілось би пісні пампухи, щоб було на вечерю. Буду вдячна зарецепт.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис 0,5 л. води теплої+столова ложка цукру і 50 г дріжджів .Поставити киснути +1,5 скл. борошна,лишити постояти біля 1 години. Як підкисне +неповну склянку цукру, ваніль. Посолити і підсипати муку місити,скільки візьме. Вливати олію дві третіх склянки, місити поки тісто перестане липнути до рук.Можна додати одну столову ложку горілки. Мусить постояти в теплі і піднятись у два рази. Виробити пампушки і смажити в олії
Відповідь: Допоможіть знайти перепис А хто знає рецепт чебуреків з Брюхович? Дуже хочу вдома такі зробити
Відповідь: Допоможіть знайти перепис А, може, хтось має рецепт зупки з куркою та сиром, але не плавленим?
Дівчата допоможіть знайти перепис пампушків від Марусі-мами та Дани. Ато я на оновленому форумі нічого знайти не можу. Буду дуже вдячна.
Допоможіть знайти рецепт торту "Шварцвальдський"(Чорний ліс"), був у мене в закладках, а після оновлення форуму все пропало. Дякую.
Штрудель від Kasia Для мене це не пляцок а десерт, тонесеньке тісто+сочна начинка. Тісто:250 гр. муки 1 др. солі 2 жовтки 2 ст.л. масла Начинка: 1 кг . яблук сік 1 лимона 100 гр. родзинок 100гр. панір. сухарів 75 гр. рубленого миндалю 125мл. сметани 1 .л. кориці 100 гр. цукру 2 ст.л. цукрової пудои на посипку 100г. масла. З муки, солі, жовтків і 125 мл. води замісити тісто. Мяке таке буде тісто. Скатитати в кулю, замотати в харчову плівку і залишити в холодильнику на 60хв. Яблука почистити, порізати лусочками, в мисочці змішати їх з лимонним соком, родзинками, мигдалем. Тісто ще раз вимісити на поверхні посипаній мукою із силою кидаючи його об стіл. Духовку нагріти до 200 гр. Розтопити 100гр. масла. На столі застелити чистий кухоний кольоровий рушник. Присипати мукою. На ньому розкатити тісто у прямокутник. МАКСИМАЛЬНО ТОНКО. Поки не побачите через тісто малюнок рушничка. Далі тісто можна ще тянути руками. Принаймі з країв, руки під тісто і тягнете як тканину. ( ото то вже написала . Тісто змащуєте 1/2 масла, далі- сметаною. Посипаєте сухарями. Рівномірно розподіляєте начинку, до крвїв залишаєте 1-1,5см. Начинку посипаєте корицею і цукром. І з допомогою рушника скручуєте все це в рулет. зверху мажете залишком масла. Переносите на бритванку.Випікати 45 хв. Смачного! Я печу з 1/2 перепису, тому що коли зробила з цілою норми то не мала як той штрудель впихнути в духовку , бо в мене 1/2 нормальної духовки оскільки плита в 2 рази менша (2 комфорки). Головне ТІСТО, витрамати 60 хв. в холодильнику, і добре вибити. Тісто тянеться дуже добре. Не бійтеся. Крім того, тісто принаймі в мене розтягується настільки тонко, що штрудель виходить великий! Як я писала начинки даю багато на око. Бо ніколи немає відміряного 1 кг. яблук. Якщо при скручування рушничком тісто десь прорветься яблучком , бо начинка випирає, то не роблю з того клопоту. Защіпала і все, або з дзюрочкою печу. Масло, сухарі, сметану, лимон, родзинки - все беру на око, ніц в тих грамах не міряю, просто дивлюся щоб вистарчило помазати і все. Родзинку свідомо даю менше. Інколи даю подрібнену курагу. Мигдаль за його відсутності - не даю взагалі. Моєму Андрієві дуже смакує. Мені також, тому що я не люблю дуже солодке, а цей штредуль власне і є сочним і в міру солодким. При подачі на стіл (краще троха ще теплим) - присипати цукровою пудрою.
Дівчатка, підкажіть перевірений рецепт манника. Давно хочу спробувати, робила за рецептом з нету то таке г... вийшло Отправлено с моего GT-S5660 через Tapatalk