Дошка візуалізації....а ви вірите у цю магію? Чи в Бога?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Emily Brooks, 28 Вересень 2011.

1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Дошка візуалізації....а ви вірите ???

Ось тут http://www.magicwish.ru/index/karta_zhelanij_onlajn/0-105 можна скласти в онлайні вашу карту бажань :)

2. TesTanya

TesTanya New Member

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Від моїх бажань сайт офігів і завис :D:D:D

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я думаю кожен по своєму цю дошку сприймає
    хтось думає що наклеє на неї картинки і "буде тобі щастя"
    особисто я маю таку дошку, але знаю що просто сидіти і дивитись на неї нічо не буде. як і все в житті, просто чогось захотіти і не прикладати ніяких зусиль для здійснення бажання, то само воно не збудеться. А моя дошка мені просто нагадує про мої плани і цілі, і я йду до них роблячи певні реальні дії і кроки

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Зараз у мене такої дошки немає, але в років 12-13 разом з сусідкою розклеїли усю стіну в моїй кімнаті різними постерами. Біля ліжка висіла моя фотка дитяча, яку ми зняли і натомість повісили дошку. На ній був хлопець моєї мрії - середній братик з Хенсонів, може, хтось таких пам'ятає. Такий блондин з довгим волоссям. Потім дівчинка на роликах, до якої я приклеїла свою голову, різні сердечка, браслетики з бісеру, які тоді були дуже модні, одяг, якого у мене не було, але я про нього мріяла (джинси з накладними кишенями:girl_crazy:). Більше нічого я такого не хотіла. Ролики у мене є, але я на них вже не пам'ятаю, коли востаннє каталася. Одягу і браслетиків також багато. Ну от з Хенсоном не склалося:connie_pull-pigtail, а коханий мій на нього ну ні крапельки не схожий. Зараз би вже робила таку дошку, але з більшими мріями - машина, країни, у яких хочу побувати, будинок за містом...:girl_tender:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Jasmin, дуже дякую за посилання!
    бавилась я з тим близько години, але зате як гарно вийшло:girl_tender:
    так що, процес пішов!:girl_cool:

7. Rona

Rona Мама-йожик

о! ади :) а я клееею... :) і ше думаю, шкода, жи вна не мобільна, тра міняти час від часу :)
    дякую, Іринко, вавике!

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дякую за посилання, в мене така сімпатішна карта вийшла!!!! Правда, тепер чоловік шукає, чого там його так мало:girl_crazy: Але, зате, я відірвалась!!!!!

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я ДУЖЕ хочу до одної файної пані на Хрестини попасти. Тобто на хрестини її малятка. Як то намалювати?

А так дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже, дуже хочу!

Вона мене ще правда не кликала, але я всеодно хочу.

Останнє редагування: 6 Жовтень 2011
  10. Rona

Rona Мама-йожик

візуалізуйте подумки *тоість, малюйте в уяві*:) уявляйте христини, малятко на руках і т.д.
    я си уявляла в руцях права водія, портфель... і ще багаато чого :) маю :)

11. Chereshka

Chereshka New Member

я щось не вірю в таке, дошка, щось собі натицяв там і маєш.

в мене , напевне, така дошка в голові, натикала що маю зробити і отримати, от і помаленьку рухаюсь)))) якщо забуваю записую в блокнот, мій БЛОКНОТ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ)))))))))))))))))))))

12. DiZett

DiZett New Member

Давно хочу зробити, руки не доходять до справжньої ДВ. Але щось рік назад повісила на холодильник листочок з гарно кольорово написаним переліком бажаних покупок для себе і дому - пароварка, тапочки з бомбонами, килим, і таке інше. Речей, на які якось ніколи не вистарчало грошей, адже не першої небхідності. Зі списку викреслювала по одному пункту - то раптом подарували, то сама купила. Сьогодні у мене вже висить новий список - у старому великому викреслено все! І не подумайте, що раптом розбагатіла і тому все придбала :)
    Це напевне теж щось подібне до ДВ, ПРАЦЮЄ

13. Winter

Winter New Member

Я собі малюю цю дошку в уяві. І тепер точно знаю що якщо чогось дуже хотіти то точно будеш мати

14. Tajemnucja

Tajemnucja New Member

Ось тут http://www.magicwish.ru/index/karta_...j_onlajn/0-105 можна скласти в онлайні вашу карту бажань
    Дякую, за карту я собі теж файне там придумала:girl_tender:

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ну, дівчата, хтось поділиться результатами візуалізування?:)
    Підступному Мрочкізмові цікаво :haha:

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я би поділилась з Мрочкізмом... Але перед тим необачно поділилась з Склерозом... От і все. А два рази подивитись, то мабуть таки мало, га?

17. Mala Olenka

Mala Olenka New Member

Я колись робила собі таку дошку, але якось швидко кудись закинула її, але одного разу побачили її дві мої подруги, я їм сказала, що це так - для підняття настрою, що я не дуже то в це вірю, потім ми разом подивилися "Секрет", і вони обидві зробили собі такі картонки з наклеєними малюнками. Одна з подружок, назву її Інна, працювала на той час на жахливій роботі, там мало платили, а начальниця просто нестерпна, Інні було вже 22 роки, а вона ще жодного разу в житті ні з ким не зустрічалася через неймовірну скутість і сором язливість, І вона однозначно була песимісткою, але табличку з мріями таки зробила. Зараз Інна одружена, живе і працює на престижній науковій роботі в Швейцарії. Зі своїм майбутнім чоловіком швейцарцем познайомилася в нас у Львові АБСОЛЮТНО ВИПАДКОВО. Крім того вона змінилася - стала впевненою, відкритою і щасливою.

18. Demetra

Demetra Well-Known Member

А що в іншої подруги? Цікаво все ж...

19. Mala Olenka

Mala Olenka New Member

в іншої теж дещо збулося, але не настільки вражаюче як в першої.

20. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я ніби і не вірю, але сьогодні зробила собі...подивимось через пів року, що вийде. Напевно в це треба ДУЖЕ вірити!!! Але з інщого боку, самою вірою ситий не будеш!