Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? На мою думку, так воно і є. Ну не вірю я в дружбу між чоловіком і жінкою... Принаймні в моєму житті так траплялось, що товаришувала і товаришую або з колишніми, або дружба рано чи пізно заводила нас "куди треба". не буду розписуватися за всіх, але така моя думка...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дівчатка розкажу вам і свою історію,було це 10 років тому якщо не більше.Я ще вчилась в універі і частенько помічала як один старшокурсник на мене задивляється і то не відводячи погляду(мене це трохи смішило,потім нервувало,я не розуміла чого не підійти і не познайомитись)Потім він познайомився(я товаришувала з його одногрупницею,от він якось і осмілів).Тут у мене якийсь пробєл в пам"яті,знаю що я зустрічалась з хлопцем,який ходив в спорт.зал,туди ж ходив і "друг"(так його назвем)і вони виявляється знали один одного,потім уже якось і в розмові про мене зговорились.Вибачте,за вступ.Я з цим хлопцем розійшлася,а з "другом"і дальше дружила.У нього була чудова дівчина,яка все нормально сприймала,(1 раз він мені набирав курсову),я їздила з його компанією в гори, звичайні дружні стосунки.З дівчиною він зустрічався десь 4 роки.Поїхали ми знову ж таки з компанією на рибалку,а дівчини не було(я запитала де вона ,як виявилось поїхала до мами в гості)в гості так в гості,яка різниця чи є дівчина,чи нема ,ми ж "друзі".ДІВЧАТА,Я БУЛА ШОКОВАНА,КОЛИ МІЙ ТАКИЙ ПЕРЕВІРЕНИЙ ДРУГ ПОЛІЗ ДО МЕНЕ ЦІЛУВАТИСЯ!!!!!!!!!!!!!!???????????????Звичайно ж не получилось,не на ту напав.ПОТІМ І ВИБАЧАВСЯ І ТО І СЬО,не знаю що він собі думав?(навіть ,якщо у них були проблеми в стосунках це не повід шукати зразу ж таки запасний варіант)Після цього наша"дружба" по трошки іссякла сама по собі.Я була запрошена до них на весілля(звичайно я прийшла),але на цьому все і закінчилося.З цього всього можу зробити висновок,що жінки(як і чоловіки)бувають різні,якщо б я так не відреагувала,то весілля могло б і не бути.Тому не варто вірити у так звану дружбу,хоча у мене вона і нібито була
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Якщо чоловік бачить в жінці лише друга і виключно друга, то існує, звісно
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я вірила у таку дружбу,бо і сама мала друга,ми дружили з 4 класу,завжди у всьому допомагали один одному,навіть в одному інституті вчилися,ніколи навіть не було ніякого натяку на симпатію,поки одного разу на 4 курсі він не запропонував мені вийти за нього заміж.Виявилося,що дружбою це було тільки для мене,а він був закоханий.Звичайно за цей період я зустрічалася з хлопцями і хоча і не свідомо робила йому боляче.Ми і тепер залишилися друзями,але бачимося набагато рідше,він так і не одружився,та навіть нізким і не зустрічався.І як я бачу таких історій багато,з різним фіналом,але всеж справжня дружба між протилежною статтю велика рідкість.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А я вірю в дружбу між хлопцем і дівчиною, та й взагалі, якщо є дружба то неважливо якої статі люди. Звичайно, що є такі представники, що прикривають свою симпатію за дружбою, і надіються, що потім ці відносини переростуть у щось більше ніж дружба. Буває навпаки, що спочатку ішло захоплення як дівчиною (хлопцем), а потім переходили в дружні відносини. все це пишу з власного досвіду. В університеті вчилася практично з одними хлопцями, тому зараз можу з впевненістю сказати, що маю з них кількох справжніх друзів.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я вірю у дружбу між чоловіком і жінкою. У мене по-життю друзі лише чоловіки. З дівчатама якось не складається, усі вони подружки до пори до часу, а от з чоловіка - справжній друг. Зі своїм другом я вчилася разом в школі, сидів зразу за мною, памятаю як тягав за косички. Потім в університеті на різних факультетах, жили в одному гуртожитку. Закінчили вчитися, пішли працювати - часто зустрічалися. Потім був у мене на весіллі. Пізніше коли у нього зявилася дівчина. то я бачила, що вона ревнує, навіть він казав, що вона не вірить у дружбу між чоловіком і жінкою. Але так як я була заміжня, потім ми з чоловіком були у них на весіллі, то вона помаленько заспокоїлася. Зараз спілкуємося. Ось сьогодні приїжджає до мене в гості (і таке час від часу буває), ми зазвичай сидимо говоримо, щось згадуємо, пєм каву з вином, а чоловік мій до нас не пхається він не дуже має про шо з нами говорити, одним вухом лише слухає і зовсім не ревнує. І ще в мене є такі друзі-хлопці.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? В мене є "подружка" ми вже давно дружимо (15 років), і в біді допомагав і в радостях підтримував. Але ми дружимо тому що йому завжди подобались молодші дівчата в нього і зараз молода дружина (йому 47 їй 21) а мені завжди подобались ровесники
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я також вірю, що дружба між чоловіком і жінкою існує! Знаю це з власного досвіду! Маю друзів чоловіків і не одного. І без ніяких натяків на секс чи щось подібне! Якось так завелось в мене, що з чоловіками навіть легше знайти спільну мову, ніж з жінками.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Це все залежить від конкретних людей і їхніх поглядів. Але не варто забувати, що дружба між протилежною статтю несе в собі небезпеку. У мене є друг. Може друг просто тому, що ми не подобаємось один одному зовні)))))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Якби ж кохання було лише через зовнішність, то пластичні хірурги мали б купу роботи У мене був друг. Рік ми були лише найкращими друзями, а тепер ми найкращі друзі, які створили сім"ю і мають чудову донечку. Та довіра, дружба, близкість, які виникли під час просто дружби, переросли в кохання. Я дуже щаслива з того, що спершу ми були лише друзями, бо це допомогло побачити нам олин одного такими, якими ми були, а не через рожеві окуляри закоханості. Хоча я вірю, що може бути просто дружба, але таке може бути дуже нечасто.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? То у вас було народження сім*ї)))) а я говорю про дружбу загалом. чи може бути ПРОСТО дружба тоді, коли люди подобаються один одному? яка не переросте ні в що більше?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я вважаю, що існує і може існувати дружба між чоловіком і жінкою! Я маю безліч друзів, саме хлопців!!! І не жалію! Дівчата і дівчачі розмови мені дуже швидко набридають. З чоловіками набагато цікавіше і веселіше!!! І головне, що вони до мене також ставляться як до подруги і нічого більше!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? І я вірила, що дружба між чоловіком і жінкою існує!!! Так і у мене був надзвичайний друг-і порадив, і пожалів, і висварив, і на базар сходив за компанію, і на каву зводив, і на побачення відправляв... ...але наша дружба закінчилась... тепер ми чоловік та дружина, у нас сім"я, діти....от лише КУДИ ПОДІЛАСЬ ДРУЖБА????? Тепер рееееееееевність, емоції, іскри в очах!!!!!!!!!!!1111
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? olevitska, нічого собі ))) а от мені чомусь ніколи не подобались хлопці з якими я дружила (( навіть часом шкода було, бо хлопець хороший, та серцю не накажеш (((
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? незнаю з власного досвіду, але мені здається що просто дружба напевно не може бути...чомусь ( в мене таке враження) що симпатія з чийогось боку буде обовязково, при тому що це не обовязково переросте у щось більше! але це лише моя думка
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? allja, повністю з вами згідна. почитала тему і задумалась, мій хлопець дружить з дівчиною ще з дитинства, колись я трохи ревнувала, бо він завжди дуже добре до неї ставиться, ніколи кривого слова не скаже. потім він мене ніби переконав, та й вона справді дуже хороша людина, яких мало. а тепер думаю чи не було там коли небудь симпатії? тому що вона зустрічається з хлопцем довше ніж ми )))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? вона довше зі своїм хлопцем зустрічається?В мене в житті виникла подібна ситуація.Я дуже довго приятелювала з хлопцем,він був дійсно хорошим другом,співрозмовником,ми вчилися в одному класі,в одного вчителя по скрипці,потім в консі в одного вчителя, на квартеті разом грали.Я ніколи його не сприймала,як хлопця,до якого можна відчувати симпатію.Впевнена,що і він до мене так само!І з'явилася у нього дівчина. В них досить заплутано починалися відносини,він багато не вказувала йому.як що робити,його життя..Але ніколи не думала,що є такі дівчата... У неї паталогічна ревність..І чомусь найбільше то до мене...вона впевнена,що я в нього закохана.І то знаючи,що у мене на той час давним давно був хлопець...Вона кілька разів таке мені виговорювала,що я просто стояла з відкритим ротом...А він лиш її відпихав і казав не слухати..Але що з того..Він змінився,тепер і усміхнутися боїться..А колись такий був веселий хлопець...Був момент,що він вже казав,що хоче з нею розійтися,бо не витримує отої ревності.Вона за ним слідом ходила,відводила його на пари і забирала з пар..Вона могла раптом прийти під час пари,заглянути в аудиторію,щоб подивитися біля кого він сидить і потім закатати скандал...Вона раз на мене кричала,чого я на парі біля нього сиділа...То жах...Але ж що...думаю,що і секта там повпливала..вони одружилися недавно...Раз я пробувала йому подзвонити, мало того,що мого номеру телефону чомусь не стало у нього,так ще й під час того як він вітав мене з одруженням вона збоку кричала-це Віта?чому вона дзвонить?.........і таке враження,що видерла телефон з рук,бо розмова просто обірвалася на півслові....І за хвилину "хтось" мені дзвонив з чужого номеру,хоч я не підняла трубки та знала,що то вона дзвонить спитати чого я дзвонила...Отака от хвороба..І то не є добре..Має бути між людьми довіра...Повага зрештою...Адже вона їсть його нерви..Вона його соромить перед друзями...Та й взагалі. впевненість в собі!Може вони й будуть добре жити..Але мені його дійсно шкода...В мене (та й не тільки в мене,бо він вмів дружити зі всіма дівчатами з нашого класу,дійсно був дуже позитивний хлопець) був хороший друг і тому я впевнено кажу.що дружба між чоловіком і жінкою таки існує.Хоч дуже часто їй заважають існувати..
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ну був один, який приходив і благав зустрічатися)) Але це було по-дружньому)) На другий день він вибачився і ми далі собі дружили)) але вже не так сильно.. Але це було ще в школі. Зараз ми всі дорослі люди і знаємо межу, через яку не можна переходити))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я скільки стверджую що дружба між чоловіком і жінкою Є!!!!!!!!!!!!!!!!і як на мене завжди буде!!! я в школі дружила зі всіма хлопцями з класу і з одною дівчиною !!в мому будинку жили одні хлопці я з дитинства з ними! і знаю їх дооовго! симпатії,чи там зустрічянь у нас ніколи не було ні з ким!!!всі мені друзі! хоча і були такі які пропонували зустрічатись ще в школі!...але я відмовляла...бо не хотіла я портити наші дружні стосунки)) і ніхто не ображається я і зараз зі всіма з них дружу...деякі вже одружились))) а ми далі друзі)