Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

Я теж переважно тільки зарядним від телефона заряджаю у розетці- маю зарядне від старого LG, все нормально

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Назріла в мене потреба купити собі читалку окремо від чоловіка. Зараз маєм ProBook 912. Я ж хочу щось менше, але з більшими можливостями в інтернеті. Сестра має ось таку Barnes&Noble bnrv200 з США, то дуже задоволена.
    [​IMG]А тітка, яка буде мені там її купувати, радить Кіндла. Але от якого? Хочу, щоб ціна була адекватна, модливість в неті переглядати і відповідати на пошту, форум:girl_cool: Порадьте моделі, на які звернути увагу.

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

аналогічно
    уточню, що разом з зарядкою до телефона в мене йщов отакий перехідничок, за потреби його під"єдную до шнурка від Кіндла і заряджаю

4. natorella

natorella Well-Known Member

аналогічно
    тим і бавлюсь

5. Holly

Holly Moderator

от в мене теж така штучка від LG. Страшнувато кіндл спалити))

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Дівчата, дякую за відповіді. Заряджаю від розетки, юхууу

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

не спалите. максимум не повинен просто заряджатись)

7. Raven

Raven Мама малятка

в мене в комплекті до книжки таке йшло

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Цей девайс наближений до планшету - багато функцій, кольоровий екран (не такий безпечний для очей, як Е-ink), мультимедія.
    В лінійці Кіндл є схожий Fire, можеш його потестити, в наших магазинах має бути. Але для мене ідеальний саме простий Кіндл 5 - він в мене тільки для читання, для інших потреб планшет і ноут.

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в нас десь є сервіс Кіндла?
    Дивилась на нього. Зацікавив.

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Офіційного сервісу немає, але штати без проблем приймають і замінюють Кіндл у разі виникнення проблем - нашим сервісам ще далеко до такої оперативності і лояльності до клієнтів.

11. MissO

MissO Well-Known Member

Кіндл-5 фореве! Це, мабуть найзатребуваніший гаджет особисто для мене. Я раніше не знала, що так люблю читати, поки не купила Кіндл.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Я і раніше знала, що люблю читати, але ніколи не "поглинала" такий величезний обсяг літератури, все завдяки своєму улюбленому Кінделятку. :girl_haha:

13. natorella

natorella Well-Known Member

+++ стопудів
    стільки як за останні 2 роки я ше книг не читала

14. Натуся

Натуся Well-Known Member

дівчата,підкажіть як замовляти з амазону...фрі шіпінг -це безкоштовна доставка,чи таки треба буде доставку оплачувати?якщо я придивилася оцю читалку вона так і коштуватиме 69 доларів чи ще якась сума додається?і як оплачувати,підкажіть...

15. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

О так - дякую тому, хто таке придумав =))

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Це безкоштовна доставка по штатам, до нас зазвичай коштує 20 дол. Але за 69 дол. - це книжка з Special Offers, тобто з рекламою, Амазон не відсилає їх закордон, тільки по території Сша. Але можна придбати її через посередників, я так робила.

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

це виходить дешевше ніж в наших інтернет магазинах?якщо так,то можна поконкретніше як це робиться?

18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Довго вагалася, приглядалася, перечитала купи мегабайтів відгуків і визначилася. Їде до мене вже мій Кіндлик з вбудованою підсвіткою. Але маю одне питаннячко до досвідчених книгочитів, я замовила одразу фірмовий чохол а мені ще пропонували захисну плівку на екран, я щось не подумала зразу сказала що не потрібно, ну бо ж чохол фірмовий і т.д, а тепер сиджу і думаю, а може воно тре? Хто має, дівчатка, чи дійсно вона потрібна?

Останнє редагування: 17 Грудень 2013
  19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене Кіндл теж 3 роки тому з оригінальним шкіряним чохлом замовлявся з амазону, не думаю, що варто там ще якусь плівку, екрану і корпусу досі ніц не бракує, як новий:) Знімала недавно чохол спеціально, щоб подивитися на прохання однієї форумлянки, чи нема слідів, бо від неоригінальних часто бувають якісь полоси, затертості - мій кіндл як новенький. Але в мене звичайний екран без підсвітки і не скрін тач

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

А що чохол може якось пошкодити екран? Я замовляла для сенсорної книжки не оригінальну обкладинку, то до неї додавалась плівка. але я не клеїла. Шось не дуже розумію, нащо вона.