Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Левицька

Левицька New Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

я теж, чесно кажучи, чатала багато інших творів, десь такою екранізацію собі і уявляла - максимально спрощено, максимально ставка на сюжет.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Як вийти заміж за мільярдера", 2011 - нудний, передбачуваний, награний і штучний фільм, мені не сподобався.П.С. То мала бути комедія.

3. zaderyshka

zaderyshka Member

підтримую! Качала для того, аби ненав'язливе подивитись. Недодивилась, така туфта, фє...

4. Тетянка

"Я - четвертий" - фільм для дітей 13-15 років максимум, не сподобався.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

6. носик

носик New Member

Фільм "Червона шапочка". Гра акторів на 2-. Початок дуже схожий на "сутінки", але після 15 хв. перегляду хочеться заснути

7. Heureuse

Heureuse вірю...

якщо у вас слабкі нерви і несприйняття фільмів жахів (як у мене), то не раджу, чи швидше не рекомендую дивитись "Піраньї"..
    бо мені стільки розказували, рекламували і шось мене блін дьорнуло то включити:girl_cray: добре хоть розуму вистарчило не повністю дивитись, а перемотати...але все одно, тих 15 хвилин достатньо, щоб вас знудило..(зі мною таке сталось і я говорю на повному серйозі)...і що найбільше рознервувало- половина фільму то просто водичка, підготовка так сказать..нагнітають-нагнітають, бо я ж в курсі, що то ужастік, і відповідно чекаю коли вже там шось вискочить..а вони далі тянуть..зате друга половина- суцільна гидота..
    я такі фільми називаю одним словом- мєсіво:bad:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Дуже не сподобався фільм "Надеюсь, в аду есть пиво" :bad:

• Подобається Подобається x 1
  9. Тетянка

"Шашлик" - швидше ні, ніж так, на один раз.

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

дивились нині в кінотеатрі Наречений на прокат...не сподобалось взагалі! дуже нудний,було бажання просто встати і піти.

11. Fechka

Fechka Member

...Капец... подивилась 20хв.. і з мене досить...
    Ділемма / The Dilemma" . Очікувала більше ! Типова комедія(Пока мала спить ,хотіла подивитись щось не погане.. . Якби виставляли оцінку то від 1 до 5 балів поставилаб 2!

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

цілком згідна....
    Дивилась давно! В кінопалаці.. ПРОТЕ?!

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

"Червона шапочка", та що нова. Банальне кіно. Але гарна картинка, природа, графіка.

13. Тетянка

"Країна жінок" - нудний і затягнутий, щось мені зовсім не пішов.

14. Heureuse

Heureuse вірю...

а мені він сподобався...хоча може через мою улюблену Крістен Стюарт я не звернула увагу на недоліки:girl_blush2:

15. Музик

Музик Мартуська

ох, обожнюю цей фільм, хоча може я його подивилась, коли в житті була схожа ситуація, і мені від нього стало легше

16. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

теж викликав якісь суперечливі відчуття, якось все вже дуже "по-казці", навіть не знаю чи сподобався чи ні. Дійсно банальний фільм.

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

От бачиш як воно буває:)а,мені класне кіно,дуже сподобалось:haha:

18. Тетянка

"Ничего личного", скачала через Джулію Робертс, але фільм якийсь затягнутий і багато нагромаджень, важко місцями зрозуміти, що там і до чого.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Нещодавно цілою компанією переглядали "Бруно". Ледве до кінця додивилися...І ніхто не хотів припинити перегляд, бо ж треба до кінця додивитися, а може там щось таке!...Будем ще довго згадувати, як змарнували час на цей фільм(((

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Щойно дивилася "Заборонений прийом". Дурно потрачений час. По трейлеру здавалося - фільм супер, а насправді скучний і незрозумілий. Хоча то може треба було "вдуматися", і аж тоді би мені відкрилася справжня таємниця сюжету.:girl_crazy:. Одне , що дійсно сподобалося, так це музика у фільмі:y: