Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "17 дівчат" - фільм, заснований на реальних подіях. Про 16-річну дівчину, яка випадково завагітніла і намовила своїх подруг зробити теж саме. Якось так по-дитячому. В тебе є така іграшка, і я таку хочу. Такий собі протест підлітків. Тільки проти чого? Подобається те, що фільм знятий реалістично (задумалась над тим, як би виглядав цей фільм, якби його знімали американці - спошлили б і в кінці влаштували б хепі-енд). Засмутило те, що дівчата так легковажно поставились до вагітності, ніхто наче не розумів, що то не просто народиться лялька, яка звільнить їх від батьківського контролю. Ну і шокувало мене оте куріння вагітних і ставлення до того старшого покоління - ніби і не можна, але що вже поробиш... Цікаво, як склалась доля цих дівчат в реальності. Чи не пошкодували вони, що піддались цій мрії про таку собі материнську комуну, чи змінили свої дитячо-романтичні уявлення про батьківство?
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Август Раш" - зворушлива історія про те, як вміння слухати допоможе возз’єднатися сім’ї.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 З тих всіх емоцій, аж написала цей допис спочатку в темці "Фільми, які я НЕ раджу переглянути", але ні-ні-ні!!!!! Значить так! Фільм "Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом" - чудовий та легкитй для перегляду на самоті, чи в хорошій дівочій компанії, або навіть з чоловіком. Особливо для любителів кулінарних шоу, а саме "Мастер-шеф". Одна із героїнь навчається у кулінарній академі "Le Cordon Bleu" у Парижі. Одним словом: смачний фільм!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Однойменна книга Дж.С.Фоера справді неперевершена , а фільм розчарував: замало екранного часу для історії його бабусі і дідуся, окремих замальовок про "відвідуваних" людей...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора дивилась. Який то гарний фільм! Я чомусь відразу так і подумала, що в хлопчика аутизм, але йому вперто ставили шизофренію. Вже аж в кінці фільму підтвердили мій "діагноз".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Зараз саме час - фільм, який розчулить і заставить цінувати життя.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "17 дівчат" - дійсно реалістично знятий, можливо після перегляду цей фільм змусить молодше покоління переглянути свою життєву позицію.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Заповіт" - клас Для тих, кому набридли серйозні сірі похмурі фільми. Хоч і там бруталу вистачає, але є там щось таке життєрадісне, яскраве. Хочеться під ту музичку танцювати і радіти життю і на всі проблеми дивитись крізь рожеві окуляри)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 з останнього переглянутого - "Молода Вікторія", фільм з історичною тематикою про молоді роки королеви Вікторії, початок її правління, показано наскільки контролюється кожен крок і вчинок "вибраних", ну і шлюби по розрахунку. мені сподобалось, ну і в головній ролі Емілі Блант, люблю її) відкрила для себе "з метри над рівнем неба" і другу частину "я тебе хочу". незважаючи на те, що не люблю всіляких гарячих іспанських хлопців тут мені головний герой сподобався. фільм про дружбу, стосунки, різні соціальні стани, про те, як часто живучи минулим можна невчасно побачити своє майбутнє. другий день ходжу під враженням від фільму.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Величезне дякую Веронці за "Адамові яблука"! В свою чергу всім раджу, фільм просто чудовий, давно не дивилась чогось такого вартісного і захоплюючого.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Операція "Арго" - файний фільм, мені сподобався. Недарма він один з основних претендентів на Оскар.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ще один претендент, це фільм "Слова". Гарний фільм і своїм сюжетом і акторським складом. Дуже хороше кіно. Раджу подивитись.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Не сдавайся. Хороша альтернатива фільму "Спіши кохати", принаймні не викликає нудотного рефлексу при перегляді і нема бажання вмитись від безкінечно ванільних і липких сопель Любі прихильники фільму, не кидайте тапками, очевидно я просто не оцінила всієї суті всеохоплюючого зцілення любов'ю і вірою Поплакати над фільмом навряд чи вдасться, бо він радше про те, як не сумувати над жахливим діагнозом, а й допомогти іншим прийняти його. Позитивна річ. Субмарина Сумніваюсь, що кінко сподобається всім, бо воно досить специфічне. Про дітей і батьків, про те чи повинні батьківські проблеми хвилювати дітей і чи взагалі вони хочуть їх розуміти, бо ж своїх клопотів багато. Фільм в британському стилі, тягучий, не пафосний, не драматичний, просто фільм, який викликає помірковані емоції. Потрошители Людям, які негативно ставляться до певної кривавості і жорстокості фільму, раджу навіть не братись, нащо вам зайвий раз травмувати свої відчуття. Тим хто більш звичний до фільмів з помірковано-високим рівнем насильства раджу додивитись до самісінького кінця, аж до титр. Прочитавши купу схвальних відгуків ми з чоловіком досить спокійно дивились фільм і трошки "недоумевали" чому ж народу він так сподобався. Звісно, цікавий сюжет про технології майбутнього, про досить специфічне повернення власності комерційним компаніям і про те як людина, яка спокійнісінько полювала на орендовані органи опиняється по інший бік барикад. Однак. фінальні титри ми зустріли з отаким виглядом 0_о 0_о Тому раджу до перегляду, має кінко "родзинку"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Раджу Екіпаж(Flight2012) - класний фільм! Чи любите ви Дензла так як люблю його я?
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 По гарячих слідах пишу про фільм, який не виправдав моїх сподівань)) А їх трохи перевершив. Шукала, що б подивитися для "розгрузки" - натрапила на "Тайный знак" 2010-того року. На обкладинці виднілася безтурботна Джесіка Алба.. "От, -думаю,- "ясочна" тематика! Те що треба)) Тим більше жанр позначався як :"драма, мелодрама, комедия, семейный". Подивилася. Що сказати? Не розгрузив. Швидше - перезавантажив)) Фільм про те, що батьки попри свою щиру любов до дітей всяко-різно накидають їм свої психологічні зашморги, про те, що діти не перестають їх не менш палко любити навіть коли відмовляються від цього "добра", про "нетікання" від реальності, про те, що "вигадані проблеми" не менш реальні ніж справжні, про те що вдавання що "все нормально", така ж брехня собі як "посипання голови попелом". І нарешті про те, що є тільки один спосіб допомогти людині, що заплуталася в цьому всьому. (Спосіб, на якому вся психотерапія тримається))) Просто приймати ту людину такою, як вона є але й не бавитися в її деструктивні ігри, якими вона звикла заміняти справжні стосунки. Бути поза грою і бути поряд. На максимальній відстані, на яку підпускає, але твердо поза грою: називати речі своїми іменами, підбирати слова і висловлювати почуття, і відкидати буд-які спроби затягти в гру і пропонувати натомість здорові стосунки, терпляче підтверджувати що "так, я досі тут", "так, ти можеш на мене покластися", аж поки та людина справді не почне тобі довіряти. Це - драма, точніше - "психотерапевтична" драма. Але не з тих, що пів фільму сидиш в шльозах і шоплях)) А з тих, що весь фільм напружено чекаєш, що ж все-таки буде далі. "Сімейний" він тільки декораціями. Якраз для перегляду на пару з малишньою я б його не радила. Може це і "комедія". Мені справді було смішно - десь зо два-три рази. "Мелодрама" тільки тому, що закінчується хепі-ендом, який творці фільму розписали не шкодуючи чистих і світлих барв. І якби не він - то пригрузило б мене сьогодні надовго))) Але оскільки фільм не закінчився в логічному для цього місці (ну, там, де героїня знову залишилася наодинці з дзеркалом і милом, хто дивився той зрозуміє), а продовжився у щонайрадісніших барвах, то "вантаж" як навалився - так і перевалився, і покотився кудись далі, залишивши по собі купу тем для роздумів)) Якщо зробите власні, висновки - прекрасно! А якщо не зробите, то все-рівно американці творці фільму це передбачили)) Всі найважливіші життєві правди озвучуються вустами героїні - головного не пропустите, навіть якби хотіли. Так-що, дивитися варто. Тим-більше, що всякі-різні важливі моменти типу гри акторів, монтажу і краси картинки не кульгають
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Щойно закінчила дивитись Холодне небо, так мене прорвало на сльози в самому кінці!.. Дякую за пораду переглянути фільм, вартий він того. Ой, спати не хочеться, вся розчулена така...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Порадьте якусь гарну кінокомедію. Є з чоловіком настрій подивитись, а не можемо нічого знайти