Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Pesyk

Pesyk Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Я теж рекомендую до перегляду. Мені сподобався !

Ага, вміє Том Хенкс пустити мужню чоловічу сльозу, яка викликає не жалість, а гордість і повагу ))

2. Pesyk

Pesyk Member

Ще не додивилась, але вже рекомендую!
    Дуже миле, романтичне і трохи драматичне кіно "Диана: История любви" (2013)

3. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

Дякую за пораду. Дивилися вчора. Дуже сподобалося. Багато поживи для роздумів. Меріл Стріп неперевершена. Теж рекомендуватиму ( вже розповіла мамі, вона не дочекається вечора, щоб переглянути, а ще коліжанці, знаю, їй теж сподобається):girl_in_love:

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

І ми вчора подивилися, дуже люблю фільми на цю тему, а тут ще й таке протистояння "домашнього нігера" і сина-революціонера. Акторський склад вразив (Ленні Кравіц :girl_in_love:, хоч з ним там не багато сцен було).
    На днях дивилися - хороший, досить швидкий темп, не відволічешся зайвий раз, і те, що фільм заснований на реальних подіях завжди робить фільм цікавішим для мене.
    Рекомендувала його в новинках, в кінотеатрі, звичайно, більше сподобалося дивитися. А на свята дивилися з батьками (чоловік скачав камріп, ну словом, якість не дуже), то я засумувала, бо відчуття від тієї мега в'язниці вже зовсім не ті були... Треба чекати виходу фільму в хорошій якості, бо можна зіпсувати собі враження.

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Фільм просто АХ! Я його вже давно чекала, щоб подивитися в хорошій якості. А те, що він на реальних подіях знятий - то взагалі супер, актори настільки схожі до реальних героїв, настільки передана атмосфера підготовки до гонок і самих гонок, аварії, швидкість, враження ніби ти сам гонщик і ти їдеш за кермом боліда:yes: Фільм класний, навіть вночі, коли просиналася, то весь час прокручувалися сцени з "Гонки":blush: Однозначно рекомендую тим, хто ще не встиг подивитися.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Колись дивилась фільми різної якості, як скачувала так і онлайн, але згодом зрозуміла саме те, що від поганої якості картинки, можна собі враження про фільм зовсім інші скласти. Тому тепер з чоловіком дивимось фільми тільки в хорошій якості, я краще почекаю тижні зо 2-3 але матиму гарне враження від фільму, аніж скачаю і подивлюсь за 2 дні після виходу в поганій якості.

7. Сана

Сана Active Member

Переглянула гарний фільм "Копия верна" з Жюльєт Бінош в головній ролі. Майже цілий фільм триває непростий діалог головних героїв. Одна фраза з цого діалогу мене зачіпила: Если б мы меньше зацикливались на слабостях друг друга, мы б были менее одиноки... (не дослівно, але суть передала))

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вже є в хорошій якості. Ми он щойно подивились. Фільм - супер, люблю такі. Гарний сюжет, динамічний розвиток і не дуже багато крові:girl_smile:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зажигание (Combustión, 2013)

Машинки швидкі та гарні, все інше - так собі. Але машинки :girl_in_love: До "Форсажів" далеченько, але разок подивитись можна :)

10. Just me

Just me Member

У краю крові та меду - просто сильне кіно. Війна у Боснії у всій своїй жахливій реальності.

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Чергові рекомендації

1. Не люблю американські романтичні комедії, але ця видалась мені милою, без зайвих голівуд-штампів і надмірних романтичних соплів.
    "Тому, що я так хочу"(Because I Said So)
    2. "Даю рік"(I Give It a Year ) - європейська комедія. давненько я так не реготала. Знаю, що цей фільм тут рекомендували. Ну і я ще приєднаюсь. Небанальний сюжет плюс Саймон Бейкер(головний Менталіст планети). ням-ням)))
    3. "Перед світанком"(Avant l'aube) - французький триллер і драма. Комусь цей фільм може видатись нудним, але мені, як прихильниці європейського кінематографу, сподобалось усе.
    4. "Сніжний пиріг"(Snow Cake )- франко-канадська драма. Особливий фільм. Однозначно - "на любителя". Описати важко, його треба дивитись.

12. mitla

mitla All You Need Is Love

Вчора переглянули з чоловіком...Фільм справді хороший, а Кейт заслужено отримала нагороду "Золотий глобус"...Вона якраз з тих акторок, яким просто необхідно виконувати головні ролі, вона для них створена...Бо ну вже дуже багато з'явилось молодих зірочок, які як то кажуть "ні про що"...Ніби гарна зовнішність, блиск, а в результаті така собі "сіра маса", яка не запам'ятовується.

13. blakytnooka

blakytnooka Member

а ми нещодавно переглянули вкотре "Марлі і я" - хороший фільм, у багатьох моментах впізнали самих себе - думаю, для молодої пари з маленькими дітьми особливо актуальне кіно) як сказав мій муж, житєйське таке))) хоча і трохи прикрашене - ну, як без того)

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

"Діана -Історія кохання"-вчора глянула, фільм вартий уваги однозначно

15. Pesyk

Pesyk Member

Дякую, Latane, за "Сумніви" - цікаве кіно. Меріл Стріп знає свою справу.
    Варто кожному глянути, фільм повчальний)

16. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Вчора черговий раз переглядала "Кримінальне чтиво". Реокмендую однозначно, хоча фільм не жіночий, думаю не всім сподобається.
    Звернула увагу, що коли дивилася його вперше-була така сконцентрована на сюжеті і на акторах, що не могла по справжньому ним насолодитись, а вчора просто собі розслабилась і кайфувала від музички (це просто бомба!!!), від діалогів і від фільму загалом))))

17. boshik

boshik New Member

Рекомендую до перегляду такі незвичні та цікаві фільми:

1)Звуки шуму - музична комедія про терористів барабанщиків, які можуть грати на будь якому інструменті від дефібрилятора до екскаватора.

2) Вихід через сувенірну крамницю Оскароносний фільм. Всі Ви бачили малюнки Бенксі. Дізнайтеся більше про історію стріт-арту.

3)Всё из-за Пита Тонга, або Глухой пролет - драма про ДіДжея, який втрачає слух.

Неординарні фільми, на любителя, але все одно рекомендую до перегляду.

Забув ще шедевр
    Шкіра в якій я живу Сильне кіно, яке тримає в напрузі до фіналу.

18. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

"Старперці" або "Останній Вегас" - класне життєствердне кіно. Трохи, правда, банальне, трохи передбачуване, але я насміялася досхочу. Ну п'ятірка оскароносних акторів показала клас!

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

Мені "Малавіта" сподобалась. Особливо актроський склад. Хоч трошки розчарувала розв"язка. Я думала вони там щось більше закрутять.

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Подивились з чоловіком цей фільм. Однозначно, раджу. Першу половину фільму я реготала, а в другій - навіть сльозу пустила. Файне кіно :).