Відповідь: Фотопереписи Оскільки пекти я не вмію,тому що тільки починаю набувати звання господині, то пропоную вам рецепт смачненьких тертюхів(дерунів),а точніше фотоперепис як ми готували суботню вечерю! Для початку беремо все необхідне. А саме: картопельку,яйко,муку,сіль,перчик,ну і ще я завжди даю часничок, але цього разу в мене його просто не було! Далі можна картопельку закинути в кух. комбайн,але коли такого немає просимо чоловіка,щоб допоміг Сполучаємо усі інградієнти і залучаємо до роботи Вікторію, треба ж комусь це все файненько вимішати!!! Далі до роботи приступаю я : розігріваємо сковорітку і наливаємо олійку,а після цього приступаємо до смаження. А цим часом помічники вимагають їжі!!!!! Кілька хвилин і ну ось готово!!! Смачного! P.S. Я більше люблю з грибною підливкою, але в нашій сім'ї більшість любить зі сметанкою та зеленню!
Відповідь: Фотопереписи В мене також всі їх люблять, а у вас такий самий рецепт як у мене чи маєте свої секрети?
Відповідь: Фотопереписи Та вроді все так само (сам не роблю тому можу помилятись). Єдина завжди проблема - терти картоплю - довгий і деколи травматичний процес, а в комбайні чи через мясорубку не той смак виходить .
Відповідь: Фотопереписи ділюся з вами дивовижно смачнющим салатом з креветок Родзинкою цього салату є італійський соус Мої гості були в захваті від нього, тепер я точно знаю, який салат у нас в сім"ї стане фірмовим отже, нам знадобляться такі продукти: http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342521/#mainImageLinkhttp://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342522/#breadcr королівські креветки відварені - 300 г печериці свіжі - 500 г (свіжих я не мола, тож замінила на 300 г консервованих ) часник - 6 зубчиків сир твердий - 300 г яйця відварені - 4 шт листя салату - 1 качан перець болгарський солодкий - червоний - 1/2 шт, жовтий 1/2 шт сметана - 200-300 г соус томатний - за смаком (я додавала 2-3 ч.л.) солодкий соєвий соус коньяк - 4 ч.л. лимон - 1 шт зелень для прикрас Починаємо процес приготування Дрібно нарізаємо часник http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342523/#breadcr обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342524/#breadcr додаємо сметану, томатний соус та коньяк http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342525/#breadcr Це і є італійський соус соус має прокипіти 5-7 хв, не забуваємо при цьому ретельно помішувати. Потім залишаємо охолоджуватися. Тим часом ми смажимо наші грибочки http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342526/#breadcr Поки вони смажаться, ми встигнемо підготувати інші складники От наприклад порвемо листочки салату та викладемо їх у тарілку http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342527/#breadcr на салат викладаємо креветки http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342528/#breadcr креветки збризкуємо соком лимону http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342529/#mainImageLink ми навіть встигнемо порізати соломкою перець, поки досмажуються гриби http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74342530/#mainImageLink о... вже наші гриби досмажились Поки вони не охололи - швиденько викладаємо на креветки http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74343402/#mainImageLink посипаємо тертим сиром http://http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74343403/#mainImageLink заливаємо соусом http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74343405/#mainImageLink гарно викладаємо перець http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74343406/#mainImageLink і нарешті прикрашаємо яйцями, перерізаними на 4 частини, та зеленню http://photofile.com.ua/users/espresso/3444892/74343407/#mainImageLink Смачного! PS цей салат можна робити в одну велику тарілку, я робила в двох, але поменше
Відповідь: Фотопереписи та ні, просто з фото халепа вийшла :o Ліля обіцяла перший допис видалити чекаю тепер вибачайте за незручності :o
Відповідь: Фотопереписи так.. давайте порахуємо. креветки (якщо неочищены купляти - вийде дешевше) - 500г - 43 грн перець - приблизно 15 грн печериці - 10 грн сир - 12 грн яйця - 2,20 грн листя салату - 10 грн сметана - 4 грн соус - ? соєвий соус - ? коньяк - ТИСА близько 90 грн (але ж нам треба зовсім трошки, так що це вже треба шукати в домашніх загашниках ) лимон - 2-3 грн зелень - 5-8 грн Отже, виходить 152 грн, не рахуючи коньяк, соєвий соус та томатний соус (бо таке в мене завжди в холодильнику є) Так, зовсім недешево але можна королівські креветки замінити звичайними - смак від того не постраждає а от гаманець тільки буде вдячним В дописі я забула дещо додати :o Коли смажимо гриби, їх обов"язково треба збризнути соєвим соусом Дівоча пам"ять... вибачайте :o оце порахувала я - і самій страшно стало, скільки грошей пішло
Відповідь: Фотопереписи Так часто себе таким не побалуєш! Але в особливих випадках можна,якщо це насправді смачно! А ще можна робити пів-порції, ви ж писали шо то на велику тарілку?!
Відповідь: Фотопереписи угу, можна й переполовинити Просто мала гостей, тому побільше робила (завжди боюся, що комусь не вистачить, а в результаті наступного дня знаходжу в холодильнику купу рештків :D ) А ще можна ну дуужжжееее спростити цей салат Надзвичайно смачно буде, яущо ви обмежетесь тільки креветками та італійським соусом Ну, це так називаєма, єконом-пропозиція :D
Відповідь: Фотопереписи Ой, давно вже в цю гілочку ніхто не дописував... От і думаю шо то таке для вас зготувати??? Вирішила поділюсь з вами рецептом тушеної рибки... Ось що нам знадобиться... В мому випадку: 1)рибка (4 невеликі шт.) 2)олія 3)соус(0,25л) 4)морква(2 вел і 2 мал) 5)цибулька(2 середні) 6)мука 6)сіль,перець в горошках Обкачуємо рибку в муці... І обсмажуємо кожен кусок з двох сторін... Поки смажиться рибка натираємо моркву і нарізаємо цибульку, далі в каструльку наливаємо олії(досить багатенько) і викладаємо шар рибки змащуємо соусом... далі викладаємо цибульку... потім морквочку... і знову соус...і так викладаємо шарами, скільки риби хватить, далі заливаю водою і на газ. Коли закипить зменшуємо газ і готуємо до готовності морквочки і цибульки... Рибка виходить дуже ніжною....і смачною. За бажанням можна давати більше/менше цибулі і моркви...чоловік любить цю страву теплою, а я холодною...смакує з макаронами,картопелькою і рисом...
Відповідь: Фотопереписи О , я теж дуже люблю тушену рибку.Але я її не обсмажую, а викладую шарами цибулю, рибку моркву, трішки олії і в духовці тушкую. Переважко беру філе.
Відповідь: Фотопереписи Яка чудова гілка, а я ще тут ні разу не була Дівчата, ви дуже гарні господині!!!
Відповідь: Фотопереписи Вичитала вчора на одному форумі рецепт і не втрималася, щоб не зробити його... Булочки "Французький букет" з бринзою (автор Анастасия) Горнятко 250 мл Тісто: 1,5 ч.л. сухих дріжджів (дріжджі я беру наші Львівські активні , хто користується живими, то це буде 20 г) 3-3,5 горнятки муки 0,5 горнятка кефіру + 0,5 горнятка молока (кефір натуральний без добавок ) 1 ст.л. масла 0,5 ч.л. соди 2 яйца (у мене не було курячих, тому дала 6 перепилиних) 2 ст.л. цукру 2/3 ч.л. солі Начинка: 100 г масла Бринза (можна Фету) за смаком Помадка: 1 жовток 1 ст.л. молока Так як у мене є таке чудо техніки як хлібопічка, то тісто я робила в ній. Закинула всі продукти згідно інструкції: кефір, у ньому погасила соду, потім молоко, сіль, цукор, яйця, масло. Засипала то все мукою і зверху дріжджами. Через 1 год 25 хв моє тісто було готове. За той час розтопила масло на водяній бані. І подрібнила сир. Приготувала помадку: збила жовток з молоком. Тісто розкатуємо прямокутником. Змазуємо розтопленим маслом. І густо посипаємо сиром. Зкручуємо рулет і ріжемо його шматочками по 2-3 см. Викладаємо букет на змазану маслом форму. І даємо тісту підійти десь хвилин 30. Потім випікаємо букет при температурі 180 градусів протягом 30-40 хв. За 5 хвилин до готовності змазуємо букет помадкою. Під кінець, по бажанню, все це можна залити кефіром. Так само як можна робити різні начинки, наприклад, творог, часник, зелень і трохи майонезу. Voilà Bon appetit!!! Смачного!!! Кому сподобалося можу викласти рецепт букету у солодкому варіанті.