Відповідь: Фотопереписи Дуже сподобався рецепт букету і з нетерпінням чекаю рецепту солодкого !!! Додано через 1 годину 15 хвилин Марусю-мамо, тортик виглядає суперово і дуже апетитно! А то, справді тільки 1 склянка муки? Бо в мене є подібний перепис торта до цього, називається "Медведик", може знаєте його, то там 3 скл муки. Тісто 4 яйця 1 склянка цукру 1 скл штучного меду 3 склянки муки 2 ч л соди в муку без погашення
Відповідь: Фотопереписи Булки «Французький букет» солодкий (автор Stern) Тісто: 125 г йогурта (я брала Наріне) + 155 г води (але я взяла молоко) 1 ч.л. дріжджів (якщо живі, то 15 г) 1 пакетик ванільного цукру 2 с.л. цукру 1,5 ч.л. солі 3 горнятка муки 2 с.л. масла Начинка: Цю я робила для чоловіка: 2-3 ст.л. маку Ѕ горнятка цукру 3 ст.л. розтопленого масла А цю для себе: 3 ст.л. розтопленого масла 0,5 горнятка цукру 2 ст. л. кориці 0,3 горнятка грецького горіху 0,3 горнятка розинок (я робила без них) Помадка 1 яйце 1/4 горнятка води 1/4 горнятка цукру або ще так 0,7 горнятка цукрової пудри 0,25 горнятка молока 1 с.л. масла 1 ч.л. ванільного цукру або так 1жеовток 1 ст.л. молока 1 ст.л. цукру У каструльці змішуємо дріжджі, цукор, ванільний цукор, сіль, йогурт з водою. Все це підігріваємо до парної температури, додаємо муку, розтоплене масло і замішуємо тісто. Так як тісто я роблю в хлібопічці, то процес трошки інший. За 1 год 25 хв маємо тісто. Готове тісто розкачуємо прямокутником (товщина має бути не менше 5 мм). Змазуємо розтопленим маслом. І посипаємо начинкою. Начинка з маком: Якщо є час, то можна мак промити, залити кипятком і залишити на 30 хв. Потім перекрути і додати цукор. Я це роблю блендером. Начинка з корицею: Перемолоти горіхи з цукром і корицею. Потім додати за бажанням родзинки. Зкручуємо тісто в рулет. Розрізаємо на шматочки по 2-3 см. Викладаємо букет на змазану маслом форму. І даємо тісту підійти хвилин 30. Потім випікаємо букет при температурі 180 градусів протягом 30-40 хв. За 5 хвилин до готовності змазуємо букет помадкою. Букет можна і не викладати, а зробити плюшки. Тоді просто розкладаємо їх на бритванку на відстані 2 см одне від одного. За 5 хв до готовності поливаємо помадкою. Начинки можна придумувати різні, наприклад, курага, цукати, ... Смачного!
Відповідь: Фотопереписи Власне що тільки одна склянка муки. Тісто рідоньке як на пляцушки. Воно як постоїт в холодильнику сода з медом іде в реакцію і коржі виростають потім високі і файні. Отже викладаю перепис салатки з броколі. Пучок броколі розібрати на суцвіття і обшпарити кипятком. Просто злити горячою водою. Ніби помити. Далі беремо по 1/2 склянки родзинок і сушеної клюкви. Якщо дуже сухі то можна замочити в кипятку. Наші досить мягкі то кидаю в салату як є. Також додаємо або 1/2 склянки подріблений волоських горіхів або насіння соняшника. Заправляється салата сметаною на половину з легким майонезом.
Відповідь: Фотопереписи Вирішила я познимкувати те, як нашвидкоруч роблю свій улюблений кіш. Отже складники. Пісочне тісто (це оте в коробці, заморожене пісочне) Суміш із ріжних овочів 200 гр шинки (я робила тільки один кіш м'ясним, другий був лише з овочами) 250 мл молока 4 яйця тертий сир (у мене був чедар цього разу) зелень та приправи Ледь-ледь відваріть овочі у підсоленій воді та киньте на друшляк, аби стекла вода. У мене була така суміш: шпинат, броколі, жовтий і червоний солодкий перець, фасоля і горох у стручках, шпараґус. Тимчасом наріжте шинку кубиками чи смужками, на ваш смак. Наріжте цибульку (замість цибульки можна взяти пори) ...і решту зелені Викладіть овочі, шинку та зелень у форми з тістом. Ну, чи лише овочі й зелень, без шинки чи іншого м'яса. Додайте яйця до молока (можна одразу й приправи)... ... і добре збийте міксером. Залийте сумішшю пироги і посипте все тертим сиром. Важливо, аби не дати забагато суміші, аби "збігати" не почала. Вкладаєте пиріг до печі на 25-30 хв. (це орієнтовно, я на годинник зрідка дивлюся) Потому витягаєте і даєте вистигнути. У мене вже не хотіли чекати, поки він вистигне, тому в розрізі він не такий гарний, як має бути. Але запах був такий, що я й не дивую, що не могли дочекатися...
Відповідь: Фотопереписи Лілю,помідори за вашим переписом робив чоловік.Дуже вже апетитні фото були.Вийшло дуже смачно.Дякуємо . Треба йому ще оці показати.Виглядає ням-ням. P.S.Таке симпатичне цибулькове серденько :p .
Відповідь: Фотопереписи Ой надивилась на все це, і хоча зоооооооооооооооовсім не голодна, таке воно мені все от дочекаюсь новенької кухні і візьмусь за реалізацію фотопереписів. Буду дивувати своїх новими блюдами.
Відповідь: Фотопереписи Зараз сезон кабачків, і коли він починається в Італії кожного дня вони щось кабачкове готують і скажу я вам я знаю чому, бо ті кабачки як є на городі то вони вже є... їх ся не збути. Он і треба пхати в кожну страву. Попробуйте наступний перепис. Якщо у вас бува нема тортеліні то можна використати звичні клюски/пасту, ну рожки наприклад. (Ні не ті що в чоловіка обламались) Тортеліні з овочами Приготуємо складники. Пачку тортеліні, одну маленьку морквину, один невеличкий кабачок, маленьку цибульку шалот, два зубці часнику, трошки овочевого бульйону (можна просто водички), зелень, баняк з водою і пательня. Всі овочі окрім зелені і часнику покраяти на смужки покраяти зелень: кріп і петрушку. Я люблю багато зелені і тут пасує багато петрушки, але якщо хто не любить то можете дати менше. Додано через 10 хвилин Поставити баняк з водою на ґаз, воду підсолити і зварити тортеліні але не до кінця, аби були як кажуть італійці аль-денте, тобто тісто має бути твердувате. Як вони ся зварять відкинути їх на друшляк і дати воді стекти. Не зливати водою. Далі беремось до приготування овочів. На пательні посмажити цибульку і часник. Як тільки часник почне давати аромат витягнути його з оливи і відкласти на бік. Він ше ся знадобить. Додаємо моркву Далі кабачки Кабачки довго смажити не треба бо вони молоді то готуються буквально за кілька хвилин. Далі всипаємо наші тортеліні до пательні де ся смажать овочі, всипаємо всю зелень і вливаємо трошки овочевого росолу, ну ложки 4-5. Не більше. Швиденько гарно все вимішали і виклали на файний таріль. Можна подавати на стіл. Смачного! Як якісь знимки не дуже тово, то не сваріться бо я тіко вчусь. Додано через 1 годину 39 хвилин Забула додати, як всипаємо зелень то назад кладемо часник.
Відповідь: Фотопереписи Шкода, що в нас такого не має... Є дріжджове, листкове, для "Наполеона", а пісочного не має Треба навчитися самій робити. Тісто то без проблем, а ось з формою не виходить. Недавно пробувала корзинки зробити, не виходять так як "магазинні". Може є якийсь секрет? Може хтось знає? До речі, давно хотіла спробувати кіш. Лілю, дякую за рецепт.
Відповідь: Фотопереписи Цілий вечір нині на кухні. :8: Овочева суміш із курячим філе. Складники: куряче філе солодкий перець кабачок (зелений цукіні) цибуля фіолетова у мене: овочева суміш із моркви, броколі, цвітної капусти (можна додавати брюсельку, помідори ще, кому чого бажається) зелень і приправи на фото нема, але я ще додавала томатної пасти трохи і часника Нарізаємо кабачки і кладемо тушитися потім нарізаємо цибулю (можна просмажити перед додаванням до кабачків, я люблю давати без смаження) Поки тушаться кабачок і цибуля, нарізаємо філе, перець і зелень Додаємо до кабачків та цибулі суміш з інших овочів (якщо свіжі, а не морожені, то бажано їх трохи проварити попередньо) і за бажанням трохи часника Даємо овочам трохи потушитися разом. Наприкінці додаємо помідори або томатну суміш (у мене була з базиліком) Ну, і далі вже чаклування з приправами. Наостанок додаємо зелень і даємо ще трохи потушитися, але лише кілька хвилин. Як страва виглядає покажу завтра, мабуть. Бо нині тим не вечеряли... ================= Додано через 23 хвилини Поки тушилися овочі, я вирішила ще якийсь простенький сирник зробити. Складники: покришене пісочне печиво - 1 шкл цукор - 0,5 шклянки мед - 1/3 шкл 2-3 яйця 500 г білого сира ванільний цукор - чайна ложка масло - 1/4 шкл мелений мидаль - 1/2 шкл Змішати шклянку печива, півшклянки мигдалю із 1/4 шкл. масла та 1/3 шкл. меду. Розмішати до утворення однорідної маси. Викласти суміш у форму і покласти на 5 хвилин у розігріту до 180 градусів піч Зміксувати сир, яйця, цукор, ванільний цукор ...до утворення однорідної маси. Вилити суміш у форму та (прошу пробачення за якість двох останніх фото, дуже вже пізно було і темно)... ...вкласти до печі на 30-40 хвилин. У розрізі також також завтра викладу. Отака забава була. З баняками та штативом.
Відповідь: Фотопереписи Це ніби домашний гриль... Додано через 4 хвилини Ліля...масло 1\4 шклянки...його розтопити треба, чи можна якось...ну 1\2 пачки??? Додано через 16 хвилин і ще...500 гр білого сиру...а жирність сиру нема різниці яка? хоч 0% жиру, хоч 15? Чи є якось особливість? Просто люблю сирник...і хочу скористатись вашим рецептом
Відповідь: Фотопереписи яка чудова тема!!!!!!!!!!!! нехай сховаються всякі там жіночі журнали з переписами!!!!!!!!!
Відповідь: Фотопереписи У нас позначки на маслі. Там зовсім трохи. Десь грамів 50, думаю. Так сподіваюся... Хоча нині в гості мають троє українців прийти. Щось типу домашнього грилю, справді. Англійською вони то називають skillet. http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10095750&catid= У мене стандартна Philadelphia. Навіть не дивилася на жирність. Не менше 5%, думаю. Навмисне вдома подивлюся. Він досить жирний.
Відповідь: Фотопереписи "Салатик хресної мами" Ось що нам потрібно: -салера консервована - 1/2 банки; -ананас кубиками консервований - 1 банка (можна і кружечками, для салату потрібно десь 400 г ананасу); -кукурудза консервована - 1 банка (середня, бо на фото велика); -морква - 3 шт; -яйця - 3 шт; -шинка - 9 шматків; -пора - 3 шт (на фото не має, я не знайшла); -майонез - 1 пачечка (до цього салату мені подобається Торчин "Європейський"); -насіння соняшника почищене не солене - 1 пачечка. Приготування: 1. Салеру промиваємо під холодною водою і залишаємо щоб вода стекла. 2. Ананас ріжемо на невеличкі кусочки. Відкидаємо на друшляг. 3. Моркву чистемо і нарізаємо солонкою. 4. Шинку нарізаємо солонкою. 5. Пору нарізаємо кільцями і бланшуємо. По бажанню можна збризнути лимонним соком. Залишаємо щоб стекла вода і остигла пора. 6. Яйця варимо на твердо і натираємо на тоненькій терці. 7. З кукурудзи зливаємо воду. Я цей салат роблю у прозорій мисці. Дуже гарно виглядає. Головне у цій салатці класти все пластами в опреділеному порядку. Спочатку салера потім кукурудза наступний пласт моркви якщо є пора, то зараз її черга після пори ананас за ним шинка потім яйце заливаємо все майонезом і посипаємо насінням. Закриваємо харчовою плікою і на ніч в холодильник. Обовязково на деякий час в холодильник, бо пласти повинні просякнути одне одним. Накладати так щоб зачепити усі пласти. Смачного!
Відповідь: Фотопереписи На жаль, фото не вийшли. Все так швидко змели. То єдине, що вдалося схопити, тому якість яка вже є. Навіть прицілитися не дали. А то сирник. Можна так і з вершками та шоколадною стружкою