Відповідь: Фотопереписи Так, той, що його перепис є у пості № 71. Упс, забула подивитися жирність сиру... :ninja:
Відповідь: Фотопереписи Дуже гарні у всіх переписи і такі ж, напевно, смачнющі! От коли доживу до нової кухні і нового фотоапарата, то теж щось викладу. А наразі тільки сфотографувала стіл на День народження. Але ще потім на тарілки зробила квітки із білих серветок і посередині квітки положила круглу канапочку з червоною ікрою. Було гарно :o Позичала одного разу коліжанці набір ножів-виделок, бо їй не вистачало на велику забаву, а вона мені одного ножа загубила...По наборі, називається...Тому клала тільки виделки, але були самі свої - ми з чоловіком, мої батьки і брат
Відповідь: Фотопереписи Думаю нічого сташного якщо я куплю сир з жирністю 15%...і дам туди родзинки + курагу...і ще...геніальна думка, на печиво можна викласти маковий слой:dance:...точно...геніально!!!
Відповідь: Фотопереписи а можа так: ложка маку, ложка сиру - в один слой, по черзі...смачно виходить. А ще можна дольки мандаринки обдати окропом, порізати і додати до сирника. А ще можна вже спечений сирник помастити трохи кремом(можна повидлом, але краще кремом), викласти слой фруктів і залити то все шоколадом. Але тоді до самого сира вже фруктів не додають
Відповідь: Фотопереписи Як на мене...мандаринки лишні...вони можуть дати гіркоту, і не потрібний сік...а ось мак...Ліля...є новий рецепт Вашого сирника!!!!:dance:
Відповідь: Фотопереписи А у мене в селі на весілля роблять сирник то на тоненьке пісочне тісто кладуть макову начинку(мак+цукор+горіхи мелені+білки збиті) на цю красу, вишні в своєму соку і без кісточок і зверху вже сиркову массу. Смакота абалденна
Відповідь: Фотопереписи А для чого ж тоді я написала обдавати їх окропом? Тоді вони соку непотрібного не виділяють, весь сік залишається всередині. І мені більше подобається, ніж з курагою. але це на мій смак. З маковою масою давненько печемо сирник, а от за пораду з вишеньками дякую. Спробуємо!
Відповідь: Фотопереписи Сир жирністю 31%. Учора нарешті подивилася. :ninja: А додавати можна що завгодно. Я колись ще й ананаси додавала порізані. Перепис простий, дозволяє фантазувати.
Відповідь: Фотопереписи Та так... тут поляки також таке роблять. В макову масу ще додають родзинки. Я правда сир зверху віддаю чоловікові а сама мак наминаю, бо наркомаша. Але сир домашній і крем-сир філадельфія дають різні смаки сирнику. То як два світи. Сир домашній таки меншої жирності, а он крем-сир власне за рахунок високої жирності і гладший. Але взагалі то... сирник то файна річ.
Відповідь: Фотопереписи Скільки скільки % жирності...:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: в мене шок...я навіть не впевнена, що в наших маркетах таке чудо продається, я завжди брала 15% і думала, що це самий жирний, а то сир, чи сиркова маса?
Відповідь: Фотопереписи Продається... якщо у вас Рама є але не солодка або беріть Даніссімо ванільне в великій упаковці. Тоді вже не додавайте цукру.
Відповідь: Фотопереписи Так як сьогодні цілий день лиє дощ і малий накінець заснув я вирішила трохи покуховарити і згадала про цю чудову гілку і ваш салатик. Виходила з того, що було в холодильнику: соєвий соус звичайний, креветки також, перець одного кольору і яйця перепелині. Ось, що у мене вийшло... про смак напишу потім, коли всі покуштують... А на черзі Лілін кіш, тільки я ще не придумала як корж зробити. Лілю, підозрюю, що тісто на нього має бути солонуватим? Додано через 8 хвилин Я дивилися в Арсені і в магазинчиках біля хати не має Єдине знайшла сиркову масу вітчизняного виробника (здається "Словяночка"), але вона вже або з курагою, або з родзинками. Казали, що має бути ще без добавок. Думаю до неї цукру не треба буде.
Відповідь: Фотопереписи Може бути й без смаку, але не солодким. Тобто мінімум солі вистачить. Стандартне пісочне тісто: мука, маргарин/масло, сіль, 1 яйце, вода.
Відповідь: Фотопереписи Треба спробувати: форма в мене є, не маю тільки того "гороху", щоб тісто не піднімалося. Але воно в принципі й не дуже мало б підніматися...
Відповідь: Фотопереписи Сьогодні з вами готуємо файний бішкопт львівських господинь з назвою 200 грам. Його напевне всі знають але я вам всеодно запропоную Значить приготуємо продукти: Мука яйця цукор ложечка порошку до печива ваніль яблука. Я завжди до бішкоптів додаю ложку крохмалю. масло Додано через 9 хвилин Яблука обираємо від шкірки і краємо на грубші плястерки. Щоб яблука не почорніли заки ми зробимо тісто їх слід покласти в воду в яку треба додати або ложечку лимонної кислоти або сік з цитрини. Яблука собі спочивають а ми в між часі готуємо продукти для бішкопту. Витягаємо вагу і важимо всіх складників по 200 грам. (масло, цукор, мука) Тому що крохмаль робить тісто пухкіше, то я спочатку важу 200грам муки а потім надбираю дві великі ложки муки а натомість підсипаю крохмалю щоб в загальному вийшло 200 грам. Отже у нас має бути: 200 грам масла 200 грам цукру 200 грам суміші мука/крохмаль 1 ложечка порошку до печива 5 яєць Коли все зважили і приготували продукти, готуємо машинерію до роботи Машинерія готова і ніби можна братись до роботи, але ще забули про братруру. Братруру розігріти до 350 градусів фаренґейта, що дорівнює 180 градусів Цельсія і приготуємо бритванку - змастимо її маслом і постелимо масляний папір, або просто посипимо мукою/сухарями. Додано через 14 хвилин Далі все легко і просто. Масло викладаємо в міксер і збиваємо до пухкої маси. Заки збивається масло відокремлюємо жовтки від білків Масло збилось до масла всипаємо цукор і по-одному додаємо жовтки в кінці вливаємо 1 чайну ложечку ванілії, яку легко можна замінити ванільним цукром Додано через 16 хвилин Ставимо швидкість на одиничку/найменшу і всипаємо муку, якщо ви будете робити цю процедуру на великій швидкості то ви, кухня і все/всі довкола будуть в муці. Ну як Джеррі мишка. Додано через 24 хвилини По тім збиваємо білки, які ми ще кілька хвилин тому відділили від жовтків в гладку білу піну Тоді частину білків додаємо до нашої масляної маси і легко вимішуємо аби облегчити масло. В кінці додаємо решта білків і легко знизу на гору круговими рухами змішуємо білки з «жовтками» Готове тісто викладаємо в бритванку А зверху викладаємо яблука які лежали той весь час в воді. Яблука треба просто відкинути на друшляк а можете і з води виловлювати по-одному. Але ні... таки краще відкиньте їх на друшляк аби лишня вода стекла і тоді викладайте на тісто. Бритванку з пляцком ставимо до братрури і печемо приблизно 30 хвилин. Чере пів години дістаємо пляцок і посипаємо його зверху цинамоном. Запихаємо пляцок назад до п*єцу і печемо ще 10-15 хвилин до готовності. І в результаті дістаємо такий файний 200-грамовий пляцок і тішимо домашніх
Відповідь: Фотопереписи В нас такого чуда нема!!! Є пропозиція...нам потрібна контрабанда... :D:D:D:D:D:D Додано через 6 хвилин що таке...CINNAMON??? = КОРИЦЯ!!!!