Відповідь: Фуршетний стіл так пива достатньо, як підказує досвід коліжанок мартіні багато не буває!!!!!!!!!!Хоча я так багато брати не буду. Лікерів теж не буде., буде коньяк. А що буде ще на столі крім медовухи і самогонки,яка закуска? і під пиво?
Відповідь: Фуршетний стіл А скільки саме плануєте брати коньяку і мартіні? Канапе з салом, мариновані/квашені огірочки, помідорчики, ковбаски якісь, тато дуже хоче запечене порося або окорок. Під пиво стандартно фісташки, сухарики, чіпси, рибки різні і т.п.
Відповідь: Фуршетний стіл В суботу була на весіллі, до самогонки був гарбуз з вибраною серединкою, а всередині квашені помідори, огірки, сливки, крижавки; канапки з салом. До пива подали сир косичку, чіпси, горішки. До солодкого було віскі, мартіні, коньяк, лікери, сік все по 2-3 пляшки на 95 людей, вистачило всім)
Відповідь: Фуршетний стіл на 80 гостей (але у нас багато жінок і дітей) а це треба враховувати, а ще є зовсім не пющі(і не бабтисти вони зовсім),тому нам сказали 8 видів коньяку різних, 4-5 мартіні. А решта все лишнє, бо не пють, тільки понадпивають
Відповідь: Фуршетний стіл Ось я була дуже проти пивного столу на весіллі, адже у жару пиво можна запросто замінити на квас, а бутилочка пива після випитої за столом горілки ще нікому користі не принесла. з власного досвіду: у мене не весіллі було всього двоє "повністю" п*яних гостей - і (може за іронією долі )))))) це були люди, які все таки взяли пива на барі, бо ж як то люблять казати "пиво без водки - гроші на вітер". В нас коньяк був на всіх столах, тому на фуршетний вже не подавали його. На фуршетному було віскі (2 шт.), мартіні (2 шт.), лікери (3 шт.). І це на 70 чоловік. Загалом це було навіть трохи забагато, бо нам з нареченим навіть вдалось одну бутилочку лікеру (щоправда відкриту) собі у номер взяти (ми віддаємо перевагу лікерам або вину перед шампанським). Навіть в ресторані нам звернули увагу на те, що не варто брати велику кількість дуже різноманітного алкоголю (тим більше влітку), а якщо вже і ставити на фуршетний стіл, то бажано напої схожого типу.
Віскі (2 шт.), мартіні (2 шт.), лікери (3 шт.). Пляшки якого об'єму були - 0.5, 0.75 чи 1 л? І скільки видів лікеру було по 3 пляшки? Надіслано від мого HTC Desire X за допомогою Tapatalk 4
Відповідь: Фуршетний стіл В нас було 2 мартіні( по 1 л), 1 ром( 1 л) 2 коли до рому (по 2 літри), лікер( 1 л) на 30 чоловік. Всім вистарчило.
Відповідь: Фуршетний стіл віскі - 2 пляшки по 0,75л (звичайно, до віскі була кола і лід - але насправді не звернула увагу скільки коли було) мартіні - 2 пляшки по 1л лікери - 1 пляшка шоколадного (0,75л), 1 пляшка сливового (0,75л), 1 пляшка вершкового (0,5л) (по назвах не скажу, бо купувались в Австрії, а у нас таких немає).
Відповідь: Фуршетний стіл Можу сказати що у нас весілля було на 70 осіб, то випили 2л. мартіні з 5л.(а ми переживали що не вистачить). Бейліс випили лише 3 пл. по 0.5л з 6 пл, текіли випили 2пл. з 4-х, а от віскі пішло дуже багато, випили майже все, це приблизно 7л, лишилось біля 3-х пл. по 0.7л. Ну саме активно пили віскі, але в кожного може бути по різному, в нас гості постійно крутились біля фуршету, але як виявилось дуже скромно.
Відповідь: Фуршетний стіл З власного досвіду (80 осіб): На пивний стіл з 50-ти літрової бочки випили половину, фісташки і сир косічкою пішов на ура, чіпси і горішки не дуже, рибку не брали бо це не святково і запах... Стіл з "елітними" напоями користувався ше яким попитом: 4 літри мартіні (мали такий фонтанчик) випили зразу, і мені здається що якби було то випили б вдвічі більше)), 3 літри лімончели, 5-6 пляшок коняку, 2 бренді. Фрукти які були на тому столі, тоже дуже добре поїли. Козацький стіл зразу поклали 2 літри самогонки, 3 літри хреновухи, і 2 лівтри калганівки. Були різні канапе, оірочки, ковбаски. Випили дуже мало, ми думали ще доставляти а там ті бутилки майже повні стояли. + поки гості чекали наречених, офіціанти винесли не підносах на терасу напої з козацького столу і канапочки. Всі трошки перекусили, випили і розслабались. Але це все залежить від гостей в коліжанки самогонка пішла на ура, а різні мартіні так і стояли. І важливе значення має місце розташування столів. Дуже добре коли вони стоять десь на виході на терасу, чи біля альтанок, в кого там шо)
Відповідь: Фуршетний стіл напишу за наш фуршетний весілля на 85 осіб, 2/3 - це молодь пива мали 2 ящика по 24 пляшки, майже все залишилося до пива мали 1 кг порізаної бастурми, 1,5 кг фісташок та 1 кг горішків оці додатки до пива розійшлися з алкоголю мали чи то 5, чи 7 л мартіні, точно не пам"ятаю, але 2 пляшки залишилося, мали під 5 літрів разом коньяку і метакси, залишилося 2 пляшки метакси по 0,7 і десь 2 пляшки 0,5 коньяку і мали ще лікери: малібу і бейліз, разом під 3 л, пішли, як діти в школу, нічого не залишилося
Відповідь: Фуршетний стіл фісташок брали близько 1кг, там пачками вийшло трошки більше. Сир косічка 1 кг, але його треба подрібнити. Тому ми брали такими маленькими паличками, щоб вже не бавились. Доречі на одному весіллі на козацькому столі були варенники - смакота ше та, всім дуже сподобалось.
Відповідь: Фуршетний стіл Дівчата, незнаю чи в цю тему пишу, де ви пекли солодке (пляцки)? Не так давно живу в Львові, куди податись незнаю. Радили пані Стефанію (в Однокласниках - Стефанія коровай, пляцки) може хтось чув, бере за пляцок 180 грн і більше, я навіть незнаю чи це дорого чи ні? Розкажіть де ви замовляли, які ціни, буду дуже вдячна)
Відповідь: Фуршетний стіл Залежно яка вага і розміри. Хоча як за такі гроші це вже не пляцок має бути, а торт. А ми будемо самі пекти: мама, дві тітки та моя хресна.
Відповідь: Фуршетний стіл Моя знайома, доречі теж пані Стефанія, бере за пляцок 40грн + продукти по рецепту.
Відповідь: Фуршетний стіл Ми замовляли в п.Слави. Точно не скажу ціну, але в середньому десь 80 грн за пляцок (залежить який саме, бо брали і на фуршет, і в кошички різні). В них там ціла пекарня, все дуже організовано, от тільки комп'ютера бракує для обробки замовлень Можна замовити короваї, хліб весільний, торт, корзинки, навіть нарізку роблять в кошички гостям (які теж там можна купити). Тобто вас взагалі нічого не обходить, забираєте перед весіллям і все. Можу дати контакти.
Відповідь: Фуршетний стіл Ми теж брали в п.Слави в Лапаївці, в неї пекарня своя прямо за рестораном Соняхи.Записуєтесь на консультацію і все узгоджуєте.Нам ще пекла коровай і торт весільний.Окремо правда замовляли тісечка, бо вони дуже гарно дивляться на фуршетному столі.
Відповідь: Фуршетний стіл Покажу наші фуршетні столи. Козацьким гості були ну дуже задоволені! І фруктово-солодко-алкогольний правда, солодке в кадр не потрапило
Відповідь: Фуршетний стіл Які марки коньяку найкраще брати на фуршет? І що порадите на рахунок ігристого вина: вибір між "Золотою балкою" і "Salute Asti", яке смачніше? Просто такі, як ми "любителі алкоголю", то дуже важко щось вибрати. P.S. В мене склалось враження, що я одна готуюсь до весілля цьогоріч, бо дістаю всіх питаннями Ауууу, ніхто більше не йде під вінець?