Відповідь: Фуршетний стіл По свіжій пам'яті напишу про наші фуршетні столи. Кількість гостей - 145. З алкоголю були: - мартіні 5 пл. по 1 л.; - метаска 3 пл. по 0,5 л.; - коньяки різних видів 8 пл. по 0,5 л.; - лікер Canari - 10 пл. по 0,35 л. Лікеру зовсім не залишилось, а всього решту залишилось по 2 пл. Фрукти. Найбільше брали винограду, десь 12 кг. Ще були сливи, яблука, банани, персик, то кожного десь по 5 кг. Брали ще ананаси, кавуни та дині поштучно, але не пригадаю точну кількість. Щодо солодкого. Від чоловіка на фуршеті було 4 пляцки, від нас 7, разом 11 (включно з двома смачнющими сирниками). Козацький стіл. Мали запечену ногу і всілякі прибамбаси до неї (ковбаски, сальцисон, сало, квашені помідори/огірки і т.д.), самогонку, в т.ч. і фірмову, з моїх хрестин, медовуху, калганівку, хринівку. Все пішло на ура Ще був пивний стіл, але навіть приблизно ніхто не пам'ятає, чого стільки бралось. Сорі за велику кількість букв, але можливо комусь знадобиться інформація
Відповідь: Фуршетний стіл Дівчатка, підкажіть будь ласка, у мене весілля в листопаді. Пивний стіл, мабуть, не доречний) , правда? І ще це, мабуть, буде холодно, на вулицю мало хто піде. Козацький стіл робити в середині в ресторані? Чи обмежитись лише солодким фуршетом?
Відповідь: Фуршетний стіл Ми в листопаді обмежуємся хорошим фуршетним столом. Але тут просто наші погляди такі: ну не розумію я того кутка, де мужики тихенько від жінок "доганяються" самогонкою, а хто здоровіший, ще й пивом в додачу. Одного разу бачила на весіллі як коло того козацького столу крик був - жінка вирішила на людях розказати чоловікові хто він і скільки в нього алкоголю влізає. От тепер якось маю упередження))) Ще й не хочу дивитися як столи гнуться від смаколиків всяких, а люди на чіпси з анчоусами насідають...
Відповідь: Фуршетний стіл то як до того відноситися. Якщо як до попою, то так, але ж можна зробити гарно-з віскі, коньяком, мартіні, якісь лікери цікаві. І тоді буде вишукано. А ото "доганяються" то вже знаєте від людей залежить, а не від алкоголю
Відповідь: Фуршетний стіл якщо захочуть напитися/добре випити, то зроблять це незалежно від того буде козацький стіл чи ні
Відповідь: Фуршетний стіл то не від столу залежить, а від ваших гостей)))якщо передбачаєте що буде проблема через український стіл, то дійсно не варто його робити і з чого ви взяли що там мають бути чіпси з анчоусами, я бачила дуже вишукані українські столи, різні види самогонки, смачне сало в різних своїх проявах))), запечене мяско, квашенина і тд на одному весіллі до пива подавали раки і креветки, але то не є зразок для наслідування, але думаю до пива можна і щось інше придумати ніж чіпси (ну ок, ще чіпси, але анчоуси мені до весілля геть не пасують) ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ---------- ну холодненького пива дійсно більше влітку хочеться, а от козацький стіл якраз добрий, для зігріву))) але то все залежить від ваших бажань, якщо не хочете, то можна обмежитись дійсно суто солодким фуршетом
Відповідь: Фуршетний стіл Наш селянський стіл - самогонка, калганівка, в гарбузі квашені помідори і огірочки, канапки з салом, з ікрою, малосольні огірки з медом, домашня ковбаса, крижавки. Фруктова нарізка на сердечку - Пивного столу в нас небуло, хоч весілля було в жару (в серпні).
Відповідь: Фуршетний стіл Дивує мене, чесно кажучи, ідея фуршетних столів загалом. Для чого? Їжі і без того 3 поверхи замовляють, дорогий алкоголь або всюди ставити, або ніде, пивні столи - це просто смішно на весіллі, а солодке - поставити просто кенді-бар і все.
Відповідь: Фуршетний стіл Теж,коли після довгого життя закордоном, приїхала на весілля в Україні то здивувалася цим столам фуршетним. Як на мене то марна трата грошей. Бо сидіти їсти/пити за столом а потім ще й те саме біля фуршету. Забагато
Дівчатка, цікавить за скільки часу Ви шукали господиню до випічки пляцків? частину ми вирішили пекти самі а на частину треба допомоги: родина вся в інших містах, от і треба господиню) мама уже переймається, що не знайдемо нікого, хоча лишилося ще більше 4-х місяців.
шукали десь за 3 -4 місяці, бо там теж треба було записатись на дату , а саме замовлення давали вже за 2 тижні до весілля.
Як з якого боку подивитися..... Якщо бенкетний зал і танцювальний разом - то це таки зайве. Фрукти і так є на столах в гостей, сюди ж можна і солодке поставити. Була на весіллі, де діти розтягнули чіпси, поки дорослі вітали молодят))) В нас танці були в окремому залі, в який і перейшли всі гості. І поки в бенкетному залі міняли посуд і готувались до другого столу, в пригоді стали "Козацький стіл" і "Стіл для панянок". Сама до того ставилась скептично, тому робили їх без шику, але щоб було чим перекусити. Як наслідок - майже нічого не залишилось))) Самогонка йшла не дуже, а пиво - нарозхват - ніч була дуже жаркою)))
A o --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- A osj ci pidtavku vsjaki na stoli bylu v resorani chu vu sami ix wykalu? --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- Kolu vu bylu to tanzjyvalu na terassi(tam takuj balkon) chu v prumiwenni?
Mogete i meni poradutu dobrogo kondutera y Lvovi?Golovne wob smachno)djakyjy) --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- Pryvit. Vpiznajy Vusokuj Zamok) Wo mogete skazatu za njogo? Mu pokuwo zypunulusja na jogo Klasuchnomy zali. --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- A peche po recepty zamovnuka chu za strogo svoimu? Dajte byd laska kontaktu. I za skilku chasy treba ii poslygy reservyvatu?
Дівчата, в мене питання є. Як розрахувати кількість солодкого в кошики? Скільки по вазі на кошичок планувати?
Я так розумію, то йдеться про ті кошички, що гостям додому роздають? Ви по вазі не дуже орієнтуйтеся, бо то все дуже відносно, скажімо з 1 кг сирника, який дуже важкий, вийде значно менше шматочків, ніж з 1 кг якогось бісквітного, набато легшого пляцка, та і ще від висоти залежить, можна зробити кілограмовий пляцок розміром 30*30см, а можна 50*50см. Тому Вам краще запитати у тих в кого замовляєте якого розміру будуть готові пляцки, і тоді вже орінтуватися, а ще краще скажіть скільки корзинок палнуєте роздати, і вони самі порахують і ще - кількість корзинок не = кількості гостей, якщо запрошуєте сім'ями, чи парами, то дають 1 корзинку на сім'ю, пишу Вам це, бо сама на тому прорахувалася, добре що господиня, що солодке нам пекла спамятала мене
Це залежно які кошики. В основному йде по 4-5 кусків пляцків (це 300-500г). Що Вас ще цікавить (я печу на весілля і можу розказати).
Мої батьки були недавно на весіллі в близької родини, то потім мама нареченої зранку казала, що то аж гріх стільки їжі викидати намарно і що дурницю зробила, що робила козацький стіл, тому що 75 % так і залишилося недоторканим на тому столі до ранку ....
ну то, напевно, від контингенту запрощених дуже залежить, ми були нещодавно на 2 весіллях, то на першому, де була в основному молодь і більш міські жителі - козацький стіл з салом, самогоном, якимись соліннями і т.д, також залишився майже не зачепленим, зате пивний рознесли напевно за годину. А на другому весіллі було багато страших чоловіків, на скільки я зрозуміла, в осоновному з села не можу бути впевена на 100%, бо ми були запрошені з іншої сторони, тому тих людей не знаю - то вони самогон і закуски до нього зацінили, і залишився на тому фуршеті мінімум