Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

1. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

Сестра зараз лікує малу від аскарид,3 дні давала ворміл,і зараз вже тиждень п"є пижму+олію гарбуза+полин(все в таблетках)...і от питання:коли та вся гадость після того лікування має виходити? чи то має бути видно на калі?

2. ViTanya

ViTanya Member

Зразу після лікування і має виходити. В калі нічого видно не буде, вони загинуть, розчиняться і вийдуть з калом.

3. shkodnica

shkodnica New Member

Треба було трошки по інакшому, спочатку травити полином і гарбузом, під час того аскарида перестає яйця відкладати в несприятливих умовах. А потім ворміл або інші препарати. Коли дитинку обсипить прищіками або буде тошнити, значить скоріш за все вбили. Раджу вам під час прийому вормілу пити енерлів, щоб по печінці не вдарило.

4. Vika

Vika Well-Known Member

а хіба аскарид в горшку не видно, коли виходять?

5. shkodnica

shkodnica New Member

Може ви плутаєте з гостриками. Малемькі білі. Аскариди досить великі, 10-30см дорослі

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

вони коли гинуть то розчиняються,
    Ви впевнені що це аскаридоз?, здавали аналізи?

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

цілою аскарида виходить тільки живою(((

6. robik

robik Member

Яка різниця, що за чим пити? Ворміл дуже силий і дієвий препарат. Прищики, нудота - це не ознака того, що гельмінта вже нема, а алергічна реакція на сам препарат, або на пижму, полин і тд.
    ????
    Аскарида вийде сама і не лікуючись, бо живе один рік. І не вмирає сама по собі в кишківнику, а виходить назовні. Паразит(ка).

7. Vika

Vika Well-Known Member

ні, просто пам"ятаю як я була мала, бабуся травила мені чимись аскарид, то воні були в горшку, схожі на дощових червів. і я думала що як виводити ліками то вони виходять цілі.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. shkodnica

shkodnica New Member

я бачила як аскарида виходить(( а нащо після вормілу пити полин чи піжму? Якщо ворміл такий дієвий препарат?
    Лікарка колись сказала, що глистів треба гнати, а не вбивати, бо потім сильна інтоксикація. Якщо вже ніяк, то тоді звісно хімія.

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

або ж, що найбільш імовірно,

10. robik

robik Member

Хай буде так.
    Тоді всі, чи більшість з прищиками і нудотою - інвазовані? мають інтоксикацію коли гельмінт живий, а потім коли вмер, а потім знову коли виходить. І все через них паразитів.

11. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я вже просто у відчаї. Виявили у Юсті в грудні аскариди і ціп"як. Пропили всією сім"єю Ворміл, і повторно через 2 тижні. Далі виявили. Знову пропили Зентел, двічі. Знову є!:girl_cray: Виносили всі килимки, іграшки на цілий день в 25-градусний мороз, все почистили-помили, білизну спальну міняли часто, прасували ретельно. ( під час курсів лікування). Дитина ходить ще в памперсі. Тепер вже взяла з коралового клубу якісь препарати - буду давати. Прадила людина, якій не маю підстав не довіряти.
    Хочу запитати про те як в домі прибрати щоб позбутись тих личинок? Я вже думаю, може килимки попрасувати через шматку? А всі поверхні достатньо обробити гарячою водою з локом емвеєвським? Чи може чимось іншим порадите? (Юстя влітку дуже їла землю! От і заробили) І що ж далі нам робити? Я вже не знаю як тим лікам з аптеки довіряти, як пише Англія, а по штрих-коду Індія.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Тобто в домі можна не переживати про зараження? Маю на увазі заражена дитина, залишаючи яйця гельмінта на килимку ними ж не заразиться? А батьки через поцілунки можуть заразитись?

12. Solomi

Solomi New Member

перездати в ішній лабораторії

а ще , коли ми виводили глисти, то 3 дні до прийому зентелу пили абсорбент, щоб вбиті глисти вийшли
    потім 3 дні зентел
    потім ще 5 днів знов абсорбент, щоб знов вийшли мертві личинки

13. true

true New Member

Скажіть будьласка, яким чином вам їх виявили? Ви кров з венки здавали , чи кал? І симптоми які були?

14. Solomi

Solomi New Member

і в 2 рочки дитині мабуть вже можна пижму заварювати
    місяць пропити, може буде покращення

бо труїти хімією так часто не варто, печінку посадите

15. Natalia

Здавала в інфекційній лікарні (Івано-Франківськ) кал. Там, кажуть, що роблять добре. Симптоми - в 10 міс дитина важила 10 кг, а в 1 рік і 11 міс - 11кг, поганий апетит, на узд сказали що збільшена селезінка і треба здати на глисти.

ми теж з вормілом так приймали, але я зрозуміла, що сорбент для очищення крові.

Я теж такі висновки зробила. Але думаю, що то не хімія була, а крейда. Сам лікар застерігав щоб індійські ліки не купляти - я все місто обійшла.Всюди пише Великобританія, а по штрих-коду - Індія.

16. RamirZ

RamirZ New Member

В мене малий довго кашляв, не знали, що це (підозрювали і кашлюк і астму, шукали алергію, туберкульоз, попадання чогось в дихальні шляхи). Робили навіть рентген легенів. Потім знайома сказала, що в них усе було схоже і виявилось, що таку картину дають пранці. Я порадилась зі педіатром, вона нам склала схему лікування. Виглядає дуже складно, але тільки цей спосіб нам допоміг. Надаю російською мовою, як мені написала лікар, щоб нічого не спотворити:
    Початок цитати
    "1 шаг: Вермокс по 1 таблетке 2 раза в день. 3 дня.
    2 шаг: клизмы, которую надо делать через день, это микроклизма, можно после нее и не ходить в туалет, но лучше ее делать сразу после прихода из сада. В стакане молока сварить большую головку чеснока до мягкости. 70мл молока процедить, остудить и поставить из него клизму. В этот же период готовьте морковные фрэши по 2 столовые ложки 2 раза в день за 20 мин. до еды. Каждый день. Все это делаете 1 неделю.
    3 шаг: в течение 2-х недель давать свежие семена (сохранившие внутреннюю зеленоватую поверхность кожуры) тыквы. Очищенные семена смолоть на кофемолке 2 десертные ложки и принимать натощак, сколько сможет съесть, запивая конечно. В этот же период принимать полынь. Чайную ложку сухой травы полыни горькой залить 2 стаканами кипятка, остудить, процедить. Принимать настой по 1 столовой ложки 3 раза в день за 20 минут до еды.
    4 шаг: повторить Вермокс, по той же схеме. 1 таблетке 2 раза в день. 3 дня.
    5 шаг: энтерос-гель 5 дней по 1 десертной ложке 1раз в день на ночь.
    6 шаг: заварить 1 стаканом кипятка 14 г смеси из равного количества золототысячника, тмина и пижмы. Настаивайте 1 час. Пейте по 1 десертной ложке 3 раза в день. 1 месяц. Если найдете кору ясеня, то приготовить из него крепкий отвар и давайте по 1 стол. ложке 3 раза в день.
    Согласна, что схема очень сложная, но я учла здесь все моменты и прописала как можно меньше химии, поэтому желаю удачи!" Кінець цитати.
    На третьому тижні лікування кашель пройшов – наче пошептали. Можливо, комусь знадобиться.

17. robik

robik Member

Як я зрозуміла, мова йде про річну дитину. Аж цікаво в який спосіб могла заразитися дитина? І який саме ціп"як виявили? І яким способом робився аналіз? серологічний?
    Аскаридоз не є контактним гельмінтом, тобто від людини до людини не передається. Пити антигельмінти всім в сім"ї - немає ніякого сенсу.
    Про ціп"як. Якщо карликовий - то звідки взявся? якщо свинячий чи бичий - то 1000???

18. RamirZ

RamirZ New Member

Аскаридами навіть 2-місячна дитина може заразитися, якщо їй до рота потрапить якимось чином земля. Щодо ціп'яка, то в рік уже дають м'ясо, тож через не просмажені котлети, приміром, могла заразитися.
    Я теж помітила, що хімічні протиглисні засоби останні два роки не мають суттєвого впливу на збудників. Лікарі до того ж кажуть, що іноді краще дитині чи дорослому жити з якоюсь кількістю паразитів, ніж раз на пів року піддаватися впливу "хімії" (принаймні – для печінки).
    Ми проводимо профілактику у вигляді приймання гарбузового насіння курсами. Навесні та восени. Треба купити обов’язково круглий гарбуз. Вийняти серцевину з насінням, просушити. Перекрутити на бленд ері разом з лушпинням і давати по кілька ст.ложок за 20 хв. до їжі 2-3 рази на день. Так 3 тижні. В наших знайомих в дитини через тиждень вийшла аскарида.
    І ще. Я вже писала в ін.темі, повторюся, бо для багатьох це важливе питання. Купила недавно гарну дитячу книгу "Про чисті ручки" Б. Жолдака. Позаду казки – розділ для батьків. Гарно підібрані матеріали (питання-відповідь) про різні види глистів. Н-д, для тих, хто все ж таки робить щеплення: перед щепленням поганяти глистів треба обов’язково. Виявляється, собакам теж перед щепленням виводять глистів. Там ще багато корисного. Пошукайте в Гуглі - "Про чисті ручки".

19. Natalia

Яким способом - не знаю. Дитина влітку ( їй було 1.5 роки) їла землю, камінці!!! Це був просто жах і мені не вдавалось вберегти її від такого заняття. :sad: Лікар сказав. що і аскариди і карликовий ціп"як з грунту. А хіба не так? Яким чином карликовий ціп"як передається?

20. Wiktor

Wiktor New Member

Бажання їсти неїстівні речі, зокрема землю, пісок, то ознака порушення мінерального обміну в дитини. В таких дітей є схильність до глистних заражень. На це звертайте увагу, а не за глистами полюйте.