Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

і як результати?

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Не виявилено нічого навіть подібного до глистів ні у кого з нашої сім"ї. Оплатила за нас трьох + за малого додатково ще аналіз на ентеробіоз - 152 грн.

Але думаю ще навідатись і у ветлабораторію здати.

3. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

А до дядька з Промислової треба якесь скерування? Скільки коштує аналіз? Дайте контакти в пп, будь-ласка

4. Lilimania

Lilimania New Member

Дівчата, мені тут порадили як ефективний спосіб позбутися глистів - це Екстракт грейпфрутових кісточок виробництва однієї швейцарської фірми. Ціна не з дешевих, близько 400грн за 30 мл.
    Чи хтось чув, лікувався вже таким?
    Мені одна мама казала, що нічим не могла вивести глисти, а от цим вивела. не знаю наскільки дієве, ніби-мало б бути без побічних ефектів, бо ж лікарство з натуральним складником, але ціна...

5. AilataN

AilataN жива

В дев"ятому році препарат "Цитросепт" коштував в аптеці 114 грн за 20 мл. Також його ( тобто екстракт кісточок грепфрута, тобто ЕКГ) можна придбати у інших БАДівських компаніях ( зокрема Вівасан. То напевно, про нього вам говорили, як про швейцарський препарат)) за ціною наабагато дорожчою ніж аптечна.
    Стосовно глистів- то я би не дуже надіялась на дію тільки цього препарату.

6. Жменька

Жменька Well-Known Member

Ага, а ще нам лікар з представництва тої самої швейцарської компанії радив моїй дитині від глистів ефірне масло розмарину пити (на етикетці якого написано - ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗОВНІШНЬОГО ЗАСТОСУВАННЯ) та масло тих самих грейпфрутових кісточок мені від глистів пити (на етикетці - те саме - для зовнішнього застосування), виробництво - звичайно, та ж швейцарська компанія. Ми не пили того, а вам вирішувати.

7. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Моя свекруха собі купує тої фірми багато препаратів і мені часто купує різні масла ефірні,креми,сиропи і т.д. якість значно відрізняється від аптечних, мені то все дуже подобається, але я б сама не купляла бо ціни для мене зависокі. Масло грейпфрута теж обіцяла малій купити.
    на рахунок того що написано на етикетці, то спеціально передивилась, на всіх етикетках, які наклеєні по верх коробочки українською мовою написано для зовнішнього застосування, але маю їхні книжки з описами, то там багато які масла п‘ються внутрішньо, в тому числі і грейпфрут, але треба обережно бо то концентрат сильний. Я того не рекламую, бо сама не купляю, але багато чого маю з їх продукції, тому можу спокійно казати що то класна річ і воно помагає, але зазвичай лікується тим довго, бо то все-таки аромотерапія.

8. нталька

нталька Well-Known Member

Користуюся вже не один рік таблетками того екстракту. Не вівасанівськими. В основному при отруєннях чи підозрах на щось таке, полоскання горла інколи, для дезинфекції. Хороший засіб. А з концентрацією треба бути обережним, особливо для дітей. Але ніколи не чула і не зустрічала інфи про те, щоб ним від глистів лікуватись.

9. analastanka

analastanka тень на стене

10. Lilimania

Lilimania New Member

На сайті вівасан в описі того Екстракта грейп. кісточок пише, що він призначений в т.ч. "для лечения кишечных паразитарных заболеваний".
    Наскільки правильно розумію, то від глистів.
    Але не буду займатись самолікуванням, тим більше своєї дитини, будем лікуватись тим, що призначила лікарка. Дякую за дописи

11. Solomi

Solomi New Member

12. AilataN

AilataN жива

Тим більше не варто вестися на всякі "швейцарські" екстракти.
    Екстракт ( не масло! це різні речі) грейп.кісточок можна купити в аптеці дешевше, але глисти тут ні при чому :)

13. Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

І нам теж вона порадила.

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Звернулась до своєї знайомої лікарки з поганим самопочуттям і постійною швидкою втомою, вона сказала що це можливо і глисти бути в організмі, плюс ще ранковий кашель нізтого нізсього, і ще пару ознак, і порадила мені "Декарис" 1таблетка на ніч -3 дні і через 2 тижні повторити, каже непогано й для профілактики від глистів і сама це робить, каже хороші ці ліки, от купила, планую сьогодні почати пити, нехай навіть немає глистів, то хай і не буде, але таке відчуття, що таки є.

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Місяць тому здавала кал на аналіз ветеринару Олегу Івановичу. Так він виявив аскариди і яйця гостриків, теж радив спершу дати легеньке проносне а тоді вже давати ліки від глистів. Почитала багато цікавого в цій темці і вирішила ще поздавати аналізи у лабораторії. Але так склалося що через декілька днів мала мені два дні мала діарею і Т, відповідно всі питання на рах. глистів посунулися, головне переживала щоб дитина швидше одужала.
    Це в мене такий довгий вступ:girl_wink: Я останні місяці присіла на насіння гарбуза, дуже воно мені смакує, доця само з собою разом зі мною його їсть, з"їли його ми досить багато. Тиждень тому доця попісяла в горщик і вийшла одна напів розкладена аскарида:khomyak: Я звичайно спершу була в шоці, але на власному досвіді можу сказати, що в нашому випадку ветеринар був правий, та й так сталося що організм сам очистився, і підозрюю що насіння гарбуза теж посприяло (почитала в інеті що його використовують власне щоб прогнати глисти, звичайно там є різні рецепти, а нам вийшло так.) Хочу на днях ще раз здати на аналіз ОЮ, і в лабораторію, що нам зараз скажуть.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

нічого собі...

а насіння гарбуза ви зранку натщесерце гризете?

пригадую, що теж ним лікувалась свого часу, бо під час вагітності (о жах) десь в середині терміну виявили у мене глисти. Я мала їсти насіння натщесерце, пити гарбузову олію, але мене страшно тошнило від того всього і я не змогла пройти курс.

17. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ні, не натще. Здебільшого під вечір, ну але таки багацько того насіння згризли, Настя навіть навчилася сама чистити:) і досі просить дати сємкі.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і, до речі, насіння обов"язково має бути сире, тобто не підсмажене

19. Solomi

Solomi New Member

дуже слабий препарат, реально хіба дітям давати, а дорослим сумнівно що допоможе

з чого Ви взяли що то аскарида ?
    на аналіз носили?
    може то щось по жіночому вийшло, чи думаєте в дівчинки такого не буває?

20. Pulupjak

Pulupjak Active Member