Голос країни

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Капризуля, 6 Червень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Голос країни

саме це вона і сказала. Але щодо Табакова скажу таке: він або далі вилетить, бо явно не у форматі Арбєніної. Або буде круто себе ламати і то вже загубиться Табаков, а буде щось неясно що ( бо знов -таки він не буде працювати чи гармонічно виглядати у форматі Арбєніної).

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Взагалі мені голос Табакова дуже подобається, але, здається він вже трохи "зазвєзделся".. Пригадую, яким він був колись в "Шансі" - приємний, інтелігентний, без понтів мужчина. Хоча на той час також мав великий досвід в "Орфеї". Це вигідно відрізняло його від Дмитриченка, якого просто не зношу.. А зараз.. Одна "ухмылочка" при фразі "ти один з найсильніших" чого варта. Як вони будуть далі працювати з Арбєніною, не уявляю.. Особливо, враховуючи, що вона не заохочує прояви "зоряної хвороби" :)
    А як вам виступ Ілларії? Мені сподобався. Але чи то мені здалося, чи вона в одному моменті видала якусь недоречно-народну нотку, а потім виправилася?..
    Циганський табір коментувати не хочу, про дует все вже сказано.. А хто там ще виступав? :confused:

3. solomka

solomka Active Member

А як вам дует Ангеліни Моняк з Ужгорода (якщо не помиляюсь) і Ярослава Радіоненка? Дівчина красуня і голос має дуже гарний. Але і суперник в неї досить сильний, неформатний. В цьому двобої для мене інтриги не було, чомусь була впевнена що Ангеліна переможе.

4. Raven

Raven Мама малятка

Теж сподобався виступ Іларії, троха почала під Матвієнко косити, але наприкінці виправилася. Сподобався дуже спів Селянського, дивує чого його в батл поставили з тим дуетом. Абсолютно різні типажі. А Табакова я пропустила, ех.....

5. Colombina1982

Ярослав справді дуже цікавий, неординарний, але.. Ангеліна звучала сильніше, впевненіше, ввійшла в образ.. А Ярослав знітився, і здався без бою.. Мабуть, просто не конкурсний виконавець, і все тут..

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я б не сказала, що надто він змінився... Як на мене, то змінився так, як всі люди з часом, віком і т.д. Може я не надто прискіплива, але зверхності і "ухмилочок" не помічала...
    А тут думаю ключове слово "працювати", що-що, а це він вміє)))

Слууухайте, а то лиш мені хочеться Ширко зловити і нагодувати і попрасувати? Якась вона така вже тендітно-нещасна....

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і я такої ж думки. Він просто сбее вміє вести на сцені, вже нема невпевненості якоїсь, сором'язливості. Але щодо "зазвєлдєлся" не знаю, не помічала..

8. Colombina1982

Певно, то в мене загострення прискіпливості :girl_mad: Буває.. Але, безумовно, Павло один з найкращих конкурсантів, і мені принаймні не буде шкода, якщо він переможе. З усіх персонажів не маю жодної симпатії хіба до Яремчук.. Ну не подобається мені і все, будь вона хоч 1000 разів талановита..
    Нагадайте, будь-ласка, хто така Ширко? :scratch_one-s_head:

9. Freitag

Freitag Active Member

Ось таке дівча)
    Мені вона чомусь теж здається якоюсь глибоко нещасною :scratch_one-s_head:

10. Colombina1982

Думаю, шоколадно-булочкова дієта зробила б її трішки щасливішою. Принаймні візуально :girl_curtsey:. + щасливе кохання для психологічного комфорту :girl_in_love:

11. solomka

solomka Active Member

ну це в неї є - її хлопець Іван Березовський теж пройшов сліпі прослуховування, тільки ще не брав участі у двобоях. Ширко ще й переживала, щоб їх разом не поставили співати.

12. Freitag

Freitag Active Member

От лишень під час відбору вирішили показати пікантні світлини того Березовського і Міли Нітіч. Я все розумію - піар, реклама і т.д:girl_cool:. Але якось то :8:. Неприємно одним словом )

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

Як вам скандальчик з Віталіною Васалаті?

14. terezka

terezka котяка-вишивака

аналогічно, як і з Березовським "я співаю наче птах, а оркестр лажає"
    думаю, що правильно її покарали, хоч спочатку я не зрозуміла чому обрали не її (нюанси оголосили пізніше)

15. Fechka

Fechka Member

Гадаю це просто відмовки! Може і інші учасники вдавались до таких витівок, підспівували другому учаснику там де це не заплановано,чи переспівували той чи інший куплет,в цьому випадку рішення Пономарьова потрібно було виправдати, і це успішно зробили.
    Як на мене Віталіна виглядала достойнішою. Проте я не музикознавець, в правильному виконанні нічого не розумію. тому....

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Може й так, але закатувати такі істерики:girl_impossible:так що добре що її не взяли.Якщо й не справедливо її не взяли, то треба було їй прямо сказати це на камеру, а не завивати і бігати до Пономарьова на розборки, це ж не дитячий садок, всі вже дорослі адекватні люди. Проти неї висловився і Меладзе, от його думку. поважаю

17. Fechka

Fechka Member

Всі ми на щось надіємось, можливо вона переоцінила свої можливості і результат на її думку вийшов несправедливим. ЇЇ опонет відома особистість, вона програвала йому вже на початках. Він таки співак і засвітивсяна шоу "Останній герой". Вона сподівалась на справедливе чудо, хоч він відоміший за неї та вона його обійде. Та сталось так як не гадалось.

18. Raven

Raven Мама малятка

Вона просто своїм співом не в своїх місцях перебивала хлопця. Він вступав, а за чверть секунди вона і виглядало так ніби їй тре пілаштовуватися і наганяти темп, а хлопець неправильно співає.

19. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Мене цей скандал теж вивів- її сестра мені дуже проімпонувала у сліпих відборах. Але яблуко від яблуні.....Одним словом талант-талантом, але і такт має бути.
    З таким гонором її не навчиш нічого, бо "вона все знає і вміє"

І Березовський пів пісні реготав зневажливо. Ширко така скромна, а він....Жах, що вона буде з ним робити?

20. Colombina1982

Особливо після того, як він навіть не дочекався її вчора за кулісами.. Так її шкода.. Файна дівчина, але таки "нет в ней жизни". Тяжко їй буде в шоу-бізнесі..

Сподобався коментарій Меладзе відносно дій Арбеніної, того, як вона складала пари і підбирала пісні, щоб зробити чисто чоловічу команду.. Я її давно в "комбінаторстві" запідозрила.. Але нащо було того радіоведучого "тягнути за вухо" на сцену при умові зайнятися вокалом.. Це ж не конкурс "Самий обаятельний мужчіна, якого навчили співати на проекті.."
    Крім того, отой її докір Селянському, що він "двох класних пацанів" піддавив, чи якось там.. Дюже необ"єктивна жіночка..
    Притягнула Івана допомогти їй з вибором, бо він вибирає серцем... Типу "бачите, не забула, мамочка".. Таке то все награне..

Було одразу зрозуміло, що Аскара поставили в дуеті з Яремчук, жиби викинути.. Але та її Тройка", і то при такому "сильному українському корінні"... Не мо-о-ожу того слухати..

І трохи не сподобалося, що Скрипка вибрав Киричук за реакцією залу. Природно, що людям більше сподобалася українська пісня, а не сербська, в якій вони ні слова не зрозуміли.. Але чомусь мені Киричук не симпатична, краще б пройшла її суперниця.

Коротше, вчора був вечір великих і малих розчарувань..