Графіки БТ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем lastivka, 6 Серпень 2012.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Графіки БТ

ну так, і якщо щодня будуть такі "не враховувати", то сенс в тому графіку?

2. Korzuk

Korzuk Active Member

Дякую дівчатка, що помогли трошки розібратися. Звичайно, що діагнози мусить ставити лікар, але з вашою допомогою хоч трошки стає зрозуміло що там твориться:girl_impossible: Ще цей цикл доміряю і йду на консультацію, до своєї Г. А про слиз я навіть незнала що то треба в середині дивитися, постійно слідкувала коли він назовні вийде:girl_sad: мені ше вчитися і вчитися.

3. Korzuk

Korzuk Active Member

ого, бебіплан визначив день овуляції аж 26, а я вже думала цей цикл без овуляції...

4. Vittoriya

а бачите, я ж казала, що ще може бути овуляція.

5. Korzuk

Korzuk Active Member

ага, дякую:girl_wink: добре що хоч так пізно відбулась.

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я тільки хочу застерегти, що програма- вона програма....А якщо не всі дні однаково мірялось чи були інші якісь фактори - то часом може бути похибка туди-сюди. Але за пару циклів вже починаєш інтуїтивно бачити, де та ціла "О" була :)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я маю на те трохи свою думку, бо

і по-перше- щоб така пізня овуляція була ефективною, то цикл мусить бути хоча би, у вашому випадку, мінімум 36-37 днів.
    по-друге, навіть в аноуволяторних циклах часто перед початком КД темпа може трохи піднятися, але це не означає, що О відбулась, проте програма її намалює.

8. Korzuk

Korzuk Active Member

Звичайно програма може і не правильно намалювати, якшо чесно то я не дуже довіряю тій програмі, малюю ще й на папері графік.

9. Vittoriya

то правда, тому в мене бували цикли і 45 днів.. То правда рідко-стрес , чи зміна якась спричинила таку відтяжку і на 30 день циклу на огляді в гінеколога мені лікарка казала, що в мене зараз період овуляції...
    Я вже побачила той цикл, що Korzuk викладала (воно виявляється додає дані в тій картинці :)) і моя думка змінилася, не знаю , чи варто довіряти, бо воно таке враження, що побачило той один скачок і проставило, але після овуляції т-ра має триматися вище лінії, а тут щось не дуже.. Але то лиш один цикл, мало що можна сказати.

10. Korzuk

Korzuk Active Member

в мене теж склалося таке враження...ну буду міряти далі може картина трохи стане зрозумілішою:girl_in_dreams:

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Скоріше за все, що той цикл не буде такий довгий, бо мене вже страшенно болять груди і живіт ниє (таке враження шо КД вже є, але якась пробка їм вихід закрила, тільки трошки мазанина якась...) думаю Ви мене зрозуміли...:girl_blush2:

11. Vittoriya

дівчата, після овуляції БТ одразу має піднятися? По відчуттях в мене О вчора була-пік слизу, шийка матки високо і м'яка і прожилка кров'яна в слизі була, але от нині т-ра не піднялася ( вчора 36.53, нині 36.56). Я вже кілька циклів розумію, що О посунулася , бо довжина циклу збільшилася(в мене все якось трохи по-різному, але в районі 14-16 дня все О була).

нині вже так багато слизу нема, хоча ще є, то О ще не було?

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ні, може підніматися поступово в районі трьох днів. То є норма така, не обов"язково має бути скачок.
    В мене взагалі тих скачків ніколи не було.
    Мені взагалі виглядає О на 15-16 ДЦ, з умовою якщо БТ і надалі буде підвищуватись.
    Але то все відносно.

13. Vittoriya

Нє, точно нє, я теж так думала по т-рі спочатку, але тому власне і важливі відчуття свої і спостереження за шийкою матки і слизом. Бо таки вчора був пік слизу, побачу, що там далі буде з т-рою. Мені так подобається вимірювати БТ :), якось так цікаво спосерігати за своїм організмом і бачити як та лінія т-ри довшає :)

14. Vittoriya

ще хочу додати, на мому графіку є зниження т-ри, але після О таки має бути скачок, може не відразу, але має т-ра стати вище середньої лінії, а в мене вона тут буде десь на 36.6 і після 15 д.ц. т-ра дуже трошки піднялася, скачка не було. От нині вже є.

15. DValyaD

DValyaD New Member

Дівчатка, порадьте будь ласка, де можна будувати графік? Можливо в когось є хороша програмка на телефон.
    І ще питання, а міряєте Ви температуру весь цикл? Чи починаєте міряти з 5-6 дня циклу?
    Буду дуже вдячна за відповідь!!

16. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Свій графік будую на бебіплані.
    Ще можна на звичайному аркуші, бо деяких пунктів на бебіплані нема, особисто мені це не принципово, роздруковую і дописую те чого бракує в програмі.

Якщо у Вас смартфон, то перелік програм безконечний, розрахунок повністю на програму я б не довірила, але для зручності можете собі одну з них завантажити, то вже тре дивитись що Вам підійде.

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я щось по своєму графіку не розумію, коли в мене була О.

18. truskaffka

Гммм.А ти все в один час вимірюєш? Скажімо от вчора як? Якби вчора не було спаду знов...то я б думала про О.

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я вимірюю в один час, але я вчора спала перед вимірюванням лише 3 години, бо в неділю попри свято були на дискотеці))) 3 години, то певно замало, пра?

20. truskaffka

Ну спробуй списати на то :). Постав "не враховувати" і далі міряй. Думаю, що буде вже вгорі - і тоді стане ясно, що і де було.