Інтервальні тренування

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 15 Жовтень 2012.

1. Chereshka

Chereshka New Member

Відповідь: Інтервальні тренування

Доробила я 6 раунд занять першого тижня, це кошмар оці віджимання від підлоги. Я ніколи в школі не любила це робити, а тут приходиться для себе рідної. Останній раунд і останнє віджимання, думала лицем об коврик таляпнусь))))))))

2. Мія

Мія Well-Known Member

Ще не всіх проаналізувала, але тентенції гарні.. ЧСС починає падати разом з вагою, дівчата гарно адаптуються, а це значить що ми успішно можемо подолати наступні 40 днів тренувань.

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

Фсьо, відстрибала:) ледь жива, але тішуся що вистачає мені сили волі:) Табличку скину ввечері, зараз трошки не маю часу:)

Мія, скажіть будь ласка, у випадку коли вже "силы на исходе", тобто наприклад зробила 15 секунд вправи, а ділі м"язи вже не слухаються(в мене це на останніх раундах буває) то краще в такому випадку робити вправу інтенсивно скільки є сил а решту часу лишити на перерву(наприклад 15 сек вправи і тоді 15+10= 25 сек перерви між вправи) чи робити не так інтенсивно але всі 30 секунд?

4. Мія

Мія Well-Known Member

Сердечко вже майже у всіх підготоване, то ж навантаження йде більше на мускуляртуру, тому, власне з останніх сил треба намагатися працювати, а не розважливо тримати себе до останнього раунду. Мязи повинні буквально пекти і кипіти і якщо так не є, рекомендується додавати ще один раунд, але тільки в тому випадку, коли серце нормально справляється. Тобто ви не млієте, немає жаливої задишки, не крутиться голова і серце не вискакує. ЧСС повинно бути в межах 60-80% від максимуму не більше. Практично у всіх так і є зараз. 2 тиждень тренував більше серце ніж мязи. В наступних тижнях важливе не стільки ЧСС скільки власне відчуття того що всередині мязів вилили кипяток, тому тренуватися треба прикладаючи зусилля і останні раунди повинні(!) даватися важко.

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

для перевірки "правильного виконання" можна схрестити ноги, тоді задня нога не буде згинатися в коліні і гарно розтягнеться.

5. HalynaKv

HalynaKv Member

І я щойно відзаймалася, несподівано навіть для самої себе, бо планувала аж завтра відновити тренування. Ну але так сприятливо склались обставини. :girl_curtsey:
    Робила третій день другого тижня, чергувала біг і ходьбу - ну то так можна жити :girl_smile: зробила всі 5 раундів, ЧСС 156. На вихідних наздожену те, що пропустила. То я табличку сьогодні не скидаю? До речі, об'єми мене сьогодні засмутили - чогось всюди в плюсі, хоча вага ніби не змінилася.

6. Strawberry

Strawberry New Member

І я відпишусь) раніше не мала змоги. В мене чеивертий день другого тижня) Сьогодні мала вільних півгодини якраз для тренування, робила все по пам'яті і чомусь думала, що всього 4 раунди, а не п'ять( тому зробила тільки 4. Віджимання дались значно краще і правильніше, ніж минулого тижня. Завтра планую закінчити другий тиждень:)
    На рахунок болі в м'язах після тренування, то я приймаю гарячу ванну і намагаюсь розрухти м'язи в воді, тоді на наступний день біль значно менший:)

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Вчора я так пізно заміри робила, що аж перестраилась. Важилась вчора вранці і ввечері і цифри різні... Аж якось настрій зіпсувся... Ще й в талії знову появились зайві см. Як таке за один день могло трапитись?

8. Chereshka

Chereshka New Member

Я сьогодні мірялась і таке ж саме, тільки талія та ж, а от бедра більші, хіба воно таке може бути, за один день. Ще піду завтра поважуся....... Я собі думаю, що може бути від води в організму (але я багато її не пю), або м'язи добре задіялись, згодом жир зженемо і всьо буде ок. Настрій не зіпсувався, нема чого так здаватись і розчаровуватись, більший стимул до роботи)))))

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

можливо Ви не кожен раз в одному і тому місці міряєтесь? в мене теж показники скачуть. Хтось з дівчат писав що перед КД і після вага може бути різна. В мене теж деколи буває що ранком одна вага, а ввечері інша:) і різниця не в грамах:) не засмучуйтесь!!!:girl_smile:

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

я от наприклад вчора важила 57кг а нині вже 58.300 :) хоча ще не встигла пообідати:)

10. Virchuk

Дякую) я якраз важусь практично однаково вдягнута, точніше роздягнута)). Тому похибки від одягу бути не може. Хіба КД, які скоро мають початись.

11. Мія

Мія Well-Known Member

та нормально всьо))) Я зранку важу 55-54,7 а ввечері можу важити 56-56,5... ви ж вдень їсте, п"єте (води тільки 1.5 кг як мінімум), і все це носите з собою і тільки зранку всього цього позбуваєтеся. Щодо замірів. Ввечері можливий набряк який оком не помітний, а от метр його бачить в вигляді одного, півтори см. Тому я й кажу важтеся і міряйтеся зранку, в один і той же час, з мінімумом одягу.
    Перед КД теж вага дещо йде догори.
    Не хвилюйтеся в такому тренуванні жир не росте)

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

ще одне на рахунок ЧСС в стані спокою. Дівчата які мають 90 спробуйте поміряти до їжі і зранку.

12. HalynaKv

HalynaKv Member

Я міряла і до їжі, і після ранкової кави - зазвичай 72, максимум 76. То минулого тижня був трохи графік напружений, все десь треба було бігти, от перед тренуванням і виходило 90.

13. Virchuk

я постійно про це забуваю. Завтра поставлю собі нагадування.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

я так і намагаюсь робити, але інколи дуже спішу на роботу і не встигаю.

14. Мія

Мія Well-Known Member

Прошу пробачення у всіх дівчат - не встигаю написати програмку з вправами Думаю завтра до обіду скину графік і вправи. Ті хто не може зволікати, може завтра займатися по кардіо програмі попереднього тижня.
    Ще раз пробачте.

15. Rona

Rona Мама-йожик

Мія, якщо в мене завтра є інше тренування, то можу ІТ не робити? то той день таблицю я не пишу? чи писали лише правий бік таблиці?

16. Мія

Мія Well-Known Member

можете не робити, табличку заповните вже з першого дня третього тижня ІТ.

17. Virchuk

Я не хочу, але мушу. Почались мої КД. Маю питання: у ці дні взагалі ніяких вправ не можна робити? Бо я не стільки боюсь поправитись за ці дні, скільки розлінитись.
    І ще таке, як мені наздогнати потім вас? Робити вправи на вихідних?

18. orange girl

orange girl Well-Known Member

Привіт :) Я вже пройшла 2 дні 2-го тижня занять. Отой постійний біг-то шось,мене литки дуже болять. Та й вправи 2-го тижня значно для мене складніші.Там де випад назад (лівою/правою) мені якось зовсім незручно триматися опори,тому роблю без підтримки на опору,інколи помагаю собі руками , ставлячи їх на зігнуте коліно. Так можна робити? Щодо бігу. 1-й раунд нормально, навіть кльово пішов, вже в середині 2-го мене почало колоти в боці, але якось так не довго поколювало і скоро попустило, тому все виконала.Останній раунд бігу був мені важкий і я почала помагати собі руками(тобто,зігнула їх в ліктях і робила так, як при звичайному бігу, а до того,коли ше було більше сил, я цю вправу виконую так: згинаю руки в ліктях на рівні поясу і долонями вниз і паралельно підлозі і біжу так аби торкнутися колінами долонь.)
    В пт.ми мали гостей-тому відпрацьовувала за пт. в суботу. Наразі я далі від всіх відстаю, бо пройшла тільки 2 дні тої програми :sad:

19. Мія

Мія Well-Known Member

На третьому тижні в нас зовсім не багато людей, тільки четверо.
    Всі решта ще не доробили вправи з другого тижня, тому вони не включені сюди.

Біг на місці. Стаємо рівно, руки зігнуті в ліктях перед собою під кутом 90 градусів. Біг на місці з намаганням торкнутися колінами рук. (30с)
    Перерва 10 с.

Сумо вліво.
    Ставимо крісло зліва від себе. Ноги широко розставлені. Подайте сідниці злегка назад, спина пряма виконайте глибоке присідання таким чином, щоб бедра стали паралельно підлозі. Ви маєте відчувати напруження в квадріцебсі і сідничних мязах. Не горбатьте спину дугою і не завалюйтеся сильно вперед.
    Після присіду приставляємо праву ногу до лівої і лівою робимо боковий крок на крісло, піднімаючи високо праве коліно.
    Опускаємо праву ногу на підлогі і повертаємося в вихідне положення з широко розставленними ногами. (30с)
    Перерва 10 сек

Боковий прес.
    Стаємо рівно. Присідаємо опускаючи руки на підлогу з лівої сторони від себе і відстрибуємо ногами в праву сторону . Вирівнюємо тіло в пряму лінію піднімаючи руку зігнуту в лікті за голову (так як в вправі з качанням пресу). Опускаємо руку на підлогу і підстрибуємо ногами вперед, в вихідну позицію. Підстрибуємо вверх. Те ж саме робимо для протилежної сторони. На цьому відео дещо продемонстрована ця вправа, але ми не робимо віджимання від підлоги.

Альпініст.
    Стаємо в позицію бігуна на старті. Руки на землі, одна нога випрямлена друга зігнута біля грудей. В стрибку змінюємо ноги. Це виглядає як біг на місці. Намагайтеся не скорочувати амплітуду і якнайширше робити розмах ніг. (30с)
    Перерва 10 с.

Легкий біг на місці.
    Звичайний біг на місці без високого піднімання колін. Намагайтеся бігти якнайшвидше. (30с)
    Перерва 10 сек.

Глибокі стрибки з присідом.
    Стаємо рівно, ноги на ширині плечей. Робимо великий стрибок вперед допомагаючи собі махом рук глибоко присідаючи. Після цього злегка вирівнюємося і відстрибуємо два рази назад. Не зупиняючись знову робимо глибокий стрибок вперед повністю присідаючи і знову двома стрибками відстрибуємо назад. Стрибки назад повинні бути майже у вертикальному положенні. (30с)
    Перерва 10 сек.

Півталія.
    Руки зігнуті в ліктях за головою. Стаємо на коліна і повністю сідаємо сідницями вліво. Спина рівна. Піднімаємося вверх не опускаючи рук. Знову опускаємося на коліна сідаючи направо. Спина рівна, руки весь час за головою. (30с)
    Перерва 10 сек.

Підйом на стільчик.
    Ставимо крісло з лівою сторони від себе. Робимо боковий крок на крісло високо піднімаючи праве коліно. Намагайтеся робити цю вправу як найшвидше. Крісло краще поставити під стінку спинкою, щоб воно не човгалося. (30с)
    Перерва 10 сек.

Нахили в сторону.
    Ноги на ширині плечей. Руки рівно вгору. Нахиляємося чітко вліво таким чином, щоб руки були паралельно підлозі. Повертаємося в вихідне положення. Так само нахиляємося вправо. Кожен нахил рахуємо як повтор. В даній вправі не стільки важлива кількість скільки чіткість виконання. Не завалюйтеся вперед. (30с)
    Перерва 10 сек.

20. Strawberry

Strawberry New Member

Я тільки сьогодні закінчую 2 тиждень (в суботу почались КД), тому відклала тренування.
    Третій тиждень на перший погляд тяжкенький:girl_crazy: