Як добитися розлучення з дружиною, з якою давно не проживає

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mtina, 23 Жовтень 2009.

1. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

Відповідь: Як добитися, щоб коханий розлучився із першою дружиною.

найкраще прикриватися висловом "не судіть і самі судимі не будете."
    але як не крути, темка провокуюча. мені особисто гидко, як не крути, не переношу жінок-розлучниць і все. крапка.
    вважаю що пошлюблені дають обітницю не просто так, це праця над собою і над стосунками. якщо хтось все кидає і каже "що так склалося життя", то просто брехня. кожен з нас щоденно робить вибір, а не життя так складається!!!
    якщо цей чоловік вибрав покинути жінку і піти до іншої при перших негараздах, то ця поведінка буде прослідковуватися і надалі.
    це як хвороба:
    - неповага до першої жінки- спокусився на другу.
    - неповага до другої жінки- не хоче брати відповідальність за неї, не хоче узаконення з нею і розлучення з першою.
    не малюйте все так у рожевих тонах. так не є. в попередньому випадку він не працював над стосунками, в наступному теж не працює і не несе за це жодної перед собою ні перед ким іншим відповідальності.

2. SORRI

SORRI New Member

Від того, що кожна з нас ніколи не покине свого чоловіка або не розіб*є чужу сім*ю не варто зарікатися,як і від багатьох інших речей.Це моя особиста думка.А щє цікавий факт з мого особистого життя:мій батько тільки з третьою дружиною знайшов своє кохання і живе з нею 32 року.І ніхто мене не переконає,що третя дружина " від чорта":shout:

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я плюсувала цей допис рік тому, а тепер питання назріло - а як не при перших?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

тоді виникає питання, а що робив при перших, щоб не було наступних?

Ну і навіть як не при перших, то що їх не треба вирішувати?

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Двох треба, аби вирішити, полюбе...

6. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

На мою думку, це означає, що він і не збирається розлучатися. Він просто має надію, що колись вернеться до своєї жінки. Він вам "пудрить" мізки. Не довіряйте таким чоловікам!

7. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

угу. і кобіта влізла в чужу сім"ю і хоче сімейного щастя! якщо чоловік пішов від першої і ще не розлучився, то і від неї втече припершій нагоді, або найде якусь, що не буде парити мозги розлученням. Він просто вдало прилаштувався!

8. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Як добитися розлучення з дружиною, з якою давно не проживає

Багато вже сказано.
    І моя думка така, що коли Ви стосунки прийняли, знаючи, що він одружений, то тим самим дали згоду на такого штибу відносини (принаймні чоловікам ця позиція дуже зручна і подобається).
    І це певно застереження для всіх дівчат, що починають стосунки з одруженими (хоч і формально за їх словами) - чоловік потім не почувається зобов"язаним будь-що змінювати. І має на це право.
    Це не означає, що він колись не розлучиться, але вимагати цього в даному випадку якось дивно.
    Знаю дівчину, що почала стосунки з одруженим...так, він потім розлучився, але тільки коли сам того захтів.
    Тож "не погоджуватись" і виставляти свої вимоги треба було з самих початків. А тепер - хіба чекати.
    Як це не парадоксально, я думаю чоловіки в таких ситуаціях ще й ображеними почуваються (чи то малюються такими) - ну бо 5 років їй все підходило, а тепер щось друге хоче. Обдурила його довірливого!:) Тож саме ДОБИТИСЯ - навряд.

Останнє редагування: 11 Січень 2011
  9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ніяк до мене не доходить як може бути мода на шлюб. Ми з чоловіком брали шлюб цілком свідомо, виходячи виключно із своїх релігійних уподобань, а не через моду. Та й що вартий такий "модний" шлюб про який ви пишете... Кого хочемо надурити таким шлюбом??? Бога, чи що???...

На перший погляд воно так і виглядає... Але хто його знає. Може отой мужчина її дійсно кохає і сам заплутався "бідаха"...))) Я завжди притримуюся думки що "Чужа сім"я - темний ліс"!

10. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

то правда, і от тому нема чого лізти в чужу сім"ю, він розлучиться- тоді і будуй стосунки, а то поки він розплутається з своїми почуттями і посивіти можна

11. Snigurochka

Snigurochka New Member

В мене була колись така ситуація, що я зустрічалась з хлопцем, і дізналась, що він вже давно зустрічається ще з іншою... Так було гидко та образливо. Звичайно, ми з ним одразу ж розійшлись. Для мене не припустимо відбирати в когось хлопця, чи ще гірше руйнувати сім'ю!!!
    Тому я б вам радила розійтись з ним. Цим ви або відкинете від себе не потрібну вам людину, або заставите його піти на якісь міри, щоб вас повернути... Але все одно мені здається, що це не зовсім правильно!