Як я знайшла свою любов!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Panadolka, 18 Листопад 2007.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою любов!

Ну от, я і кажу - 2 серія:)
    Не все гладко - виявилося в тому, що мій коханий на 25 років від мене старший. В нього дуже довгий час були таракани типу того: нащо я тобі старий здався, ти з імною побудеш, тобі захочеться молодшого, нащо тобі свої роки на мене тратити... і все таке (хоча на вигляд він зовсім не старий, а навпаки, дуже шармовитий і пара ми, на мій погляд, досить цікава)...
    Ми довгий час жили між двома містами. Він знімав квартир у місті, де я жила спеціально для наших зустрічей... А як ми прощалися... Ну чисто як в кіно. Якби мені хтось таке розповідав, я б в очі сміялася - казала, що вигадка. Але для цього треба самій любити.
    Бувало так - я про нього подумаю, а він вже телефонує.
    Звісно не обійшлося без чвар і домислень. Мій коханий - презентабельний чоловік і для дамочок бальзаківського віку - ласий шматочок. А тут я. З відкритими очима і розвішеними вухами...
    Воювати доводилось що ой-ой-ой... Я тільки тоді дізналася які ж жінгки насправді ненависні одна до одної. Таке от. Всяке різне бувало і є. Але вже два роки ми нерозлучні. Маємо спільний дім, спільну справу. Він мене шанує і оберігає. Я його бережу і у всьому допомагаю.
    мріємо про дитинку, але поки що не виходить, та думаю: Бог дасть - буде:) .
    ось так.

• Подобається Подобається x 29
  2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:agree: Вимагаю фото в цю гілочку:no:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31854
    І ше свою малечу нам покажіть:radist: :radist: :radist:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25235
    Ну і нас би хотіла глянути, будь-ласочка. :o :o :o
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20546

• Подобається Подобається x 1
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

Ми соромимось:)
    буде час - покажемся:)

4. Nadijka

Буду чекати!!!:cowboy: :cowboy: :cowboy: :beee:

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

не ображайтеся:)

6. Nadijka

Абсолютно!!! З однієї сторони навіть вас розумію! Знаєте,я дуже терпляча і можу чекати скільки треба. Думаю, коли у вас появляться фото,які вам дуже подобались, то ви самі захочете їх показати!!!

• Подобається Подобається x 10
  7. Lady

Lady Well-Known Member

В моїй історії думаю нічого особливого, але доля нас звела і думаю не випадково, бо впевнена що це іменно саме те, що мені потрібно.
    З своїм теперішнім чоловіком мене познайомила моя подруга. Що саме цікаво що знайомили нас два рази.
    Якось прогулювались ми з подругою по місту і почули грає музика, а це був невеличкий концерт маловідомих львівських виконавців. Ми туди і пішли. Тут моя подруга каже, що побачила свого знайомого і давай каже підійдем привітаємся. А я його зразу серед інших помітила, як то говориться " запав мені в око".:) Ми підійшли ну і звичайно нас представили один одному. А він на той момент був з двома дівчатами,йому не до мене було. На мене уваги взагалі не звернув. Він стоїть собі такий високий, а я там внизу, напевно не помітив:rolleyes: На тому і закінчилось наше знайомство.
    Пройшов рік. Це було літо,12 червня, понеділок, вечір.В цей вечір мала зустріч з одним хлопцем якому сказала що між нами нічого не буде. Настрій був припаршивий, хотілось до дому. Але мала ще зустріч в цей вечір з тою самою подругою. Підхожу я до неї, а вона з двома хлопцями розмовляє. Один серед них мій сужений. Ну і знову нас знайомить, але каже що здається вже нас знайомила.
    А я і кажу що дуже знайоме лице, десь я вже тебе бачила але не пригадую.
    А він відповідає що ніколи мене не бачив і не зустрічав.
    Познайомились ще раз і така активна розмова в нас розпочалась. Моя подруга і його друг стояли і мовчали роз"явивши рота. Тоді моя подруга каже ну що все з вами ясно і піду я до дому. А я відповідаю " Ти іди іди, а я точно залишаюся ":)
    Пізніше моя подруга сказала що зустріла їх чисто випадково і зразу не помітила. Вони пройшли повз один одного і розминулися і тоді вона вирішила їх гукнути. Якщо б не гукнула тоді напевно в цей вечір його і не зустріла.

• Подобається Подобається x 18
  8. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Ірено я прочитала початок вашого роману і так мені захотілося щоб й в мене так було, завжди собі так уявляла....Я вам заздрю(по-білому). Мені здається що свою половинку можна відчути одразу, не бачачи, інтуїтивно. Хоча я одружена, розлучатися не думаю, але от так хочеться таких відчуттів..... Просто в мене так не було, а мені б так хотілося. І шо робити?????

• Подобається Подобається x 3
  9. Андріана

Андріана Well-Known Member

А моя історія така.:)
    живу я в передмісті,а це те саме,що село:shutup: ,тобто всі всіх знають,з чоловіком ми сусіди,але зовсім не зналися,різниця в 5 хат, я все життя ходила повз його хату до школи,а він повз мою до лісу,а познайомилися в суді (це не дуже приємна історія) коли мені було 21р.,а йому 28р.на Благовіщення (уявляєте яка суддя попалася на таке свято суд призначила),але це, мабуть,доля. а ще одна тьотя жартома після суду сказала "сусіди сусідами,все життя не зналися,а тут познайомилися, та й побралися. Як в воду дивилася:clapping: "

• Подобається Подобається x 18
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

шукати!!!!
    воно того варте
    а коли знайдете - відчуєте
    обов"язково:)

• Подобається Подобається x 2
  11. Nadijka

:clapping: :clapping: :clapping:
    Підтримую на всі 100%!

• Подобається Подобається x 1
  12. Lady

Lady Well-Known Member

Якщо ви щасливі з своїм теперішнім чоловіком і в вас не було романтичного знайомства нічого страшного. Якщо кохаєте один одного, то завжди будете відчувати цю любов в любому випадку. І в сімейному житті є романтика і сентиментальні моменти, сварки і солодкі примирення.

• Подобається Подобається x 8
  13. маюнка

маюнка Well-Known Member

от прочитала дописи Niemand і наче на себе збоку глянула.
    тільки я знаю тепер напевно, що краще не спілкуватись з цією людиною. то тільки біль приносить. бо все одно нічого не зміниться - ні він, ні проблеми, які вас розвели. тому ліпше не мучитись, чим більше ви разом(хоч і не разом), тим більше буде спогадів, якими будете ятрити серце.

• Подобається Подобається x 7
  14. Малявка

Малявка Well-Known Member

Так давно хотілося мати привід написати у цій темі. І ось, прийшлось до справи - і важко почати, бо, напевно, словами не передати почуттів, але хочеться поділитися.
    Все було банально-просто, обливаний понеділок, скучнота рідного міста, стандартний вечір у спілкуванні з подругою на лавочці місцевого стадіону. Я тоді страшенно замерзла, а ми ще пиво пили. В цей момент так було спокійно на душі (ніщо не віщувало змін:)). Позаду нас сиділи два хлопці (ми їх замітили, бо вони раптом почали голосно говорити). Ще тоді посміялися, що то якісь "рагулі":D. Так як ніякого знайомства ні мені, ні подрузі не хотілося, ми почали "змотувати вудочки". Але не встигли, бо хлопченята вже почали "процес" а-ля "Дівчата, чого ви так скоро йдете... А давайте знайомитися... Сідайте до нас..." Ну шо за хлопаки пішли, хочуть познайомитися, а свій, вибачте, зад від лавки підняти не можуть, щоб підійти. Цю наболівшу думку я і випалила.:) Вони все-таки встали, але ми не затрималися з ними надовго, так, перекинулися парою фраз, пожартували і пішли. Через кілька хвилин якась зараза нас дьорнула до них повернутися. Скажу чесно, на жодного з них навіть уваги не звернула (горда і неприступна:D). Коли відвели подругу додому, пішли проводити мене. Дорогою один із них ипалив фразу:"Знаєш, я хлопець прямий, ти мені подобаєшся." Нда, ото прямота - я собі так подумала. Але відповіла "Я за тебе рада." - теж мені, думає, що я поведусь на якісь такі слова. Ясна справа, за кілька хвилин у одного з них з"явилася невідкладна справа і ми залишилися вдвох. Просто гуляли і говорили про всякі речі, навіть не пам"ятаю, про що. Просто якось так легко було. І тут він знову видав фразу: "Можна тебе поцілувати?":ireful1: Мене?!! Так от собі просто взяти і поцілувати?!!:feminist: Ні, ні, ні!! На перший раз він мене послухав, а другий раз вже не питався. :) І вся моя дівоча гордість пішла коту під хвіст - так ще ніхто мене не цілував.. В перший момент я думала :"Дурепо, що ти робиш?! Ти його зовсім не знаєш!" Але яка там сила волі і здоровий глузд, коли весна навколо:). А потім ми просто сиділи мовчки, обійнявшись, ніби знайомі тисячу років і я боялась навіть щось подумати. Мені просто було вперше так добре поруч з людиною, нехай я навіть його зовсім не знала.
    Так ми почали бачитися щодня, рожевого туману не було, просто було відчуття надійності, розуміння і багато ще чого приємного відчувалося:) Одним словом, я пропала як ксьондзові качета. можете не вірити,що за такий короткий період часу можна визначити серйозність почуттів, але час для мене зараз не має ніякого значення. Можна знати людину роками, і зовсім її не розуміти. А можна ось так просто, банально, знайти своє щастя під носом.
    Як пізніше слідство показало, за останні 2 роки ми з моїм В"ячеславом купу разів сиділи за сусідніми столиками в одній кафешці і зовсім не помічали одне одного. Мабуть, ще не час був!:)
    Нема нічого оригінального в нашій історії знайомства, але я кожному бажаю відчути щось подібне, хто ще цього не відчув!:)

• Подобається Подобається x 30
  15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Йой,Малявочко..сидю тут ридаююююю[​IMG]така зворушлива історія..всього Вам найкращого!!!!!!
    ехххх..і коли я нарешті зможу в цю гілку написати....

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Любов нечаянно нагрянет, когда ее совсем не ждеш и каждий вечер сразу станет удивительно хорош и ты поймеш...(с)
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  17. Natalia

Natalia Well-Known Member

А ми з моїм чоловіком познайомились на весіллі, при чому там він був дружбою, ... а я дружкою (разом з ним). В той час він жив в Харкові, а я у Львові, але розїжджала по всій країні і ближньому закордону. ( Проте бачились ми стабільно кожних 3 тижні). Через 2 місяці після знайомства ми вже обговорювали майбутнє весілля, через рік почали жити разом, а ще через рік одружилися. :)

• Подобається Подобається x 13
  18. Малявка

Малявка Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=212901&postcount=165 Тоді, коли писала цей допис, думала так само, як і ви. Іспаночко, то справді станеться тоді,коли зовсім не чекаєш. Мені то казала,а я собі думала - я ж завжди на це чекаю!! Але доля вибрала момент..)))) Я тоді дійсно не сподівалась. Крім того, завжди казала, що в своєму місті ніколи ні з ким не буду зустрічатися, бо там самі "рагулі":D,а то було під носом!

19. nastinka

nastinka Well-Known Member

Ха))) тепер і я розкажу як я познайомилась зі своїм нареченим :)
    21 листопада 2006 року.....я прийшла на навчання в комп*ютерну академію ШАГ.....до нас прийшов серйозний викладач з голубими очима та світлим волоссям...я навіть не думала про те, що між нами може щось бути.....
    За гохдячи в аудиторію він сказав: "Доброго вечора мене звати Андрій і я у вас буду викладати предмет Апаретне забезпечення......" ми всі уважно це прослухали занотували у зошити і він продовжив......"так як я вважаюсь самим строгим викладачем у цих стінах не надійтесь я вам спуску на дам, і навіть ви(показуючи пальцем на мене) єдина дівчина у групі! вважайте те, що ви маєте бути самою розумною....."в цей момент в мене був рум*янець який довго не міг спасти з мене.......
    пройшло пів року.....він у нас відвів навчання і ми переходили на базовий семестр....
    одногрупники вирішила замутити шашлики.......
    далі буде :)
    далі така романтика.....

• Подобається Подобається x 10
  20. Milongera

Milongera Well-Known Member

А ми познайомилися на роботі. Я прийшла працювати – заходжу в кімнату з директором, мене знайомлять – перше враження від Нього – посмішка і борода неголена ))) Люди, реально, я після двох годин спілкування першого робочого дня вже знала, що то моя доля.:radist: Просто сиділа і думала – от, от він, моя половинка, банально але так.
    Закохалася по вуха, сиділа, слухала як він з людьми спілкується, як поводиться, яке від нього добро валить і просто мліла. Але не так все просто.
    Він мене кудись запросив, а я того дня не змогла. Ну і потім зробила так, щоб змогла, але вже було пізно, він напевно когось іншого вже запросив (((. Ну і в гості до нього постійно дівчата приходили, маса дівчат, по двоє, по троє, по п’ять – я вирішила, що в нього відбою не має від дівок. Або якийсь донжуан!!:padonak:
    Ну, наплакалася трохи. Потім вирішила, що і я горда – як нє, то нє. Намагалася охолонути.:feminist:
    А потім ми поїхали разом на помаранчеву революцію. Були там два тижні, спали в друзів, і він щоночі присувався і дихав мені в шийку. Але я вже якось відгородилася від того всього, не вірила що щось вийде, намагалася не думати.
    Потім одного разу ми були в Маріїнському парку, де під кабміном били в барабани. Стояли в колі друзі, і тут один як розвернеться і мені ненароком по губі. Несильно так, але все ж. І тут Він хапає мене і починає цілувати в губи. Я в такому була шоці, що не знала чи по писку бити, чи цілувати. Чи обурюватися що навколо маса народу, чи тішилися. Просто стояла як пень:ninja:
    Ну і потім ми повернулися до Львова. І вже майже чотири роки разом )))):dance:
    А дівчата то, до речі, були майже всі його знайомі, коліжанки. Може хтось бігав і не просто так, але не вийшло )))

• Подобається Подобається x 25