Як нарешті стати мамою? (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Monopoliya, 11 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Мені нормально, нічого не помічаю, може в кого як ??? Та й овуляція на його фоні відбулася, значить все нормально

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Багато набрали???? а потім як сама впала??

2. Seppy

Seppy Active Member

Може й кому як і залежно від дози, бо в малого спостерігалась шалена агресія, вовчий апетит і він не поправлявся, а просто пух, роздувався як м*ячик.

3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Та десь до 5-ти кг набігло, при моїй вазі, це було помітно, потім поступово зійшла вага... Але то може бути в кожного індивідуально. Головне ціль! Але всеж до гормональних препаратів відношусь вкрай негативно, хоча мабуть в деяких випадках без них не обійтись...

4. Naama

Я поки роблю все що скаже лікар, і надіюсь на результат, а там буде видно. Я все життя як не на Діані то на Дуфастоні тепер ще й на цій гидоті.
    Мені доречі приписали пити той дексаметазон 3 місяці без переви, а з 3 по 9 клостилбегіт. Вже пішов 2 місяць

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Ось що я знайшла
    Коли чоловічі гормони підвищені в рази, вагітності немає взагалі, зате у жінки є борода і лисина.
    Загрожує тим, що дитина не вистоїть проти вашого організму, який йому не допомагає, а бореться з ним, і йому доведеться піти. Кожен зайвий нанограмм чоловічих гормонів бореться з вагітністю. Кожне Ваше хвилювання підстьобує наднирники, і вони виділяють нові й нові порції гормонів стресу, в тому числі чоловічих. Дексаметазон блокує їх синтез.Якщо лікар призначив дексаметазон, значить, у нього були підстави. Ймовірно, у Вас дещо підвищений (або був підвищений раніше) рівень чоловічих статевих гормонів. У цій ситуації дексаметазон блокує їх вироблення та дозволяє виносити вагітність. Якщо є підозри на імунні порушення, тоді дексаметазон теж корисний, він блокує вироблення антитіл, які можуть перешкоджати зачаттю й розвитку вагітності. Несприятливого впливу на запліднення або на плід дексаметазон у використовуваних при вагітності дозах не надає.

5. glasses

glasses Member

Ходила щойно на Ф, сьогодні гарний 23 м, плідний слиз є, сказала, що якщо до завтра не трісне,то може бути якесь порушення, але по одному циклу важко щось говорити, щодо аналізів все добре, але прогестерон (якщо правильно написала) по вищій шкалі, спиталась чи не нервувалась до здачі бо це гармон - стресу, а в мене власне в четвер вечером так студіки рознервували, що то атаз, я аж заснути не могла, може тому трохи високий, маю йти завтра з ранку. Ще таке питання, якщо він повинен тріснути сьогодні-завтра, треба сьогодні пробувати,? бо ми щось трохи зробили перерву, бо кажуть зачасто теж не можна?

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

А ви нічого не плутаєте? Він у вас так швидко виріс?

7. glasses

glasses Member

Нічого не плутаю, бо я теж здивувалась і те саме їй сказала, що щось він дуже швидко виріс???!!!Чи таке можливо чи ні, я не знаю, але кажу, що мені сказали. В мене теж очі вилізли.Але я в принципі і сама бачила на екрані, бо тоді він був дійсно дуже маленький, а сьогодні великий, вона зразу сказала, що гарний сьогодні.Може мені знову мозги прокапають. А доречі вона мені таку фразу сказала, коли я її запитала про те, що він так швидко виріс, я кажу він був 5 і аж на сьогодні виріс, вона каже вже що 14 був????І я щось заплуталась, може то табличка додавання якась короче не знаю я. А може я тоді її неправильно зрозуміла, але тоді вона казала мені що погано!Ось і будь мудрим!!!

8. Naama

В нормі фолікули ростуть до 2 мм в добу

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

Щось вам і наплутали, думаю, що на першому УЗД

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

100% наплутали. То щось нереально, навіть при стимуляції сильними препаратами.

10. glasses

glasses Member

Якщо він росте 2мм в добу, тоді виходить, що дійсно 14 був, а чого вона тоді мені так сказала, і ще до того сама сказала,що він маленький, то був в мене 11, сьогодні був 23 і 15 день, як то розуміти?А О,вроді би як в процесі, зараз.І як то розуміти в нормі все чи ні?Ятак думаю, може він на сьогодні ще не тріснув, бо знову цей цикл буде 32???

11. Naama

Може ви з лікарем не так зрозуміли один одного. в тебе ж повинні бути результати УЗД почитай що пише. На 11 день 14 см це добре, значить все в нормі. Але тріскати мають в 18-20 мм, хоча все індивідуально в мене тріснув на 24 мм.Якщо у вас сьогодні 15 день значить у вас овуляція на 15-16 день, до них додайте ще 12-14 днів і от саме тоді мають прийти місячні. Такщо старайтеся тих 3 дні. А ти ще маєш йти на УЗД? Ще б мали по ідеї глянути чи тріснув

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

В якого лікаря ти обстежуєшся, бо щось трохи дивна вона з твоїх слів. Мала б сказати коли ви маєте жити статево, коли ще прийти.

12. glasses

glasses Member

Виписки я немаю, бо сказала мені, що буде вже після того як закінчимо. Може, я дійсно її неправильно зрозуміла, але якщо дійсно він був в нормі, чому тоді сказала, що погано??????????Чому змінились цифри?????Так я маю йти завтра до неї, щоб подивитись чи тріснув. Я її запиталась чи можна на той цикл надіятись, а вона сказала що не може нічого сказати мені, бо треба завтра буде дивитись. Але якщо він сьогодні трісни і О відбудеться, то завтра мені вже не поможе?Якщо я правильно розумію, чим більше ходжу до лікарів, тим більше я заплутаюсь. Нам і так тяжко, бо винаймаємо квартиру і знами живе мій племінник, тому самі розумієте, його треба десь спихати, бо хлопу вже 18 років, тому для мене важливо знати коли і що. Але вона дуже спішилась, бо багато людей. А була я в В.В.

13. Naama

Яйцеклітина живе добу, тому думаю сьогодні та завтра буде найкраще, мені дивно чому вона вам так відповіла коли ви спитали чи надіятись на цей цикл? ясно що надіятись! все в нормі, все росте головне щоб тріснув, а що толку з того що вона подивиться завтра а овуляція наприклад була сьогодні? Не розумію її логіки якщо чесно, ваш фолікул має 23 мм, тобто до завтра якщо він не трісне буде 25мм, тому він повинен тріснути! Ви головне не панікуйте і не плутайтесь, вам важко, нам важко, всім не легко. Беріться за діло а завтра звітуйте, бажаю успіху. Ой я сама в пятницю маю йти на УЗД буде 12 день циклу, теж переживаю що таа в мене виросте

14. Skaliaria

В мене була схожа ситуація з ВВ. Ходила разів 5 в одному циклі, і знала лікар, що цикли в мене стабільно подовжені і всеодно наговорила мені того ж що і вам і в кінцевому результаті, фолікул виріс гарний, великий, але доктор сказала, що він не трісне, а на другий раз виявилось, що він тріс...

15. glasses

glasses Member

В мене сьогодні 15, ну я так підозрюю, що буде подовжений цикл, а може й ні

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Лінк знайшла, але він в мене чомусь не відкривається

16. Skaliaria

попробуйте так

17. glasses

glasses Member

Була тільки що прийшла. Фолікул не тріснув, розмір той самий. Сказала прийти спочатку завтра, а потім передумала і сказала в п"ятницю. Бо і так все ясно. Я питаюсь може це подовжений цикл, сказала, що може,але скоріш за все, що ановуляційний. Я собі думала, що якщо О відбувається виділення білі, як писали дівчата, а вона сказала, що це не обов"язково. Слиз є, але якщо слиз більше 8 днів - це погано, но в мене тільки 2день. Йо-йо, треба напевно брати практику від тих дівчат, які нічого не роблять і не морочуть собі голову, бо я геть вже не знаю, сьогодні вечером буду робити пошуки інформації по цьому ділу, може,щось знайду, щоб роз"яснити. Тільки що порилась багато що пише, що і на 16 і на 18 день може бути. Чого тоді її так підозріло, що він в мене не тріскає

18. Naama

Може тому що він вже досить великий, тому їй підозріло, а ще він повинен був вирости тоді якщо не тріснув, а чому вона вам не припише шось шоб він тріснув????До пятниці ще так далеко. В мене було так само , виріс великий і не хотів тріскати, виписали на 1,5 дні норколут і тріснув на 23 день циклу. Я б на твоєму місцуі пішла до іншого лікаря. Ановуляційний цикл на скільки я знаю тоді коли фолікули взагалі не дозрівають і нема жодного домінітного, так принаймі мені пояснювали. Ти дивись бо з того всього ще пропустиш О, якщо він не тріснув то 3 дні старайтеся!!! А на УЗД я б ще пішла скоріше

19. Kalina

Kalina Active Member

Дівчата, сорі за дурне питання, але хотіла спитати чи може бути овуляція але не бути місячних чи таке не можливо? Була сьогодні з подружкою на УЗД і їй сказали що є домінуючий фолікул і скоро буде овуляція, минулого місяця теж саме, але місячних вже 4 місяці немає. Намагалася зятягнути її ще до одного лікаря але вона не захотіла йти бо цьому довіряє.

20. Naama

Все може бути, в неї недостатність другої фази, треба задавати гормони

Статус теми:
Закрита.