Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

ну так, це підвищений пролактин, він блокує овуляцію.

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

О, коллєга =). Я вирішила почати читання з самісінького початку, ще з першої частини. Там так багато дописуючих вже навіть не з одною лінієчкою :girl_in_love:.

3. Марточка

Марточка Well-Known Member

Вікторія, якраз хотіла спитати що лікар сказав на той ваш підвищений пролактин. А МРТ не пропонував зробити? Напишете, що приписав вам.
    На рахунок пролактину і овуляції-вона може відбуватися, що підтверджено мною і знайомою моєю, єдина кажуть . що вона може бути неповноцінною. Знайома попила достінекс, хоч і овуляція відбувалась і через 4 чи 5 міс.завагітніла.

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я думала, що якщо пролактин в межах норми, то овуляція є, і є повноцінна, і вже не здавала аналіз з метоклопрамідом, а тут стільки нюансів.

5. Vittoriya

ну власне, що в мене теж в тому останньому аналізі пролактин натщо був в межах норми, а вже після таблетки скочив сильно
    казав, що впринципі це не потрібно вистарчить виписаного лікування. Але якого ще не знаю

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

ну власне теж про то думала, тому що таки колись в мене був цикл менший, тому що овуляція відбувалася раніше, а тепер вона щось все далі і далі, це також може свідчити про неповноцінність. ЦЬого місяця на диво швидко, хоча невідомо ж , як воно піде.

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ми нині у генетичному центрі нарешті були. Каріотип - все ок (фух). HLA - середній рівень гомології (50:wacko: по 2 класу. Сказали, що то само по собі може і не бути причиною (як вже карта ляже...мабуть), але мусить бути щось ще. І що дуже подібно на АФС, але аналізи кажуть "нєа". Сказали , що при В радили б ПРОФІЛАКТИЧНО біовен (мдяяяяя...і що ж робити!?). Здавати маю імунограму тепер ще. Ага...Питала чи варто до Черепаніна Гуменецького (!) на консультацію йти - то казали "так то він НАШ, якщо будемо біовен - то однаково до нього".

Були також у Черепаніна - ну але, ясно, треба спершу все поздавати чоловікові. Так що нарешті ми до того добрались (за весь той час).

Нарешті сиджу і думаю - чи я довольна тим всім, чи ні......Чомусь мені здається, що то проблема психологічна у мене більше, а не ті всі імулогічні фактори і решту.... Мабуть, то все знову "шкварки в молоці" :sad:

Останнє редагування: 3 Січень 2014
  7. бетменша

бетменша Well-Known Member

А ви під час попередніх вагітностей здавали на нього аналізи? То я до того моменту веду, коли вам радили одразу після після позитивного тесту бігти здавати. А відносно психології, то я коли була в Слободи, він дуже акцентував на тому увагу. Щоб позбавитись негативу, відпустити минуле, перестати мучити себе питання "чому так сталось".

8. truskaffka

Ну я здавала, скажемо так, до чистки. Перший раз (ну це я про дві ЗВ) відразу після тесту не вийшло (була за кордоном), а другий раз то здала на антитіла (правда лише М - гострої фази) фактично відразу - не було.

А щодо негативу - то все однозначно. Питання лише в тому, яким чином його з себе видусити. Як то кажуть, комусь треба поговорити із священником, комусь піти до психотерапевта, комусь вистачить з коліжанкою вилити душу.... Шукаємо.

9. kristina

kristina Well-Known Member

щось не зрозуміла, він практикує біовен колоти ?
    ми теж чоловіка не обстежували, вагітнію я з першого разу, інфекцій в мене немає (значить і в нього теж ) , а що він казав поздавати ? які аналізи ?

мені лікр теж каже, ти забагато знаєш, і в голові проблема тобто страх - він існує, треба позбуватись. Як ти писала, що поздаєм аналізи і потім самі себе накручуємо.
    Ще він мене запевняє, що в нього баагто випадків зв по три чотири рази, і витягують потім на підтримці( до того все здавали все чисто), ну і ще варіант ранніх зв - це хронічний ендометрит (часто буває після чисток) він займає найбільший відсоток у дослідженнях европи чи польщі не памятаю

10. truskaffka

Ну банально -на початок спермограму. Бо типу завмерлі вагітності на 50% або й більше (за його словами) можуть бути через деформовані сперматозоїди (я так зрозуміла з того "на хлопський розум")

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Ну але то ж мусить десь виявлятись? Мені того ні разу не казали...УЗД робила, кров здавала...що ще треба? Чи воно так собі тихонько?

Я от думаю, може то таки АФС дуже глибоко десь ховається. В мене на сонце алергія є виражена...ще, мабуть, на холод - шкіра де-не-де синіє чи плямками вкривається (але то рідко). Ну а ще маю ту сверблячку час від часу після душу по руках-ногах....Таки десь то автоімунне зло сидить :sad:

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Йой...Аж тепер побачила. Капець. Гуменецький!!! Дірява моя голова.

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Інколи почитую цю тему і жахаюся, які ви дівчата розумні і досвідчені в тому плануванні стаєте. І себе згадую, ті пошуки інформаціі, причин, фахівця. Дійсно шкодую, що свого часу не добралася до психолога, не дивлячись на поради, а треба було, може зекономило в час, гроші, нерви. А знала забагацько, і чим більше знала, тим довші ставали чомусь цикли і тим більше знаходилося дрібних негараздів.
    За всіх тримаю кулачки, хай очікування доброі звістки буде недовгим, вагітність легкою, а дітки здоровенькими :)

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Аналогічно!
    До речі, дуже виважений та кваліфікований лікар.

13. kristina

ну на початок так, відносно тих відхилень в сперматозоїдах то багато хто і Михайлишин казала що як немає 40 років і веде нормальтний спосіб життя -не курить то днк фрагментації немало б бути. Може є і інші аналізи крім фрагментації .Прописала профілактично аевіт на 1 міс і якісь капел ьки, то ми напевно не підемо до урологів

серйозна цифра ...
    вот і я теж саме питала, то мені казали що гострий так і проявляється, а хронічний так тихонько сидить )) ну бачиш в тебе на сонце алергії, ще там щось, а в мене ніби і є деколи такі тягучі болі, флору здавали - лейкоцити внормі , а вот тягне далі деколи. ТОму твоя інтуіція за афс, моя за те, що може і є в мене те хронічне запалення після тих чисток (хоч перший раз вагітність чогось то завмерла)

читала на форумі Малеча, кобіта мала щось автоімунне, і допоміг біовен в Михайлишин, родила нещодавно, дуже рада.
    дивиюсь їм на Лисенка, мені тільки за Інтерсоно казала, вона ж біовен колить. А ти сама за Гуменецького спитала ? чи вони ? ну і він тільки на пересадці шкіри "сидить" вони вкрусі ))))))) бо

не було б так смішно, якби не було так страшно ))))))))))))))
    Олеся, як будеш ще в якихось світил медицини, то спитай про ото хронічне запалення , їх думку
    може б і мені до Слободи сходити ... всі були )))

14. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Дівчатка, хотіла б у вас запитатися, а як бути зі спортом? Ми з чоловіком теж вже насмілилися вагітніти, але я 3 рази на тиждень ходжу в тренажерний зал і дуже його люблю. Але тепер незнаю що з ним робити? Чи не повпливає зал на зачаття? В залі беру невелику вагу:)

15. truskaffka

Я теж не була... Мене деколи аж сміх розбирає - ми от всіх цих світил вже поіменно знаємо ...може они теж вже нас-нещасть знають і десь собі на форумах обговорюють.."-Ну що, була вже у тебе трускафка? - Ще ні.... -Нічо, скоро прийде" :) То точно і сміх і гріх.

А за Гуменецького я сама спиталась. Вони ж побачили мої листочки від Пирогової, то казали до неї йти (а вона мені не підійшла чисто по-людськи плюс призначила препарат проти уреаплазми без аналізів + потім я все-таки здала аналізи на уреа-штуки, то їх у мене не виявили).

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

Я не знаю з цього приводу "офіційної думки медицини", але маю чітке відчуття, що спорт дуууже помічний у плануванні. Я десь читала, що якійсь парі просто запропонували їздити на велосипедах щоб легше завагітніти. Бо при нашому сидячому стилі життя може часом бракує того руху. І я чомусь думаю, що коли ми вагітніли минулих разів, то великий плюс був від моєї зумби. Так що ви молодці.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Ага. Чого я сюди прийшла.... Дівчатка, де краще і дешевше (бажано і те, і те :))) зробити імунограму?

16. Vittoriya

головне думаю не перевантажуватися, невелика вага і більш щось таке динамічне, а не статичне. А рух це завжди на краще, сумніваюся, що можуть бути якісь проблеми. Он моя тренер, яка цілоденно проводить заняття зараз ходить вже з таким пузом і я чомусь впевнена, що вона і під час вагітності ще довго займалася.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

інтерсоно, можу скинути як виглядає, вартість

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

маю купон в синево
    2182. Пакет №30.1 (Комплексное иммунологическое исследование)
    Общий иммуноглобулин Е
    Иммуноглобулин А сывороточный
    Иммуноглобулин M сывороточный
    Иммуноглобулин G сывороточный
    Компонент комплемента С3
    Компонент комплемента С4-2
    Функциональная активность иммуных клеток (ЦИК)
    Оценка субпопуляции лимфоцитов

400 грн-30%=280 грн

18. kristina

інтерсоно або діла, так радила Михайлишин , тобто вони самі в ділу возять, вартість однакова 350 грн

19. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Привіт дівчатка!В день перед Різдвом Христовим хочу всім нам побажати , щоб ми стали щасливими матусями здоровеньких та гарненьких діточок! Бажаю кожній віри в новонарожене Дитятко Ісуса,Яке всім подарує радість материнства та забере всі страхи та печалі. :kiss3:

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Як то кажуть, і знову добрий день.

І на даний момент шукаю толкового лікаря. Минулого разу здавала якісь аналізи, робила якісь процедури, але постійно була у пошуках лікаря, тому все було якось хаотично, одне з одним, друге з другим, самодіагнози по аватарці і т.д. :girl_crazy:
    Того разу хочу вже вчепитися одного і довести все до потрібного результату. Порадьте, будь ласочка.
    Колись рекомендували мені п. Коник (була в Астарі, зараз ніби в Альтернативі). Власне, думала в Альтернативу звернутись, може, хтось може поділитися відгуками.
    Власне, не хочеться професора і т.д., щоб виловлювати, вишукувати, видзвонювати, а просто хорошого лікаря, який допоможе докопатися до причини.
    Заздалегідь вдячна.

Статус теми:
Закрита.