Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Моя особиста думка - поки літечно і осінь, то не пити. Ті комплексні вітаміни -то палка з двома кінцями. Якщо, звичайно, весняний авітаміноз чи інші обставини - тоді хіба. А так, то навіть вагітним деякі лікарі не рекомендуть пити - кажуть, що вони обумовлюють утворення кальцинатів у плаценті та сильний ріст ваги дитинки. То ж все погано засвоювана хімія.

А про ті бздури лікарські можна писати багатоооооо :). Розслабтесь, їжте корисності і не думайте про овуляцію чи номер дня циклу!

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Навіть 2 роки називають нормою. Тим паче, що те "планування" по-різному відбувається. Часом якщо відкинути всі дні, коли щось заважало, то з грандіозного планування залишиться в сухому залишку всього пару спроб.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Фоліо- це дорожча суміш фольки і йодомарину. В принципі, не знаю як щодо якості, але купити окремо ті таблетки значно дешевше. Я колись купувала фоліо, бо йодомарин був на перереєстрації...

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Десь читала, що коли більше 6 горнят в день - то вже дуже зле. Само по собі все, що забагато - то зле. Але коли я завагітніла і різко перестала пити каву, то лікар так здивовано питав: а чому зовсім відмовились? Типу трошки можна пити. Ну краще, з молочком і несильну....люрку однозначно можна :)
    Кава в великих кількостях, вроді, кальцій вимиває, а ще має стосунок до підвищення гомоцистеїну. Але то в великих кількостях.

2. hitrynja

hitrynja New Member

і я пила і п'ю каву, будучи вагітною уже- тільки натуральну, а не розчинну і слабшу набагато - лікарка дозволила мені.
    дівчата на форумі писали, що йод ще не кожному потрібен (я про Фоліо), а вітамін Е - то вітамін репродуктивної функції. і мені фолієву лікарка назначила по 1 мг вдень.

і правду, трускафка пише - поняття "планування" дуже розмите у кожного))) навтіь у нас перші місяці планування того планування було не стільки, скільки потрібно було))

3. zjomka

zjomka Well-Known Member

Ви мене заспокоїли, я більше 2 горнят не п"ю :)

4. Virna

Virna Well-Known Member

5. tasha

tasha New Member

Не знаю чи правда, але чула, що кава погано впливає на ріст фолікулів, то можливо менше пити в першій фазі циклу.

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Дуже навіть може бути. Подзвони лікарю і запитай, що можна робити в цій ситуації.

6. glasses

glasses Member

Ну, вже мабуть дочекатися аналізу на ХГЧ, а тоді дзвонити і питатись. Бо ж різні ліки можна приймати.Думаю ще 3 дні витримаєте. В мене була молочниця дуже рясна в 1 триместрі лікували. Але в мене завжди виділення є, і зараз є і не тубують просто є. І всю вагітність були, але не тубували.

7. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

може бути. в мене, коли я ще не знала, що вагітна, почались сильні біло-прозорі виділення, до того такого не було, а за декіька днів тест потішив мене двома смужками, тому всяке може бути :) бажаю позитивного результату!!

8. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дівчата, така ситуація: М мають бути в неділю, але сьогодні вже другий день сильно ниє живіт як на М, але самі М не починаються, груди вчора були болючі а сьогодні просто збільшені і чутливі. Чи то нормально, що так рано почав боліти живіт?
    І ще подумую може то попити якусь гомеопатію для нормалізації циклу і зняття ПМС. Чи то не зашкодить і чи можна на фоні такого препарату пробувати вагітніти?

9. uliana

uliana Well-Known Member

в мене також таке було:) і в першу вагітність, і зараз...

10. Margot

Margot Well-Known Member

+1) я теж думала - що це таке!виявилось, що вагітна!

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Зачекайте, може, до неділі чи початку М - може вже й внормовуати нема що :). Чи Ви зараз активно не плануєте? До речі, болі як при місячних дуже часто є і при вагітності, якраз в час гіпотетичного початку М. В мене так було двічі -живіт тягнуло, але М не почались.

12. Кіцюня

Кіцюня New Member

+1 так само і в мене було, чекала на М, болів живіт, чутливі тільки соски були, а виявилось що нема чого чекати)))

13. katysik

katysik Well-Known Member

І у мене так було - жахливо болів живіт як на М, груди набухли і боліли, одним словом були всі ознаки М, вже були такі розстроєні, але виявилось все зовсім по іншому ))

14. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Активно плануємо 2-й місяць лише, до того було місяць плануємо-два лікуємо....
    в мене теж так було першого разу, просто зараз до М ще майже тиждень був, коли то писала. Два дні поболіло і сьогодні вже ні, сама не розумію тих головоломок :confused:

:scratch_one-s_head:;)

15. Lanasweety

Lanasweety New Member

Настав дань Х, їду зараз в клініку здавати кров на ХГ, цілу ніч не могла заснути,
    чоловік як завжди налаштований оптимістично і впевнений у позитивному результаті,
    а я не хочу себе тішити, бо страшенно боюся почути ні...

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

світ через то не завалиться, так що будьте готові до всього! Найголовніше вірте , що все вийде, або зараз, або пізніше, то вже неважливо! Хоча бажаю вам таки , щоби все було добре саме зараз!

17. zjomka

zjomka Well-Known Member

Приєднуюсь :girl_wink:

18. tasha

tasha New Member

Удачі і тризначного аналізу.

19. Dream-baby

Dream-baby Member

найпозитивнішого результату)))