Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Еrene, як почуваєтесь? :girl_smile: Здається, ви збирались завтра робити тест чи здавати кров на ХГЛ?

2. Leila

Leila Well-Known Member

ckorpionsha, я б з таким анамнезом пішла до лікаря все ж таки, порадитися, ми ніби й застерігалися, а я завагітніла, все в Божих руках, коли має бути у тебе ляля тоді і буде

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Так і є,але передумала,хоч чоловік теж хоче,але каже пізніше,нступного року..я йому кажу то може на роки затягнутись,хоча все в Божих руках

Піду після цих місячних ще раз на УЗД і вже на обстеження до Томича..але хочі мінімум медичног втручання.Думаю,якщо два рази вдалося то й третій буде

Ще таке спитаю:Під час вагітності тижні десь 22-23 була на УЗД в Інтерсоно. Там мене жінка оглядала і так спитала підозріло,це у Вас перша вагітність,кажу так(про викидень не сказала),а вона потім знов перепитала...Невже то можна якось помітити,перша чи ні?

Останнє редагування: 5 Листопад 2009
  4. Tela

Tela Well-Known Member

Не завжди, деколи 27 або 26 днів, а овуляція якщо відбувається то може бути або 16 або 18 дня, а на фолікулометрії (я її тепер проходжу кожен місяць) то фолікули і ендометрій починають розвиватись тільки з 9-10 дня, тому я і думаю що тут щось не то, це проблема 2 фази?

5. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Привіт, дівчата. Довго не заходила, бо перехворіла на сильний грип, зверталася до лікаря, але слава Богу обійшлося. Тепер от чоловік трохи захворів не ходить на роботу.
    Галичанка, в мене до Вас прохання. Я не раз читала, що дівчата зверталися до лікаря, що Ви порадили. Чи не могли б Ви дати координати і мені, я б пішла на фолікулометрію. Наперед дякую!!!

6. галичанка

Крапочко, написала вам координати в ПП. Мені справді дуже подобається її фолікулометрія в порівнянні зі всіма іншими, бо завжди є точний результат; дивиться швидко, не опромінює "сто годин", як деякі; один монітор перед пацієнтом, все видно; зручно добиратись в центрі; нема черг, бо по запису. Можна зразу і проконсультуватись скоренько, і лікування отримати, як треба.

Tela, ви обовязково скажіть своєму лікарю (щось ви секретнічаєте, до кого ходите :girl_cool:), що після овуляції у вас 2 фаза триває стільки то.Бо якщо 9 - 10 днів, це дуже крайня межа норми і треба якийсь прогестероновий препарат. Бо імплантація може відбуватись пізніше і дитина просто не встигає прикріпитись, як вже менструація...

7. erene

erene Well-Known Member

Дякую, почуваюсь нормально, тест негативний, сьогодні була в своєї лікарки, вона каже,що це не показник, тим більше в моєї мами були місячні, аж до 6 місяця, треба обов'язково здати ХГЛ, дівчата підкажіть,де терміново можна здати спермограму, бо якщо ХГЛ буде відємний, то ми в цьому циклі знову будем стимулюватись, а спермограму здавали в травні, я хочу бути 200 % впевненою,що там все гаразд, все таки 6 місяців пройшло, ми здавали в Астарі, але там аж на середу, мені трохи запізно.

8. галичанка

Де лікар радить його здавати, щоб результати пошвидше і точні?

9. erene

erene Well-Known Member

В діагностичному

10. Tela

Tela Well-Known Member

Ні, я не секретнічаю, просто писала про овуляцію, і забула про питання, ходжу і надалі до свого лікаря Пелик А.С.(інтерсоно)
    Власне я йому то і кажу, що мені то не подобається, а він мене заспокоює, каже що то може бути,тому хочу проконсультуватись ще з кимось

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Tela, Галичанка вірно написала про другу фазу. Овуляція може бути і піздня, але після неї має пройти в ідеалі 12-14 днів. Доречі, якщо є прогестинова недостатність (доречі, здавали гормони?), то вона дуже легко усувається прийомом відповідних препаратів!

12. Tela

Tela Well-Known Member

Гормони здавала, результати нормальні, кололи мені вже з 15дня по 25 день прогестерон, зараз приймаю циклодинон, а цього ідеалу 12-14 днів нема:sad:

13. NikaLovely

А коли кололи, то місячні були на 28 день? На які дні циклу здавали прогестерон?

14. Tela

Tela Well-Known Member

Чомусь коли я його колола(3 місяці) овуляції взагалі не було, фолікули не розвивались, а сам цикл був 26 днів. Прогестерон я здавала в перші дні циклу

15. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Великий привіт! Я щойно відійшла від усього прожитого. Операція пройшла успішно , всі придатки залишились при мені, кисту забрали ( була досить велика ) ендометріозна, ще зробили резекцію правого яйника, поспаювали очаги ендометріозу, зараз буду колоти уколи Люкрин-Депо , які на пів року створюють штучний клімакс , а потім будемо вагітніти. Трошки важко відходила від наркозу, а взагальному все добре, вже бігаю!!! Дуже було цікаво подивитись на операцію, лікар дав диск. я Вам дуже дякую за вашу турботу!!!За всіма Вами скучала і дуже бракувало Вашого спілкування!!!

16. NikaLovely

Взагалі то треба дивитись і в першу, і в другу фазу, а саме - на різницю тих показників. Наприклад, в другій фазі може бути показник ближче до нижньої риски норми, і ніби все гаразд, а в першій - підвищений рівень, от і маєш рівень прогестерону, який не змінюється протягом циклу. А може бути й навпаки - ідеальний прогестерон в першу фазу і такий самий показник в другу, тобто явна прогестеронова недостатність. Лікарка казала, що в ідеалі рівень прогестерону має підскакувати після овуляції в 10 разів.
    А ще знаю, що застосування прогестерону в більш природньому вигляді має лютеїнізуючу дію, тобто укол прогестерону до овуляції міг її скасувати.

Nadushka, привітик! Дуже рада, що все добре і що відписала нам про стан своїх справ) Хай лікування принесе здоров'ячко і другу дитинку)

Останнє редагування: 5 Листопад 2009
  17. Medusa

Medusa Well-Known Member

От вам і хвалене Інтерсоно... Чому в перші дні циклу, якщо це "гормон другої фази",і його треба здавати кілька днів ПІСЛЯ овуляції - щоб дізнатись, чи є прогестеронова недостатність. Звичайно, для впевненості можна здати ще і в першу фазу, але у другій фазі - це обовязково!!!
    Думаю, Вероніка зараз краще і мудріше за мене напише :)

18. Галюся

Галюся Well-Known Member

до речі, так. в 1 або 2 день циклу треба здавати пролактин, ФСГ і ЛГ. прогестерон я здавала в другій фазі. а тепер от чекаю місячних і буду здавати ті гормони, які написала.

19. галичанка

Те саме хотіла написати. Прогестерон можна тільки після підтвердженої на УЗД овуляції .

Прогестерон не налагоджує цикл. Він діє тільки в тому циклі, коли ви його приймаєте.

20. галичанка

Вероніка вже написала вище:
    А хто його хвалив? Я ще не чула поки що... Може вони і вміють робити ЕКЗ, гарно вести вагітність, а в решті випадків...

Статус теми:
Закрита.