Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Це лікар, в неї дуже довге імя Вікторія Володимирівна, щоб не писати довго, ми скорочуємо В.В. Контакти напишу вам в ПП.
    Я до неї була в багатьох на консультаціях, лікуванні, в тому числі сильно хваленних,і всі вони постійно робили якісь "ляпи", про які була начитана, що не можна робити. Ця лікарка відрізняється від них всіх. Помилок поки нема, все може пояснити, як її спитати. Можна з нею порозмовляти, спитати, що до чого. Хоча також любить гормони призначати, але коли вже призначає, значить треба... Коли призначає аналізи, також можна бути впевненим, що вони потрібні, а не просто так. Добре, що вона сама все вміє робити, і УЗД, і прохідність труб, і операцію, і аналізи на сумісність. Потому як тут пишуть про інших лікарів в мене ще довіру Мартин викликає, але в нього не була.

2. Irynka84

Irynka84 Active Member

Важко втримати сльози, коли ти так надієшся, що от саме цього разу вже точно вийде - а воно не виходить.
    Не знаю тепер, що робити: 1) йти до Томича 2) а може піти до вашої В.В. 3) чи взагалі на разі не йти до лікарів

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Дякую, Вам Галичанко, за підтримку.

3. галичанка

Шкода, я все таки сподівалась на вагітність. А чому виключається?

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Дуже знайома ситуація, перейшла через таке не раз, скільки такого пережили і всі інші наші дівчата... Треба виплакати біль, але без розпачу, а далі надіятись і чекати на Божий Подарунок! Що робити? Можна відпочити цикл, а тоді, якби часом знову не вийшло, піти до когось ще проконсультуватись

4. Stern

Stern Well-Known Member

Привіт дівчатка! І в мене так само цього місяця, "гості" приїхали на 11 день. Хоча такого ніколи не було. Тому думаю, що дійсно весняні метаморфози впливають і на наші гормони:)

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене навпаки - вже другий день затримки... Якщо ніц до вечора небуде, то зроблю завтра тест. Тримайте кулачки за мене:)

6. галичанка

Дякую, що памятаєш.
    Була в імунолога в п’ятницю... Вже є всі аналізи з Польщі... Я від них в шоці – все в нормі, нема АСАТ - 0%. А по аналізах лімфоцитів, які я здавала в Ділі і діагностичному – навіть мій імунітет заслабкий, треба його стимулювати...

Версія імунолога, чому я не вагітніла: є хронічні запальні процеси в горлі, через слабкий імунітет імунна система працювала з надривом, борячись з цим, і тому не справлялась з умовно-патогенною флорою піхви, звідси часті дизбіози і тому погана рухливість сперми в слизі, бо мікроорганізми міняли рН. Вихід: треба знайти і пролікувати хронічні запальні процеси, але не антибіотиками, бо вони, пригнічують імунітет. Пропити пробіотик, виписала польський препарат, спеціально для піхви, бо, каже, всі наші для кишківника. І тоді інсемінація.
    Версія виглядає правдоподібною. Але я все таки не відкидаю імунологічну причину, з одного боку, одних лімфоцитів-хелперів мало, по крайній нижній межі, а лімфоцитів-кілерів, цитотоксичних більше (16 і 56), по верхній межі, або і більше. Мені перепровірили в діагностичному тільки 16, вони в межах норми, а 56 на жаль не провірили. Я думаю, що причина, і в тому дисбалансі, одне треба пригнітити, інше простимулювати....
    Ще одне, може з цим щось пов’язане, в звичному аналізі крові - забагато тромбоцитів. В деяких схемах лікування є аспірин, гепарин, які розріджують кров, може і мені таке потрібно? Чи хтось про таке чув, Ніка Лавлі, ти багато начитана, поможіть...
    Піду до В.В. скоро, покажу всі ці результати, будемо щось вирішувати...

7. Njyta

Njyta Well-Known Member

Вагітність виключається, тому що робила тест минулого тижня з чутливістю 10 (негативний), і БТ сьогодні впала.На наступний тиждень іду до ВВ.

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

В мене теж цього місяця "гості" прийшли раніше десь на 4 дні. Я навіть здивувалася, з чого б це?! Мабуть все-таки причина у весні....

9. галичанка

Обнадіювати не хочу, бо розчаровуватись важко. Але всередині душі все таки тихенько собі надіюсь, що можлива вагітність і у вас, і в ерене, бо вони теж писали, що тривали місячні якось нетипово мало. А тест не показник, а БТ 36/9 - це "ніяк не впала", сьогодні трошки нища, завтра трошки вища :girl_wink: Вже як би була 36/4, тоді все було б ясно.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Ті тести такі ненадійні, то купіть пару різних і зробіть зранку, і порадуйте нас гарною новиною!

10. Njyta

Njyta Well-Known Member

Галичанко,дуже дякую за підтримку.Дуже щаслива за вас,що ви нарешті знайшли причину і вірю, що ваше Чудо вже десь дуже близько.

11. Huculka

Huculka Member

Я думаю, що вам не потрібно наперед собі навіювати собі щось погане (хоч я теж так полюбляю), бо такі короткі місячні трапляються і причин цьому може бути кілька - і стреси, і втома, і якісь гормональні перелаштування (особливо після прийому гормонів). Хвилюватися треба тоді, коли це системаю. А щодо дуфастону, то я чула не раз, що на фоні нього прориваються місячні, але не у всіх.

12. erene

erene Well-Known Member

Та на жаль ні, вагітності нема, бо вже 2 раз робила тест на всяк випадок- але вперто показує тільки одну полосочку, я вже й не вірю що ті тести колись показують дві полосочки, одним словом настрою 0, повна апатія, одним словомВЕСНА.
    Дуже рада за Галичанку, що нарешті вже встановлена причина,думаю тобі Ірусь недовго лишилось і скоро ми всі будем пити за ваше здоров'я 100грам

13. Huculka

Huculka Member

Я вже вище Ерене писала, що не треба панікувати, таке може бути, але спитати в лікаря звичайно потрібно. І ще питання, як ви визначаєте, чи реагує органіазм на дюфастон, темпа не піднімається?

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Наперед ще не переживайте, бо для спайок є покази - перенесені інфекції, операція. От мені теж підозрюють їх кожного разу на УЗД, бо перенесла операцію на яйнику, але і то не факт. Мій лікар каже, що УЗД не є інформативним стосовно спайок, лише лапара може їх підтвердити. А боротися з ними важко, бо операція може за якийсь час знову їх спровокувати, тому виходить замкнуте коло. Мене теж ця проблема хвилює

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Привіт, Іринко! Тішуся, що всі аналізи в нормі, може, не варто далі в собі копирсатися, а справді підлікувати імунітет і молитися за Господній подаруночок, а тим часом готуватися до наступної інсемінації:girl_crazy:

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я читала) Дівчину з великою кількістю тромбоцитів направляли на гемостазіограму (в Ділі входить в той пакет "чи всі причини невагітнення виявлені?"), потім вона дійсно пила аспирин. Більше, нажаль, не знаю нічого.
    Іринко, дуже рада тому, що щось прояснилося! Будеш здоровенькою мамочкою)

15. Tela

Tela Well-Known Member

Лікарка мені сама так сказала, так як 2га фаза в мене постійно проблемна в природному циклі - 8 днів, на дуфастоні 9 днів. Тому лікарка і каже що дуфасон мені не підходить, організм на нього не реагує, сказала, що таке буває. Поки що в цьому циклі 2га фаза була можна сказати моєю найдовшою 12 днів, але почались місячні самі, не дочекавшись відміни лютеїни, сьогодні йду до лікарки.

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ірусь, тішусь за тебе ,що вже ти так близенько до мрії:girl_in_love: Надіюсь вже скоро ти будеш постійним покупцем в Антошці:girl_wink::girl_haha: А якщо серйозно, то радію за кожну з вас, що ви постійно знаходите силу для терпіння і не втрачаєте оптимізму! Молодці! :girl_tender:

17. Сонце

Сонце Well-Known Member

на фоні прийому дюфастону дуже сильно болять мене груди, чи було так в когось? 8 ДПО тож на вагітність ще рано такої реакції, списую все на препарат... хоча в в душі сподіваюсь на першу причину :girl_tender:
    в кого як була реакція на дюфастон?

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я нормально переносила...груди ніби не боліли. Єдине що, не значно, але поправилась.А так все було добре. Чесно кажучи, на вагітність занадто рано...Можливо в вас таке сприйняття препарату, адаптація? На початках часто таке.
    А у вас так до початку М ніколи не боліли? В мене починають реагувати за 1,5 тижні

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

20. Сонце

Сонце Well-Known Member

боліли я тоді думала, що теж сильно... але тепер в порівнянні то були квіточки.

в мене аналогічно, вночі аж пробуджуюсь від такого пульсуючого, розпираючого відчуття.
    хочу піти до мамолога, насторожує мене це. а ще останній час перед Ме утворюється невелика болюча "гулька", з почтком Ме циклу розсмоктується, а потім під кінець знову... невже такий ПМС сильний... гормони дуріють, одним словом :8:

Статус теми:
Закрита.