Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Stern

Stern Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Гуцулко, нехай чоловік спробує попити траву суріпиці звичайної, я вже раніше писала про неї. Продається на базарах у людей, що трави продають. Мій чоловік нічого, крім цієї трави не приймав, тому можу робити висновок, що саме вона підняла показники спермограми - особливо кількість. Звісно, вона теж не панацея, але я впевнена, що і не пошкодить. Прочитай в неті, інформації небагато, але та, що є, вказує на те, що трава помічна для чоловіків. Нехай поп'є місяць-другий, потім знов здасть аналіз. Думаю, буде різниця.

2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! Вибачте що повторююсь, підкажіть де краще здати спермограму, в будь якій лабораторії, чи віддаєте перевагу якимсь конкретним? І ще, чоловік цікавиться чи можна жінці супроводжувати чоловіка... чи строго самому проводити маніпуляцію. Може в когось є досвід? Дякую!!!

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Є ряд лабораторій, яким можна привезти сперму в контейнері чи баночці, яку ви отримуєте в себе вдома, разом (наприклад, діагностичний центр, центр здоровя жінки на Судовій, Астар). А вТитовця - тільки в них,в їх кабінеті, але жінка може супроводжувати чоловіка.
    Спермограма не є стабільною, показники коливаються, може як раз зараз ці показники знизились в звязку з весняним авітамінозом?

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ми з чоловіком це робили вдома і на протязі 30хв завезли в лабораторію в спеціальному контейнері

5. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

в тому і проблема, вони дають 40 хв на те шоб привезти.

6. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

я свого завжди супроводжувала, бо він постійнонив що сам не зможе, але ми це робили в Тернополі. одного разу отаак довозили з дому, привезли за 20 хв. і я не знаю чи в тому справа була, але показники мене жахнули, можливо поми лка лабораторії (то була інша ніж завжди), вони зразу сказали, що тут тілки ЕКЗ, тому я досі не знаю, можливо це метод заробляння грошей в приватних клініках. тоді ми їздили у Трускавець вияснити все, де через 2 тижні наші результати були цілком в нормі.

7. Dolche

Dolche Well-Known Member

а можливо тоді тепла погода була і відповідно в транспорті теж, вони ж там її зберігають в спеціальних холодильниках?!

8. Virginia

А в чому проблема, я щось не зрозуміла?
    Сперму треба тримати в температурі не нижчій ніж 36 градусів! Ми везли зимою, то лікар сказав запхати контейнер під пахву, щоб вона не втрачала температури!

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

тому не завжди можна встигнти. Ми здавали в Унілабі, нам до неї якраз 40 хв добиратись, тому не ризикнули брати контейнер додому.

10. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

привіт. наскільки великий ризик???? ми також дуже хочемо двійню, чоловік чув про таблетки, які п"ють китайці, щоб мати одразу двох, це ті самі, хто знає? )))

11. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

Привіт усім!!!! Чи знає хто-небудь, чи можна приймати Борову матку і Оваріум композитум одночасно?

12. donegka

donegka New Member

Привіт усім!!!! Чи знає хто-небудь, чи можна приймати Борову матку і Оваріум композитум одночасно?

Незнаю чи можна з Оваріум композитум, але я сьогодні роблю настойку і буду надіятись на позитивний результат

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Христинко, як пройшла операція? Що ж ти не писала, ми б помолились за тебе... Хто оперував? Антиспайковий гель застосовували? Бажаю тобі найшвидше лялю!!!

14. Sky

Sky New Member

Привіт! Мій чоловік останній раз здавав спермограму і мікробіолога, прізвище Гелешко, він має свій приватний кабінет. Рекомендувала мені його моя гінеколог. Хороший спеціаліст, доречі по сумісництву психолог. Результати готові протягом години. Все робить у вашій присутності, дає роздруківку на якій норми також вказані + диск. Здавала в нього мазок, все детально розповів, показав на великому екрані + дав поради як психолог. Пішла від нього приємно вражена. Рекомендував мені приходити з чоловіком. Якщо необхідно контакти, напишу в ПП :)

15. Virginia

Sky, а до цього лікаря потрібно йти по направленню, чи можна просто так? Хто призначає ті мазки?

16. Huculka

Huculka Member

Привіт, дівчатка! Дуже-дуже дякую всім за гарні і приємні слова, мені направду легше стає від вашої підтримки:girl_in_love:. Я себе взяла в руки і продовжуємо бій - чоловік має пройти ще додаткові обстеження, а я готуюся до ще одної останньої інсемінації.

Стосовно здавання спермограми, то нам уролог радив краще це робити удвох (і на Короленка, і в Астарі це дозволено), оскільки тоді краще відкривається сім'яний канал і показники можуть бути адекватніші. Крім того, священик нам казав, що якщо чоловік сам це робить - то гріх, а вдвох - ні.

17. Christi

Christi Well-Known Member

Привіт, нічого не писала, бо все вирішилося дуже спонтанно на протязі одного тижня, оперував Мартин, лікар дійсно чудовий, і апаратура в них найкраща, тому вирішила оперуватися в нього. Гель ми звичайно використовували, причому купували найкращий а не той що зазвичай використовують заплатили за нього 260$, але це по бажанню, якщо хтось не має можливості то використовують звичайний (ніби Російський), казав лікар що він не з найкращих але це краще ніж нічого. Використання цього дорогого гелю мені не пропонував ніхто крім Мартина, в принципі тому і зупинилася на ньому.
    До речі дівчатка трохи казус вийшов, коли мені перевіряли труби рентгеном то казали що права частково прохідна а ліва зовсім не прохідна, а при оперції виявилося що ліва прохідна, а права ні, зробили пластику лише правої труби, а ліву лише від спайок звільнили. тому зробила для себе висновок що ця процедура не дуже інформативна. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    А так лікар нам казав місяць утримуватися , а потім можна пробувати, можливо спробуємо інсимінацію, ну але ще наразі маю надію на те що все у нас вийде і так.
    Лікарем дуже задоволена :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    операція пройла успішно, до речі тривала 2,5 години, в лікарні я була 3 дні, тиждень на лікарняному і сьогодні вже на роботі. Тому хто має йти на цю операцію не переживайте то все не дуже страшно. :girl_smile:

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Sky! Напишіть мені будь-ласочка в ПП, ато я мабуть чогось не доробила, бо в мене немає такої опції, щоб писати в ПП. Може хтось підкаже починаючому хакеру:girl_haha:? Дякую!!!

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

20. Rossana

Rossana New Member

Привіт дівчатка! Підкажіть буль ласка в якого в нас лікаря хорошого у Львові можна перевіриться перед тим як планувати дитинку. Просто б хотілось щоб вже точно знати що все добре. дуже дякую!!!

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Доброго дня дівчатонька!! Я ще поки що невмілий користувач, підкажіть будь ласка якогось хорошого лікаря для огляду перед вагітністю!!! Якщо можна зразу координати. Дуже дякую!!!

Статус теми:
Закрита.