Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

А в мене теж перед місячними, але тільки взимку:) А літом груди так ніби відпочивають, ні не болять, ні не набрякають, а просто... висять:)

Останнє редагування: 9 Серпень 2010
  2. Seferi

Seferi Well-Known Member

А в мене груди починають боліти відразу після овуляції.І залишаються такими чутливими до монстриків.Але десь на другий день проходить.

3. ясюня

ясюня Well-Known Member

Дівчатка, я вам зараз може і щось смішне скажу, надіюсь, ваші чоловіки не читають і мене бити не будуть, з нашого сімейного досвіду знаю - спермограма чоловіка дуже залежить від фізкультури. Ходив чоловік у спортзал качатися - спермограма погана!, перестав ходити - далі погана!!! тоді пішов на айкідо - через 3 місяці - результат - наша донечка!!!

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

От власне, що в мене теж часто перед місячними боліли десь так тиждень, а наступали місячні і вони переставали боліти. А тут вже 2 день і болить!..

5. Seppy

Seppy Active Member

В мене того місяця щось дивне з грудьми коїться. Болить до такого, що не можу спати, ходити в бюсті (став сьогодні весь мокрий на правій), а без нього - ще гірше болить. Темпа 37 тримається, але вже " повисипало" (а я так надіялась...), так що точно М почтуться. Таких сильних болей у мене ще не було ніколи (завжди після О болить до М). Може якась хвороба?

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А тут нічого смішного немає, бо то правда. Мій чоловік пішов був на таку роботу, що проходив десь 13 км. за день, то Дмитрик зявився через два місяці. Я не знаю яка була в нього спермограма, але взагалі то чоловікам рекомендовано багато ходити, біг, і т.д.

7. Christi

Christi Well-Known Member

barsiko де ти пропала, чи була у Мартина, що тобі порадив?

8. donegka

donegka New Member

Дівчата робили ми сьогодні тест на сумісність у В.В, результати не втішні, спермики майже нерухаються через 15-20 хв, сказала шо проблема в ньму, треба їх розрухати (ліки або вітаміни) і здати кров на антитіла. Хтось з вас здавав цей аналіз?

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Доречі я сьогодні у В. В. спілкувалась з дівчиною, може це зхтось з Вас??? признавайтесь:girl_wink:

9. Tela

Tela Well-Known Member

Ми також проходили цей тест у В.В. в оцінці результату написано " Значне зниження проникаючої здатності сперматозоїдів, що може вказувати на наявність антиспермальних антитіл". Результат крові на антиспермальні антитіла і в мене, і в чоловіка менше 1, тобто результат нормальний, але В.В. нам не казала, що потрібно розрухати ліками або вітамінами сперматозоїди. Яка у вас оцінка результату написана?

10. donegka

donegka New Member

Такий самий результат. Я шось нерозумію шо це за антитіла, на шо вони впливають? Нам сказала "розрухати спермики" тому що аналіз чоловіка не дуже добрий, раніше був ідеальний, вона каже може це з тим пов"язано.

11. Huculka

Huculka Member

Скорочено АСАТ, аналіз нескладний - беруть кров з вени і за кілька днів результат. Антитіла можуть бути у чоловіків (до своїх сперматозоїдів) і в жінок, якщо навіть їх виявлять, то лікування полягає у піврічному статевому житті без прямого контакту. Хоча у нас тест посткоїтальний негативний, АСАТ до 20 (при нормі до 50 - від'ємний), і причини такого результату нема. Але мені неодноразово гінеколог і уролог казали, що цей тест дуже примхливий, тому не завжди йому можна вірити на 100%. Навіть розкажу вам прикіл: до лікарки прийшла пара з причини непліддя, їм призначили тест, результат - негативний (попали ніби перед самою овуляцією), вона їм призначили півроку життя з презервативом, а кобіта через два тижні прийшла з позитивним тестом. І таке буває:girl_impossible:

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

І ще хотіла вас розповісти про рентген труб - вчора була у Мартина, мені призначили день операції на вівторок і він розповів, що вже третій випадок, коли робив діагностичну лапару з прохідними (за рентгеном) трубами, а в результаті вони виявилися настільки запаяними і здеформованими, що реально завагітніти з такими дуже важко, бо рідина пройшла лише під великим тиском. А потенційна причина непліддя потенційно була в яйниках - вони були в "сорочці", не даючи вийти яйцеклітині. От таке буває. І що тобі виходить, що рентген це дуже умовна процедура - прохідність визначає, а якість труб - ні. І виникає питання - чи ж тоді він показовий?

12. donegka

donegka New Member

Скільки коштує цей аналіз АСАТ у Сінево? може хтось там робив, бо я неможу в них на сайті знайти

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчатка, що краще подавати чоловікові Верону, Трибестан чи Спеман? Моя лікар каже, що йому пити нічого не треба так як спермограмма хороша. А я хочу подавати йому щось, щоб вона ще краща була і в цілях профілактики.

14. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

110 грн, робити натще, ми також збираємось))

15. Huculka

Huculka Member

Якщо спермограма нормальна, то достатньо поїсти пилок і інші продукти бджільництва, зелень, йодовмісні продукти. Але якщо ви наполягаєте на вітамінах, то можна верону, бо два наступні мають зашкальні ціни (трибестан минулого року 300 грн. за упаковку, спеман ніби трохи дешевше). практично всі мають подібні складники.

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А може не варто нічого "йому подавати" якщо в цьому немає потреби????????Якщо організм і так добре справляється, то для чого його "розлінювати" якимись ліками чи штучними вітамінами, ТІШТЕСЯ що все добре від природи!!!!!!! А для профілактики краще натуральні продукти про які вище писали і активний спосіб життя (хоча б пробіжки).

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дякую, дівчата за поради. Напевне, ви маєте рацію, не буду напихати його ліками, а буду годувати природними вітамінами.

18. barsiko

barsiko New Member

Привіт усім, хто переживав за мене, дівчатка вибачте , просто довго не була на форумі. Ітак пишу про свої походи:
    1. Ходила все-таки до Мартина. Він уважно передивився моє відео з лапари на Батальній, висловив свою погану думку про Томича, як спеціаліста, похвалив своє обладнання, а потім сказав , що повторні лапароскопії неефективні зовсім, тому він може мені тільки запропонуват видалити труби і йти на ЕКО :sad: Але ж у мене одна труба контрастується на всьому протязі тільки вкінці спаяна, ну і середній сактосальпінгс в ній утворився, і я дуже не хочу видаляти труби, бо це вже зовсім залишитись без найменшої надії, ну хіба звичайно ЕКО.
    2. Оскільки ЕКО - дуже дороге ми вирішили стати на державну підтримку, були на Короленка, записались, тепер треба здати купу аналізів і т.п. Ну і звичайно планую поїхати у Франківськ, щоб там репрудоктологи подивились на мої труби, якщо скажуть удаляти, поки що тоді штучне не робитиму. Що буду робити далі дівчата навіть не знаю, настільки важко знайти спеіаліста, який би постарався якось пролікувати, покращити ситуацію, всі зразу хочуть удаляти, а тоді що?
    3. Ходила на службу в ц.Св.Антонія, дуже сподобалось, буду ходити щовівторка, а також почала їздити в Раковець, я вже Крісті написала, що мені чомусь здається, що скорше станеться чудо, ніж мені поможуть лікарі.
    Підкажіть, може хтось був у Франківську, може якихось там репрудуктологів знаєте хороших, бо навіть не знаю до кого звертатись. Може в когось була схожа ситуація, які ви прийняли рішення? Буду дуже вдячна, а то вже настільки заплуталась, що не знаю які кроки далі робити....

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

barsiko тримайтесь все має бути гаразд:girl_tender: ви повинні бути сильні, і непадати духом а ми вас підтримаємо.Моїй сестрі двоюрідній тоже удаляли трубу в Києві але нічого Бог був з ними і вона завагітніла сама.

20. Huculka

Huculka Member

Добре, що відписалися, а то ми тут вже яйця несли з хвилювання. Стосовно повторної лапари я думаю є рішення є правильним, оскільки як мені пояснив Мартин, то якщо вже один раз на трубах було втручання і ефекту не дало, тобто розвинувся спайковий процес, як у вас, то справді вдруге не варто це робити. Добре, що він сказав вам про це чесно, а не вішав лапшу про її ефективність і викачував гроші. А я йду на другу лапару, тому що вперше труби мені не рухали, а оперували яйники, тож він каже, що це буде просто діагностична операція. Це я просто пояснила, чому одним кажуть, що вдруге лапару робити, а іншим ні. Просто в кожної з нас є свої покази.
    Я вже вище вам писала, що я би не удаляла труби і пробувала йти на ЕКЗ. Те, що всі вони відразу вимагають удаляти труби, то це щоб було легше репродуктологам, а про жінок не думають зовсім. Ще раджу вам почитати форуми: малечу даю посилання - http://lines.lvivport.com/forum/index.php?showtopic=699&st=920 (про Франківськ) і бебімама - http://babymama.com.ua/forum/54-3499-70 (там є тема про львівські клініки). Там досить непогані показники і вагітніли дівчата з непрохідними трубами.
    П. С. А розкажіть про державну програму і запис на неї на Короленка, скільки чекати і скільки буде коштувати (можна в ПП), бо мене це теж цікавить.
    А вірити в чудо - то правильна позиція, я собі теж так кажу. Щиро бажаю успіху!

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Статус теми:
Закрита.