Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Привезли нам ліжечко... дві картонні коробки в стилі "зроби сам" (зате зі знижкою :):):)) наш татусик має на півночі забавку, я за той час втигла вже булочок напекти, пахнуть на всю хату, сиджу і думаю, що певно мало замісила, треба було подвійну порцію :) Діти позасинали після гуляння, спокій, тиша, краса.

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В мене нині проза:пів дня в лікарні,решта часу в ліжку,час від часу встаю і роблю вилазки на ДП:).

3. natka75

natka75 Well-Known Member

А що з тобою таке сталося?

А я поки тут льОтаю по ДП, мій малий заснув на дивані напівсидячи...чоловік виходить з ванни і вже я винна, що дитина отак заснула...але я віднесла на руках своє ангелятко, яке напівсонно вимагало ще і татка...спакували сумки на завтра в дорогу(їдуть до свекрухи вже до свят готуватися, бо вона там саменька,хвора, а помогти нема кому).

4. Halina

Halina Well-Known Member

Ми остаточно уже переїхали на іншу квартиру. Ніколи не думала, що то так важко переїхати. Ото пакування, складання, погрузка. Сил уже немає зовсім, болить кожна кісточка. А ще так важко звикнути що де лежить, як що відкривається.
    Починаєм облаштовуватись...

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в житті ніц не буває просто так! Зміна житла - це вагома зміна в житті, можливо це передвісник чогось нового і прекрасного!

6. Людок

Людок New Member

День був насиченим:girl_cool:,зранку була на співбесіді,потім їздили купити чоловіку взуття,щось класичне,в результаті придбали йому ще й кросівки,і я собі купила гарні туфлі:girl_claping: Потім ще всигли багато поприбирати. Вечером прогулялись,зайшли в A la Minute,посмакували файним салатом. А тепер ще трішки на ДП:girl_in_love:

7. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Відбула армагедон на роботі,робочий день розтягнувся 14 год,попекла шпондерки,печу ковбаску,а ще один захід ставити в духовку...:girl_cool:

8. Текіла

Текіла Well-Known Member

Попрацювала сьогодні до 8 години!!! дурдом((( І вже от про завтра думаю...як то залагодити на роботі одну справу.
    Зато приїхала додому, наїлась кексиків)) Сиджу задоволена!:)

9. kati

kati Well-Known Member

ну і що з погодою?:girl_cray:... рроботи купа купезна...незнаю за що взятись....і то все мушу встигнути до 11 30, бо потім лечу на масаж, а далі питяння по ремонту тре вирішувати. Чую вже, що не встигну забрати Сашу з садка, тре маму просити буде, думаю вона зрадіє, враховуючи що сьогодні пече паски, коптить м"ясо....а завтра зранку має їхати на села.
    Шось настрою нема.....

10. Harmony

Harmony Member

А ми з чоловіком вчора до ночі крутили ковбаски,сьогодні тато буде вудити. Ми перший раз робимо,подивимось що з того вийде....
    А вчора була в Аквапарку, поплавала гарно

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

От вам і швєта... всі щось роблють. А я он з дуру вирішила трубочок накрутити. Кручу і думаю, а мені тре було того серед ночі.

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

13. natka75

natka75 Well-Known Member

ну і холодрига сьогодні, а я вбралася як "на великдень" точно:girl_crazy:на короткий рукав гольфик і тонку шкіряну курточку, ще і голову добре не досушила - погнала на роботу...Думки тільки про маленького племінничка, як він там(ввечері вже ніби дихав без ковпачка нормально). Сьогодні запечу м"ясну книжку, торта запланованого вже пекти не буду(хоч і все купила до нього), бо моя мама і свекруха напекли стільки пляцків, що нам аби то все з"їсти до провідної неділі...

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Їздила вчора по мешти до мами, півтори години вичекалась на маршрутку, в результаті доїжджала двома, а ині нема погоди щоб ті мешти взути!! Щей чоловік пожартував нині що нам гарячу воду включили. Ех, жартівник знайшовся, над болючим самим жартує!!ну нічого, поїду купатись завтра до батьків!

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Все "доприбрано","допрано",дитина вигуляна-спить,м"яско маринується,тісто підходить...мама-господинька на ДП:)

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відвідала я сьогодні перукарню - постриглась, пофарбувалась, манікюр мені зробили, зараз маю занятття, ав ввечері ще доведеться ще щось варити, бо до неділі все-таки гамати щось треба.....
    п.с. а...тут ще таке...хто це мене в першоквітневі перепетії втягує:girl_cool::girl_devil::girl_haha:
    http://focus.ua/interesting/18661

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

19. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ура! Пасочки вдалися супер!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чистий четвер,усі вдома "красоту наводять",а у нас -армагедон :girl_crazy:.Чоловік робить сам кухню,коробки з посудом по всій хаті,їмо у дитячій,дітки у свекрухи :girl_in_dreams:.Заспокоює лише те,що на свята їдемо до моїх батьків .Гарно відпочинемо і тоді будемо наводити порядки :girl_curtsey:.

Статус теми:
Закрита.