Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я сьогодні, таємниче вивідавши номери телефонів (серед друзів їх друзів), привітала своїх далеких сестер-близнючок (наші мами троюрідні) з Чікаго з днем народження. Ніби все прозаїчно, а чуємося всі надврочисто. Так сталося, що спілкувалися в живу останній раз ще школярами, а віднайшлися випадково два роки тому в однокласниках. Всі були дуже розчулені. Ой, так приємно. Ще на старості років поїду в гАмерику... Юнка, то точно. Постараюся.

2. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я сьогодні повернулася зі Славська. Відпочивала з одногрупниками і хлопцем(перший раз за 2,5 роки відірвала від роботи). А ще була на святкуванні Івана Купала в Сокільниках, яке буде цілу ніч, але нема сили йти і танцювати))).

3. kati

kati Well-Known Member

Ми сьогодні першу половину дня з друзями і дітиськами провели в парку культури, а після обіду пішли в гості до чоловікової похресниці...а то вже аж негарно , останній раз були ще на хрестинах.
    На вулиці літо а на мене якась сплячка найшла, вже третій день з малим в обід дрихну по 2 години і ввечір вирубуюсь, коли його вкладаю.,треба прокидатись:haha:))

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ми нині зранку, як завжди пішли до церкви, ну а потім весь день з коханим валялися у ліжку, дивилися телевізор, їли і пили кавуську.
    А вечірком почалапали до друзів на футбол. Ну от він ніяк не завершиться. Я вже пива напилася вдосталь, а рахунок дося 0:0. Не витримала і залізла в посиденьки.

5. Leila

Leila Well-Known Member

6. Angel

Angel Well-Known Member

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Була в подруги на дні народження-гарно відпочили..приїхала додомцю,вклала синульку і надуваємо кульки повітряні з чоловіком:haha: щоб коли малий встане був сюрприз:)

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:sad: таки іспанці чемпіони..ехх.А я так надіялася на Нідерланди...навтіь майже весь матч дивилася..На весь не встигла,бо засиділися в центрі з друзями,поки доїхали до Брюхович,перший тайм майже пройшов.:girl_cray:

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ole - ole - oleeeeeeee, España - campeon del mundo!!!!!!!!!!
    Юхууууууууууууууу!!!Я так вболівала за іспанців,вірила в них і вони зробили мене найщасливішою - стали чемпіонами світу!!МО-ЛОД-ЦІ!!!Команда дійсно сильна і дійсно на це заслужила:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:Я так за них вболівала,що ще й досі пальці розігнути не можу:mocking:
    Ах,мої улюблені красені Касільяс,Вілья,Інієста,Пуйоль,Торрес,Хаві,Піке,Фабрегас,Хабі Алонсо - я сьогодні через вас напевно не засну:girl_in_love::girl_in_love:

10. viltis

viltis Well-Known Member

Ярчик спить, муж спить ..а я дописую реферат для поступлення в аспірантуру ( хоча всі мені казали, що і так їх ніхто не читає.....мій прочитали від А до Я...повиправляв рецензент навіть коми!).

Вже два дні і дві ночі інтенсивно перелопачую Інтернет на наявність матеріалів по своїй майбутній темі ( остаточно тему поки не обговорювали з науковим керівником, лише поле діяльності).

Я вже перечитала ВСІ автореферати за останні 10 років, і скачала з різних вісників майже 150 статей, що стосуються проблематики....
    Знаєте, дивуюсь, інколи ті статті настільки примітивні...але є й цікаві ( переважно написані поляками:).

Цей тиждень пройде під лозунгом " ПОДАТКОВА ТА ІНША ЗВІТНІСТЬ ГО"....то називається, не мала Надя клопоту ....захотіла себе реалізувати...:)))
    Але я напевно якась мазохістка, бо реально від того всього кайфую, хоч і замучена.

Ярчик мене з кожним днем все більше дивує: вже і співає...і танцює аж 3 па ( переминається з ноги на ногу; крутиться навколо своєї осі в обидва боки; і намагається ставати "ласточкою").

от така от прозо-врочистість:))
    ХОЧУ НА МОРЕ!

11. zetta

zetta Well-Known Member

Я теж )) дуже рада за них. Не дарма нiмцi назвали iх найсильнiшою командою плпнети :dance2:
    п*ю зелений чайок i читаю посиденьки, зараз буду збиратись в магазин.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже на роботі... і цим все сказано!

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мали їхати на озера..муж щось передумали..каже,що зазимно і грозу обіцяють:girl_impossible::girl_crazy:йдемо до церкви,а там видно буде:girl_cool:

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а ми вчора повернулись з Узлісся:girl_in_love:
    ах, як же було добре: сонце, пісочок, м.ясо, пиво, ніякого тобі зварити їсти, помити посуд:d23:
    ми оце два дні підряд прокидались з пивом, засинали з ним, що сьогодні я відчуваю: чогось мені не вистачає:girl_crazy:

а дома - зламався кавничок, то я тепер варю каву у величезній кавоварці, яка займає мені половину стола:girl_impossible:
    в Тигрика невідомо звідки взялися блохи, причому раніше не було ніколи, на вулиці він не тусується, з іншими котами не спілкується:girl_cray:

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мого Єврика теж недавно пару з"явилось. казав мені продавець шампуню антиблішного, що можна на одязі, на взутті занести до хати. десь потерся об тебе чужий котик або песик, або пройшлась по травичці де вони ходили недавно. от і маєш!

16. Orman

Orman Модератор-бомба

ото вчора був футбол? Фу-фу-фу яка брудна гра (де смайлик тошнотік?)

по темі - лежу і плавлюся, а маю вишивати сестрі подарунок, копніть мене хтось!

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

А куди саме мали їхати? Ми вчора теж були на озерах ( ті, що в селі Тростянець ). Так мені там сподобалось! Так класно відпочили! Але людей було море. Треба ще колись вибратись в будні.
    А я зараз сиджу і чекаю гостей:girl_curtsey:. Мають прийти з хвилини на хвилину. Будемо петруватися:girl_dance:.

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага. у мене котик живе 8 рік. І весь цей час з хати- ні "лапою". А минулоріч перед Новим роком як розчесався... Я дивитися- а там блохи. Була у шоці : де негуляючий кіт та ще й узимку міг їх набратися?

20. Галченя

Галченя Well-Known Member

Сама дивуюсь як я другий місяць без "домашнього" інтернету живу (і без посиденьок):girl_impossible:. Чоловік з того приводу періодично зловтішається.
    Шкода що на роботах вільного часу катастрофічно бракує для спілкування. Нещодавно мені навіть сон наснився що я з Лільою переписуюсь:).
    Засумувала я за всіма вами:kiss::blush:

Статус теми:
Закрита.