Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Маю в хаті справжній "дурдом "Веселка"":вийшла на милицях на подвір"я шукати свого котика,котрого вже 2 дні не було вдома-знайша,прийшов свекор з рибалки з відром карасиків.а муж в кладовці зловив мишку в мишиловку,тож ми сиділи на подвір"ї і дивились як Мурчик бавиться мишкою і карасиком.Потім всі пішли до хати а я відпочивала на лавочці,аж тут прийшла наша родичка,поклала мені на коліна маленьке цуценя,сказала,що то для свекра прЕзент і пішла.....тепер я вже 3 години розбороняю кота і песика,котрий в 2 раз менший з нього,до того ж це с..а,коротше- весело,а цуценя схоже як у фільмі"Маска",тільки не коричнево,а чорно-біле....

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Ми їздили в Верещицю. Гриби є (це я інформацію здаю :)), але ми їх не збирали.

3. simona

simona Well-Known Member

нє день пройшов чудов все, що було заплановано виконала, але прийшла додому відкручою кран з водою, а там тишина. В мене вода постійно є, якщо немає то якась поломка, а тут пару днів, то є то немає виявляється мій сусід тихенько перекриває воду загальну, бо в нього поломана сантехніка і ніяк справити не може. Терплю ще цей день, просто його щастя, що я голови ненамазюкала олією.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Такий чудовий ранок сьогодні, а настрою нема:girl_sad:, нічого не хочу робити, із врочистості - подарив мені сьогодні коханий новий телефон нарешті! Вечером будем святкувати трошки:girl_dance:

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ранок чудовий!.. Читаю ДП, смакуючи чайочком... На колінах мурчить моя кицюнька... Не треба нікуди бігти... Ляпота!!! Коханий кудись зник (може тому, що сьогодні 2 роки від нашої розписки?:girl_wink:хоча ми святкуємо, коли буде річниця шлюбу, а це аж через тиждень...). Йду щось смачненьке зготую, може ще в аптеку збігаю (7-ий день затримки - то не жарти:girl_smile:, хоч би там вже щось було...). Потім з коханим підем гуляти, якщо викликів небуде. Ось так я маюся:girl_curtsey:.

6. пальмочка

пальмочка New Member

Знову буденність...в хаті купа роботи і нехочеться нічого робити...Зате вихідні були суперські.Їздили в Київ до кума на Д.Н.В суботу гарно посвяткували,побачили похресника,а в неділю був невеличкий шоп тур в ДрімТаун.Ну,а потім довга дорога додому,їздили машиною,а мене це трішки виснажує.

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я накупила на базарі маслята, правда на почищені зажала гроші, тому суцільна проза - брудні руки і ще десь 2 кг грибів.

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора приїхав мій найнайнайулюбленіший хресний, який був у Криму 4 місяці... я така щаслива!!! Привіз мені купу солодощів кримських, рибу!:girl_dance:
    Дуже класний був вчорашній шашличок і взагалі день був пречудовий:girl_in_love:

І сонечко!!! Як мені його бракувало тих два тижні!!! Це напевно через нього в мене все так пречудово, і смачно, і щасливо, і взагалі, найкраще! От так!:girl_crazy:

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Хух, втомилась....понеділок видався на роботі тяжким!намотала певне з 10 км по залу)))але скоро кінець дня!піду додому, зроблю щось собі смачненьке і буду відпочивати!

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

пю каву..майже 12 ночі, а я тільки-но встигла вперше за день щось хрумнути..важкий період якийсь...діти і я хворіємо....з мужом гаркаємось...я як пантера зла ....не можу себе в руках тримати....от тільки-но помилась і треба ще волосся посушити..завтра Любік нарешті в садок..о щастя...на 17.30 батьківські збори....і Марек якийсь невеселий....видно, хвороба таки впливає на нього..сьогодні, як ніколи, надворі на руках...не спимо годинами ..капризуємо...вчора читаа СОЛОДКУ ДАРУСЮ...а нині зовсім настрою нема...хочу чогось..сама не знаю чого...оооо..знаю...годину в гарячій ванні полежати....

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чоловік приготував смачну вечерю ,я приготувала десерт,втомилася :girl_crazy:.І це все в дев"ятій годині,а я ж на системі -60 :girl_blush2:.Подивились "Міняю жінку" - 2589 грн 50 коп за вечерю в ресторані :girl_impossible:,"звєзда в шоке ":girl_in_dreams:.
    Погода файна,(була б така до травня,лише би в січні трохи сніігу,щоб на лижах покататись),настрій теж :girl_smile:.

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Гарна погода. Настрій чудовий. От би ще голова не боліла (вде другу добу), було б зовсім чудово. Чоловік приспав дітей - старшим казочка, молодшому колисаночка, а я за той час попрасувала всім одежинку на завтра: школяркам сарафанчики, мужю - сорочку. Якимось дивним способом втратила рівновагу і махнула рукою в сторону праски - дістала опік (печееее заразаааа..)
    Запарила собі чайочок в термос на завтра і сіла знімати пробу: файний! Замість спати йти - чай п"ю і ДП читаю.

13. Siania

Siania Love Life

я так читаю...ще хтось писав типу "знову буденність"і думаю...хм, вроді неділя сьогодні, а то я з п'ятниці по сьогодні вдома відлежуюсь, підчепила якогось вірусу. Зате вчора виходила в люди, купила собі кльовий штатив, з чого радості повні штани, завтра ввечері буду випробовувати!

А завтра у мене "понеділок" :) Виходжу на роботу, але вже аж скучила, надоїло вдома валятись:)

14. Олька

Олька Well-Known Member

В мене якийсь капец! Я від суботи сижу на автомобільних сайтах, прицінююсь так, що мені вже машини сняться і в очах мерехтить від них, але насправді спати не можу, мрію..... тільки що мій уж поїхав в Чернівці по роботі, забув дещо роздрукувати моєму татові і подзвонив, попросив мене це зробити, а прінтер в мене стоїть високо, а я на ньому друкувала може пару раз.... І от зараз залізла я, щоб вставити папір і на кіріслі (яке крутиться) так навернулась, як в заповільненій зьйомці:haha:) Блін і смішно і так БОЛЯЧЕ в голову!!!!!!!!!!!!!

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дочка ще спить (майже зовсім вже вночі не кашляла, ура), баба приїхала, привезла торбу провізії і садить на городі квіточки, сунички (буде, як завжди, вчити мене, як правильно жити, але що я би без неї робила...), чоловік пішов на роботу (спізнився, бо не втимався, щоб на ходу не скуштувати тещиних смаколиків), а я випила горня нелюбимої кави (бо не купила капучіно), намалювалася, повідписувала усім форумним коліжанкам і чекаю на пробудження доні.

16. La esposa

La esposa Moderator

...свято наближається, свято наближається...

везе чоловік з шувару помідориі перець. Мабуть, кілька днів без передиху крутити буду...

свято наближається, свято наближається... [​IMG]

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ото в мене день....
    почався з того, що Біма до ветеринара везли... в бідаки не пухлина (ттт), а просто собі інфекцію заніс... тіки та інфекція вже всюди - язви на усіх слизових :girl_flag_of_truce: але нічо, лікар сказав, що жити буде, виписав ліки і розчин, я його покупала і вже промила трішки рани госп. милом - песик так чемнесенько стояв! підсохне - і бум лікувати :tanksmile:

хух... а то я вже їхала з ним ДО лікаря і плааакала... чого??

зараз трохи ще справами займаюсь, підготуюсь до іспанської, ще до мене учениця приїде на перше заняття цього року і на пари! (тепер майже вночі вчимося... і щось цього року все дуже скуууууууучне...)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я свого замотала в слінг і так годину по хаті присипляла-приспала...зараз періодично прокидається-хниче і далі спанькає в слінгу...я трохи перепочиваю від крику....капризує в мене то не те слово-ричить...вже другий день...мені дах від того зриває...забрали сьогодні аналіз-маємо стафілокок...почав мене кусати-сказали маємо зубки на підході...вчора сварилась з батьками, одним словом ВЕСЕЛО, єдине,що тішить сталева витримка мужа....
    настрою не має, голова-спина-шлунок-все болить, а ще сьогодні до чоловікового друга на день народження треба йти...то буде врочистість? не думаю...

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і унас прозаааааааааа....другий день немає води [​IMG]........
    поїхали вчора в ліс на гриби,назбирали..попалили вогонь,посмажили сосики,картоплю..приїхали додому замучені,брудні іщасливі..а води нема[​IMG]..звонимо-обіцяють в 12 ночі включити.не включили..зранку поїхали,набрали води каністру і поїхали на "дачу" копати картоплю,збирати яблука. ввечері приїжаємо в надії,що ну нині помиємся,все поперемо...а води не має[​IMG] пообіцяли,що в 20.00 включять...от до сих пір чекаємо. на кухні гора посуду,купа брудних речей, відро грибів (уже почистили), пакет петрушки на заморозку,голова не мита,в люди соромно вийти...хочу в село!своєї хати,криниці і не залежати ні від якого водоканалу.зла я ..В-О-Д-И!!!!В-О-Д-И!!!

20. simona

simona Well-Known Member

дівчатка тримайтесь все буде гаразд ви витримаєте, то просто ваші лялькі вас провіряють
    а в мене настрій просто супер, в кінці робочого дня завжди виходжу з усмішкою крім того, мої співробітниці перекладачки почали мене вчити англійської помаленько-швиденько, але все ж.Добре мені є, ще прийшла зі служби і так спокійно і затишно на душі.:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.