Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Аналогічно. Роман незносний, постійні воплі. І на ДН виключення не зробив. Добре хоч об"єкт абАжанія в нього - татко. Він в основному і носив Роміка. А п"яної вишні нам не дісталось:girl_sad:...знову ж таки - Ромік розорався, повезли додому, щоб гостей не порозлякувати.
    Повечеряли, зараз сижу конаю, поясницю тягне, чоловік купає Роміка, будем вкладатись.

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їздили з чоловіком в Кінг-Крос (ІМАХ) на фільм.Скільки ж там людей сьогодні було!!!....мене через 10 хвилин перебування в ТЦ почало тошнити і голова страшенно крутилася.А коли вже зайшли в зал на фільм,то я взагалі ледь не впала-там було так душно,як в сауні.....фільм,ІМХО, на -4 ,але було чимало смішних моментів,що трішки "повертали мене до життя" (особливо,коли бандити,по сюжету-російські,говорили "азарівською" або "вєрко сердючківською" мовою)))))):"дівавІжний","іді сюдии","ух как то він побіжав"....ітд..),головні герої прекрасні та й закінчення фільму було досить цікавим..+прикупила собі 3 пари кульчиків (біжутерія),а малому піжамку файненьку в Антошці.....коротше,не жалію зовсім,що вибрались сьогодні з хати)))

3. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Була в нас в гостях Софійчина "хресна мама",тобто акушерка з пологового на Мечнікова,де якраз мала народилася,а моя далека тітка...приїхала з чоловіком і дітками вперше до нас.Моя Софія зразу ж на руки скочила і почала обійматися,що для неї незвично! Ми ше сміялися,що видно впізнала хто вперше її на руки брав!:girl_haha: Дуже гарно посиділи,позгадували...Питається тітка коли за братчиком приїдемо,кажу-коли Бозя дасть:d25:

4. Златка

Златка Well-Known Member

Сьогодні одна врочистість - покавували в світі кави з одними кумами, погостювали потім ще в інших двох, приїхали додомцю пізно, діти сплять, тишина в домі, спокій на душі, щастя на вустах :girl_in_love:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вже вдома:girl_dance: Так швидко доїхали.Думала буду десь о 10ій,а вже 7.30 була вдома. Їхала тим самим автобусом,що й туди,тільки з іншими водіями.І о чудо,пічка в тому автобусі працює! Ось так ми намерзлися,як їхали туди,тільки через дурість шоферів...А тоді був мороз... Автобус був ну таккиииий переповнений-я і ще одна дівчинка...Я ще так не їздила ніколи...:girl_haha:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Мусіла встати рано- відповідно тепер цілий день буду сонною мухою:morning1:
    Треба «сі вчити» і в універ їхати…після 10-денного відпочинку від всіх і всього то для мене справжня мука!!
    Але ніц не вдієш-надо…ех…і ше й на роботу ввечері…ото я розлінилась:blush:

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

Як я Вас розумію :). Сама ці екзамени зразу ж після свят згадую з жахом:girl_in_dreams:.

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

От і робота почалась:girl_in_dreams:.
    А так було добре відпочивати. Вчора приїхали з Карпат, сніг трохи потаяв, але ми всеодно найшли де покатати малого на санках, а ще я старалась подихати свіжим повітрям на місяць вперед.Одним словом свята вдались:girl_claping:

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні вілпочиваємо від вихідних:girl_in_love:.Тихо, ніхто з родичів не галасує. В хаті пусто, тихо....Я за цим трохи скучила) Ромчик спокійно спить, а я нарешті дорвалась до комп"ютера, а то в мого чоловіка прокинулось нестримне бахання бавитись в комп. ігри. Тому на вихідних не прорвешся. Сподіваюсь це мине:girl_in_dreams:
    А загалом непогані були вихідні) І в гості до свекрухи встигли і відпочити встигли. Мультиків надивилась!!!!! Ромчик навіть гроші заколядував))):girl_haha:Гарне було цього року Різдво).

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас свята минули спокійно. На другий день, ходили до свекрухи, в неї ще й День народження було, зібралися усі її діти, а ті діти ще по двоє дітей кожен має, в домі були крики, бардак, але дітки надурілися:) Юльчик додому не хотів йти, потім усі дітки захотіли жити в нас, були плачі, але якось розійшлися)))
    Сьогодні мені свекруха передала італійської кави (з тією нашою кризою я вже забула смак кави), зараз насолоджуюсь питтям кавуськи. Дитина дивиться серіал "Друзі", це його найулюбленіший фільм, думаю, що його любов до динозаврів від цього і почалася:) Сьогодні докупила ще декілька динозаврів до його колекції, тепер і мене заставляє вчити всі їх назви:girl_crazy:

11. kati

kati Well-Known Member

Пiшли перед обiдом на прогулянку,така сраньпiд ногами,лiпше б не йшли,ще й змокли як цуцики:girl_cray:
    Малий спить, я кавую, а сьогоднi ще тренування,чоловiка нема,прийдеться менi везти,а я так не хочу:girl_in_dreams:...хочу спати i icти цукерки:girl_dance:

12. Heureuse

Heureuse вірю...

І не кажіть…не можу дочекатись, коли вже то все скінчиться!
    Ще й повідомили нам нині, що на екзамен виноситься абсолютно ВСЕ! (а в мене до останнього жевріла надія, що нас пощадять- не судьба):girl_in_dreams:
    На роботу йти не треба, от я і налаштовую себе на важку працю…поки що безрезультатно:girl_haha:

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я вже трішки стомилась по 10 годин щодня працювати-байдикувати... попа терпне постійно від незручного крісла і незручного сидіння (специфіка щоб зігрітися)... а вчора десь таки перемерзла в тому аквапарку, так що нині ейфорія від вчорашнього плавання не відчувається... ні, я таки ходтиму, але я ще вчора відчула, що як на січень - там захолодно, як вода, так і приміщення - і мене ще з вчорашнього вечора горло болить.. а ще... матінко, я нині на роботі заснула! ото пропав інет, я почала читати книжку на ноуті і якось мимоволі схилила на нього голову і заснула... називається заходьте і беріть що хочете! жах... і я ще досі не купила вентилятора - ніде нема а як є, то ціною як масляні конвектори!!

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні перший раз після двох тижнів канікул і "хварання" показалась в політесі, студентів не було, прогулювали і я собі стою чекаю кохаська біля корпусу. Надходить знайомий, потім ще один... розбалакались про аспірантські будні...і нас як пробило- повертаємся лицем до корпусу і починаєм кланятись йому з вигуками "Слава тобі, рідний наш, слава". Отак поклянялись як придурки, попліткували про викладачів і настрій до роботи якось з'явився:girl_crazy:

15. natka75

natka75 Well-Known Member

свята пройшли,малий наш мав риніт з температурою, то ми приймали гостей у себе і цього мені вистачило, щоб "наїсти пузо", яке тепер треба садити на дієту:girl_in_dreams:. Вчора 1й робочий день був непростим, їсти і хочеться, і не можеться, ввечері наварила зупки,сама зїла сиру з сметаною.Сьогодні ввечері нас з колегою чекає ресторан:connie_pull-pigtail(запрошують з нагоди старого нового року), так що худати я буду напевно аж в лютому:girl_blush2::girl_in_dreams::girl_haha:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

І я себе так втішаю:girl_haha: мої ваги ше й як на зло (чи на добро…) зламались, щоб не травмувати мою психіку, але вже по собі відчуваю, що чекає мене дієта, бо встидно буде пуховик зняти навесні:girl_blush2:

Я вчусь…чи швидше роблю вигляд) вчора до ночі голова боліла, то я себе пожаліла і пішла спати…мда, завтра намічається інтєрєсний екзамен:girl_in_dreams:

17. gnoma

gnoma Member

Сьогодні другий день на роботі, бо на свята брала відпустку на тиждень, так відвикла, працювати зовсім не хочеться...Думала сьогодні піти на йогу перший раз, а вчора зайшла в магазин біля роботи по килимок, а його нема...розкупили...так шкода.
    Після свят збільшення пуза теж не радує, коханий обіцяв на іменини вагу купити(хоча казав що не розуміє нащо вона мені, що не може не тішити :)) , от тоді я за себе нарешті візьмусь, а то шось зовсім розслабилась.

18. kati

kati Well-Known Member

в нас в 11 годині вирубили світло:ireful:вдома завити від скуки можна було, то я собі поїхала в перукарню, підстригла кінці і гривку, помила голову, хоч якось підняла троха настрій собі А потім подзвонила коліжанка, має зараз приїхати до мене, я вже підготувалась:girl_dance:- талін крем і солодке вже на столі, купила абалдєнну пахлаву з горішками, то боюсь що поки коліжанка доїде я її зтопчу всю

19. Katrine

Katrine Member

свята пройшли гарно, але швидко:girl_in_dreams:. їздили ми трохи з нашим бейбіком погостювати до моїх батьків, то вже бабці-дідусі не могли натішитися внуком, а ми з чоловіком мали трохи більше часу потулитися один до одного:girl_in_love:. побачила багатьох знайомих, родичів, було файно)
    з прози - почалась сесія, треба сі вчити:wacko1:., а мені зразу захотілось прибирати, готувати їсти:xaxa:. добре, що то вже остання сесія, диплом піде напевне легше). вклала Маркіяна сьогодні спати на балконі, бо щось мене перспектива гуляти по вулиці не дуже приваблює (то чоловік в нас совісний, ходить при будь-якій погоді;))

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мені так не хочеться сідати за навчання, а 17го вже екзамен з англійської, сьогодні так щось злегка почитала... От засіла за Посиденьки і вже є для себе відмазка, чому не вчуся (жартую). І температура не дає нормально думати. Ось хіба ялинка нагадує про те, що це канікули, що свята...

Статус теми:
Закрита.